|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby w koncu wybudowali jakies lepsze uff odetchnalem, bo jzu myslalem ze to sposb walki o uznanie praw naszych rodakow na litwie + wzegledy historyczne i jzu sie zaczalem zastanawiac ile niemcowm musmy stadionow rozwalic za grunwald a ile za II wojne w sumie angolom i francuzom za to ze ans sprzedali na wojnie tez kilka by trzeba rozwalic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pilkarze sami do tego doprowadzili swoim stylem zycia, bycia, zaangazowania - wyszlo, ze to jest potrzebne bo sie w d.. niektorym przewracalo i dalej sie przewraca wiec w wiekszosci wiekszych klubow w naszym kraju tak lub podobnie to wyglada, no moze na L to zjawisko jest nasilone sztucznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby w koncu wybudowali jakies lepsze uff odetchnalem, bo jzu myslalem ze to sposb walki o uznanie praw naszych rodakow na litwie + wzegledy historyczne i jzu sie zaczalem zastanawiac ile niemcowm musmy stadionow rozwalic za grunwald a ile za II wojne
w sumie angolom i francuzom za to ze ans sprzedali na wojnie tez kilka by trzeba rozwalicale widzisz, narazie mamy problem bo nasze druzyny nie dochodza tak daleko zeby grac z ekipami z tego kraju, wszystko w swoim czasie, JAK BEDZIE IM TEZ TRZEBA POMOC TO SIE POMOZE 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i wszystko jasne - UEFA nas w pucharach nie wpusci wyzej zeby nie miec rozwaloncych stadionow w Germany +UK+FR
znowu czysty dowod ze wszystko przez kiboli!
a jak gramy z kazachami to za co im niszczyc stadiony? a nie za daleko an wycieczka to sa spokojni
wiec zostaje biedna litwa no i ukraina (za UPA)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zeby w koncu wybudowali jakies lepsze uff odetchnalem, bo jzu myslalem ze to sposb walki o uznanie praw naszych rodakow na litwie + wzegledy historyczne i jzu sie zaczalem zastanawiac ile niemcowm musmy stadionow rozwalic za grunwald a ile za II wojne
w sumie angolom i francuzom za to ze ans sprzedali na wojnie tez kilka by trzeba rozwalicale widzisz, narazie mamy problem bo nasze druzyny nie dochodza tak daleko zeby grac z ekipami z tego kraju, wszystko w swoim czasie, JAK BEDZIE IM TEZ TRZEBA POMOC TO SIE POMOZE  ej gral lech z city w zeszlym sezonie, byla okazja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i wszystko jasne - UEFA nas w pucharach nie wpusci wyzej zeby nie miec rozwaloncych stadionow w Germany +UK+FR
znowu czysty dowod ze wszystko przez kiboli!
a jak gramy z kazachami to za co im niszczyc stadiony? a nie za daleko an wycieczka to sa spokojni
wiec zostaje biedna litwa no i ukraina (za UPA) tak jak Litwie - zeby zrobili im nowe i ladniejsze, ale tam sa zawsze plany ale jest tak daleko, ze jak sie dojedzie to juz nie ma sily nawet krzeselka jednego 'wyremontowac' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie angolom i francuzom za to ze ans sprzedali na wojnie tez kilka by trzeba rozwalicale widzisz, narazie mamy problem bo nasze druzyny nie dochodza tak daleko zeby grac z ekipami z tego kraju, wszystko w swoim czasie, JAK BEDZIE IM TEZ TRZEBA POMOC TO SIE POMOZE  ej gral lech z city w zeszlym sezonie, byla okazja zawalona sprawa, w ferworze emocji i radosci chyba zapomnieli po co tak naprawde tam pojechali
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam jedynie, że w przypadku Kaczorowskiego było mniej więcej tak tak jak to opisał. Oczywiscie delikwent wybiela się jak potrafi i robi z siebie bojownika w walce ze złymi kibolami- dla wybiorczej to dzisiaj woda na młyn.
Jak tłumaczy z jego strony wszystko było w porządku i nikomu nie należały się przeprosiny. No sorry, ale dla kibiców ciecz lecąca w twarz to nie jest zawsze deszcz.
