|
|
addict
|
|
addict
W przypadku Karlovica...
Kursy pospadały tylko dlatego,że jest kontuzja...w innym wypadku murowanym praktycznie byłby Tipsa...czyli wszyscy co stawiają liczą na ,,granie kontuzji"..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
betowiec ja chciałbym Cię pochwalić, że mocno boksowałeś Mavs  Magik dzięki za odpowiedź  O, żyjesz?  wpadłem na chwilę z peffkami  Jak zawsze 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
a nie lepiej analizowac pogodę ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
młody , już wszystkie truskawki zebrane ?  prawie  a ja chciałem Cię pochwalić,za ten kurs na Mavs - 25, dobrze pamiętam?  a dziękuje  szkoda, że nie mogłem oglądać tych finałów. Ale są pierścienie i to najważniejsze, nie tylko ze względu na te wygrane pieniądze. Chociaż w finale to już myślałem, że jednak Miami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie lepiej analizowac pogodę ? No dobra, podobno nad WB nadciągają cumulunibusy zapowiadające burze lub stratusy przez który będzie padał typowy kapuśniaczek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafa, Berdych, JMDP, Rod, Panicz, Venus, Haase @ 1.32 Zamierzam to grubo przyłożyć. Powinienem się czegoś obawiać?  nerwicy i chudego portfela A niby kto miałby mnie w tą nerwicę wpędzić? Volandri?  A może Amanmuradova?  No kto? 1.32 ako niewielkie, ale przy odpowiedniej stawce wygrana robi się sympatyczna. co w przypadku kreczu? Poza tym Nadal i Haase wcale nie muszą mieć gładkich przetarć... na start. Poza tym sam bym żadnego z tych meczy nie zagrał, ale to już mniej istotne. Oczywiście gram tam gdzie krecz = zwrot. Jeszcze niczego nie puściłem, nad Haase ciągle się zastanawiam, ale jakoś nic z jutrzejszej oferty nie wydaje mi się pewniejsze. Riba na trawie mnie nie przekonuje zupełnie. I ten mączkowy czelek pomiędzy jednym turniejem trawiastym a drugim zamiast przygotować się jakoś do gry na trawce pozwala przypuszczać, że dużych nadziei Riba z Wimbledonem nie wiąże. Podobnie było zresztą rok temu. Reszta meczów w mojej ocenie nie podlega żadnej dyskusji. Chyba sami nie wierzycie w to, że Rafa jest w stanie przegrać w pierwszej rundzie z Russelem. Nie twierdzę, że to będzie trzysetowy spacerek, bo sam wybrałem mecz Nadala w GB w promocji zwrot w przypadku przegrania 0-3 lub nie ugrania tajbreka przez zawodników grających z wielką 4ką. Ale porażki Rafy nie jestem sobie w stanie wyobrazić, przykro mi.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
a nie lepiej analizowac pogodę ? jak wierzyć prognozom to największe opady mają być wieczorem, więc chyba możemy wrócić do tenisa, aczkolwiek przerwy będą na pewno. To kto teraz na tapecie ?  na Bolelliego niezły kurs, ten Austriak to mnie nigdy nie przekonywał, zresztą on woli karty wolniejsze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
przecież Kubot to dziś peffa 2.05
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jeszcze widzę, że Bachinger może powalczyć o jakieś seta, a przynajmniej overa. Też go nisko cenię, ale chyba pamiętamy co rok temu pokazywał Brands. Też taki solidny poziom challnegera z Niemiec oparty na mocnym serwisie i forehandzie. I Monfils, on tak lubi sobie seta z kelnerami tracić  Co tu tak cicho ? Magik dawaj swoje gg, mówiłem Ci, że mam konto na BF ? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sweeting czyżby w miarę łatwo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tu tak cicho ? Magik dawaj swoje gg, mówiłem Ci, że mam konto na BF ?  Wreszcie poszedłeś po rozum do głowy Niestety gg nie podam - bo nie mam Nawijaj tutaj lub na priv, co jakiś czas zerkam...bo się uczę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież Kubot to dziś peffa 2.05 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co tu tak cicho ? Magik dawaj swoje gg, mówiłem Ci, że mam konto na BF ?  Wreszcie poszedłeś po rozum do głowy Niestety gg nie podam - bo nie mam Nawijaj tutaj lub na priv, co jakiś czas zerkam...bo się uczę  Sweeting?  1,35...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież Kubot to dziś peffa 2.05 Clement na lajcie  nasze deble nie miały szczęścia Klaudia Jans, Alicja Rosolska (Polska) - Andrea Hlavackova, Lucie Hradecka (Czechy, 7) Mariusz Fyrstenberg, Marcin Matkowski (Polska, 7) - Colin Fleming, Ross Hutchins (W. Brytania) dwie dwójeczki
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
witam młody  moim zdaniem Istomin jest grubo pod formą, a jego 2 sety z Nadalem to było dawno i nieprawda, Kohli nawet brejków nie dawał w Halle i choć tutaj trawka nieco inna, to 1.30 na Kolibra pachnie jakby tym słowem na "l"  -1,5 też jak najbardziej do gry, takie moje zdanie. @ Magik z tych iciów podoba mi się i Matosevic i Karlovic i Kavcic (na którego kurs mnie moocno zaskoczył)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam młody  moim zdaniem Istomin jest grubo pod formą, a jego 2 sety z Nadalem to było dawno i nieprawda, Kohli nawet brejków nie dawał w Halle i choć tutaj trawka nieco inna, to 1.30 na Kolibra pachnie jakby tym słowem na "l"  -1,5 też jak najbardziej do gry, takie moje zdanie. @ Magik z tych iciów podoba mi się i Matosevic i Karlovic i Kavcic (na którego kurs mnie moocno zaskoczył) U Karlovica liczysz na jego grę,czy bardziej na kntuzje Tipsy?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
witam, witam. Danielsan no ty to bez mnie same głupoty grasz  . Ładujesz na główny kupon takie niskie kursy jak Koliber czy Gasquet, gdzie dogi aż krzyczą by je brać  a co z tym Tipsarem ? rozerwało mu mosznę ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic nadzwyczajnego. Haas 1/10 Zahlavova 3/10 Martic 1/10 Kavcic 1/10 Karlovic ale po 2,25 2/10
Bogdanovic + Matosevic 1/10
Myślałem nad Dokic ale dla mnie trochę za mało na nią... Dominiq92 ja już swoje typy podałem. Nawet nabrałem wątpliwości co do Haasa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
MagiK,tylko nie wiem czy Karlovicem kierujcie się jako ,,jego grą",czy bardziej patrzycie na kontuzję Tipsy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|