No mogles faktycznie poczekac i dopracowac strone bo to moim zdaniem podstawa zeby cos takiego sie udalo. Juz nie bede sie rozpisywal, MagiK duzo o tym powiedzial
Oczywiscie nic straconego i mozesz strone zrobic od nowa w trakcie trwania projektu zycze powodzenia bo pomysl bardzo mi sie podoba
A ja teraz zaczynam żałować, że jednak nie poczekałem z tym jeszcze z miesiąc zanim ochłonę z nawałem roboty jaki aktualnie mam :-/ Na domiar złego aktualnie trwa jakaś konserwacja serwerów i stronka póki co nie działa i tak jeszcze z 2h ;-/ O całej reszcie rzeczy, które mnie dziś wkur***y już nie będę wspominał. Nie ten temat...
umnie w mieścinie ok 3k mieszkańcow facet prowadzi fabrykę ciastek...i jeździ CLS'em.... może tędy droga?
A ja teraz zaczynam żałować, że jednak nie poczekałem z tym jeszcze z miesiąc zanim ochłonę z nawałem roboty jaki aktualnie mam :-/ Na domiar złego aktualnie trwa jakaś konserwacja serwerów i stronka póki co nie działa i tak jeszcze z 2h ;-/ O całej reszcie rzeczy, które mnie dziś wkur***y już nie będę wspominał. Nie ten temat...
umnie w mieścinie ok 3k mieszkańcow facet prowadzi fabrykę ciastek...i jeździ CLS'em.... może tędy droga?
Pewnie w leasingu Co oczywiście nie jest niczym złym, wręcz przeciwnie
Ciekawe to jest to, która firma farmaceutyczna liczy już zyski za 'odnalezienie' magicznej szczepionki na bakterię ekoli tak jak miało to miejsce w przypadku ahn1 czy innych śmiesznych gryp i wściekłych krów. Ja już słyszałem, że coś w Holandii szykują za nie małe pieniądze. Temat oczywiście na dłuższa dyskusję. Tak po prostu się to kręci na tym zakręconym świecie
a może Niemcy przeliczyli się z otwarciem granic i chcą nas odstraszyć od migracji? Kto wie.
No tez niezle, ale to to juz mozna podpiac pod pierdolniety Na tym wyscigu mimo wszystko trzeba miec wieksze jaja wg mnie. Chociazby zeby wyskoczyc na gorce jadaac 150 (?) km na godzine i wchodzic w zakrety jak swir ;d