Po fragmencie o Kaczorowskim i sposobie w jaki został napisany zaprzestałem dalszej lektury, bo w sztuce manipulacji gówno przechodzi samych siebie. To zadne źródło wiedzy.
Na to, że wydarzenia są sprzed kilku ładnych lat- a dotyczace Szczęsnego sprzed kilkunastu też nikt jakoś nie zwraca uwagi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no KSW15 by Staruch & Rzezniczak jest z tego roku, wiec wiele sie raczej nie zmienilo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no KSW15 by Staruch & Rzezniczak jest z tego roku, wiec wiele sie raczej nie zmienilo  Masz dom ( nieważne czy masz ) i ktoś Ci przychodził szczać na Twój trawnik 10 lat temu, przychodzi również teraz szczać. To jak mu 10 lat temu, dowaliłeś za to szczanie, to w tym roku mu też dowalisz, czy pójdziesz z nim na piwo ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi twoje ostatnio filozoficzne teksty sa coraz lepsze:)
a jak zalomocza w moje drzwi...itd itp
jak mi ktorys bedzie szczal na trawnik to dostanie z liscia, no chyba ze bedzie to grupa szczajacych kiboli, to wtedy nie bede rozdawal lisci bo mnie zatluka na smierc bo im wolno i nie wazne ze trawnik moj jest, wtedy zobaczy kazdy kibol ze jestem tchorzem bo wole nie rozdawac lisci tylko dzwonic na policje bo zycie mi mile
ale tak ogolnie to wolalbym zeby Staruch wplynal na klub zeby tym ktorzy nie chca grac obciac pensje o 50% a nie rozdawal liscie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może jakiś inny ekwiwalent pieniędzy mu zaproponujesz?? frytki np?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tak ogolnie to wolalbym zeby Staruch wplynal na klub zeby tym ktorzy nie chca grac obciac pensje o 50% a nie rozdawal liscie coż, on wolał inaczej, wybrał inna drogę, miał prawo i ponosi za to konsekwencje.. pytanie po co po raz milionowy się o tym rozpisywac, skoro tyle samo razy mówione było że sprawa została wyjaśniona..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi
jak mi ktorys bedzie szczal na trawnik to dostanie z liscia, " Z liścia " mówisz. A przecież, przez te 10 lat zdobyłeś wykształcenie, ogładę... Magistry walą z liścia... niepojęte, a już myślałem, że tylko popcorn wpierniczają na meczach. Ale nic, człowiek całe życie, czegoś się uczy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@akagi
nie 10 a 17 lat, jak juz mnie tytulujesz to do mgr dorzuc inz
popcornu na meczach nie jadam, bo na mecze nie chodze
a jak przeczytasz moje pytania wyzej to napsialem jasno, nie moje zabawki nie moja piwskownica, pytalem z ciekawosci czy tak wyglada sytuacja
kreujesz sie tutaj na wyrocznie forum czy cos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wiesz - kazow - ja to pisałem, w kontekście ogólnym, a Ty, ponieważ inż., to pewnie bardziej " ścisły" umysł masz. Po za tym w Warszawie, czego, jak czego, ale najróżniejszej maści magistrów, inżynierów i inszych " wykształciuchów " - dostatek, tak, że nie musisz wyjeżdżać z tymi literkami. Po za tym, zadawałeś " dziwne" pytania i to mnie skłoniło do odpowiedzi. Nic po za tym. Pozdrowienia. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ścisły umysł  ja pierdole
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie gdzie robotę można dostać w wyborczej bo do alimentów muszę dorobić a mam dwa pomysły na fascynujące artykuły ;p 1."Sędzia boczny na zawodach 2 i 3 ligi piłki nożnej w Polsce w latach 1990-1998 czy 100 sposobów na to jak mieć oczy w dupie i ominąć w +-90 min 140 rzuconych w ciebie zza pleców przedmiotów z trybun od kawałka betonu przez pustą butelkę po wiśniówce a kończąc na 10zeta w aluminiowej monecie" albo 2."Zimowy Turniej piłki halowej w Spodku 98r z pkt widzenia pracownika serwisu sprzątającego czyli jak znaleźć na obiekcie zamkniętym w 35min tasak, 24 ludzkie zęby i kawałek ucha"
|
|
|
|
|
+
|
|
+
|
|
|