Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 14 1 2 8 9 10 11 12 13 14
K
addict
addict
K Offline
Ja nie wierzę w Polską drużynę i osobiście już wczoraj zagrałem Łotyszki w obawie przed malejącymi kursami. Zresztą jak większość tu byłem pozytywnie zaskoczony wysokimi kursami na Łotwę. Szanse oceniam 65% Łotwa, 35% Polska. Dlatego uważam, że warto spróbować Łotyszki. Dużo będzie zależało od dyspozycji dnia.

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
na podbicie kursu Montenegro spoko, takie pytanie, ile druzyn wychodzi z grupy teraz? 2 ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
tak całkiem realnie stać Kubota na seta, 1,4 czy warte grania?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
sorry nie tu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by skalisty
na podbicie kursu Montenegro spoko, takie pytanie, ile druzyn wychodzi z grupy teraz? 2 ?
4 cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak Chorwatki bez Lelas sobie nie poradzą.

K
addict
addict
K Offline
ja próbuje Czarną Górę -8. Mają fajną zbilansowaną drużynę. Rezerwami pokonały Niemki także nie tylko pierwsza piątka gra. Na dodatek będą wszystkie zawodniczki świeże.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by kreator1980
Ja nie wierzę w Polską drużynę i osobiście już wczoraj zagrałem Łotyszki w obawie przed malejącymi kursami. Zresztą jak większość tu byłem pozytywnie zaskoczony wysokimi kursami na Łotwę. Szanse oceniam 65% Łotwa, 35% Polska. Dlatego uważam, że warto spróbować Łotyszki. Dużo będzie zależało od dyspozycji dnia.

Takie pierniczenie...własny parkiet to już szanse 50-50 wiec o czy ty tu piszesz....ajkie 65% łotwa, kim bez Anety. SPokojnie....

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Byłem w Spodku na spotkaniu naszych z Niemkami oraz Hiszpankami. Oglądałem również na miejscu spotkanie Francja - Łotwa. Nie wiem jak to wyglądało w TV, ale na żywo mniej więcej tak (wg mnie): nasza gra opiera się przede wszystkim na Kobryń, jak jest na parkiecie to większość piłek idzie do niej a reszta czeka co się stanie. Jak jej nie ma to już mega chaos, długie akcje, które kończą się stratą albo wymuszonym rzutem z nieprzygotowanej pozycji. Trener rysuje w przerwach taktyki na tablicy i określa co gdzie i jak, a potem dziewczyny i tak nie wiedzą jak to zagrać. Nie wiem czy to dodatkowy stres bo grają przed swoją publicznością ale dziwna sytuacja jak na doświadczone zawodniczki.

Łotwa w meczu z Francją zaprezentowała się bardzo dobrze, co należy podkreślić: Łotyszki nawiązały walkę pod tablicami a przecież Francja ma kim grać pod koszem! Kobryń będzie miała problemy z Tamane, do tego Basko i Babkina dobrze znają Polskie zawodniczki z plkk i uważam, że mają przewagę. Kurs @2.1 to wg mnie value, jak jeszcze gdzieś jest to wg mnie warto pograć.

Teraz trochę o dopingu: w szoku byłem, że tak mało osób było na polskich spotkaniach (szczególnie z Niemkami a to przecież Niedziela była!), nie wiem czym to jest spowodowane - usłyszałem na miejscu, że grupy zorganizowane powyżej 8 osób wchodzą za darmo, więc tym bardziej dziwne. Co będzie dzisiaj w środku tygodnia?

W meczu Łotwy z Francją był całkiem niezły doping ze strony fanów z Łotwy! Ich bębniarz był zdecydowanie lepszy od naszego ze spotkania Polska-Niemcy! Fani Łotwy reagowali bardzo żywiołowo i bardzo jestem ciekawy ich dzisiejszego dopingu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Łotwa - glowny bet dnia boks

Francja + Czarnogora boks

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by BartasPT

polać mu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BartasPT

Możesz mieć kłopoty

i to z obydwoma kuponami. tongue

enthusiast
enthusiast
Panowie a co myślicie o czymś takim łotwa over 63,5 ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
akagi kierujesz się jakimiś konkretniejszymi analizami czy tak sobie napisałeś? bo patrząc na kursy to każdy potrafi wyciągnąć wniosek, że spotkania są wyrównane (Francja-Hiszpania i Polska-Łotwa) i nie jest łatwo wskazań faworyta

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po takiej Twojej analizie, odnośnie Polek i Łotyszek,

trudno by mi było merytorycznie polemizować. tongue

Moje analizy, opierają się na analizach,
analiz tych, którzy analizują, z racji swojej działalności. wink

Ale żeby było prościej, powiem tak :

Meczu Polek nie gram, bo pewny nie jestem,
natomiast gram w systemie Hiszpanię.

T
Ted Offline
old hand
old hand
T Offline
jest stream do chorwatek?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Polska boks

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ok, mi też bliżej jakoś do Hiszpanek dlatego tego spotkania nie ruszam smile

enthusiast
enthusiast

proszę

T
stranger
stranger
T Offline
ja cos napisze smile
Polska-Lotwa 2

Polki w meczu z Hiszpankami graly dobrze, ale ich brak koncentracji zostal blyskawicznie wykorzystany...

Polki graly w najslabszej grupie, wiec zwyciestwo z Niemcami nalezy traktowac z przymruzeniem oka...

Polki maja slaba psychike, przypomne mecz Polska-Lotwa 59-60 HT (38-25)... Wiec nawet gdyby Polki dobrze rozpoczely spotkanie to i tak o ich zwyciestwo bedzie niezwykle trudno...

Zalozenie taktyczne nie sa realizowane, KObryn prowadzi reprezentacje, ale co dzis zrobi, sadze, ze niewiele, swietne w obronie Lotyszki nie pozwola na latwe punkty....

Lotwa... Jesli ktos nawiazuje rownorzedna walke na tablicach z Francuzkami, zasluguje na uznanie, do tego Lotyszki wygraly z Francuzkami... Sklad Lotyszek to zgrany kolektyw, gdzie tylko w 1 meczu przydarzyl sie wypadek przy pracy... Sila podkoszowa zdecydowanie po stronie Lotyszek i ciekaw jestem jaka przewaga bedzie na tablicach?

Lotyszki na sparingach dobrze sie spisywaly i tutaj potwierdzaja dobra forme i co najwazniejsze nie maja takiej presji jaka maja nasze zawodniczki...

Fakty: Polska znajdzie sie w grupie druzyn 9-12. Wyjscie z grupy to wszystko na co nas bylo stac, Polki moga nawiazac walke z Chorwatki i to wszystko....

Przypominam, ze Lotyszki maja 2-0 i ta wygrana zapewni im cwiercfinaly, a pozniej beda mogly szachowac skladem i dobierac odpowiednich rywali...

P.s. Lotwa-Polska 86-52 , dokladnie 2 lata temu, wiekszosc zawodniczek z tamtego meczu gra w obecnych reprezentacjach, dodam tylko ze w Lotwie zobaczymy Babkine, ktora jest sporym wzmocnieniem, natomiast Polska od ostatnich mistrzostw specjalcnie sie nie poprawila...

Lotwa-Polska typ 1 @1.98 pinnnacle 10/10

Strona 10 z 14 1 2 8 9 10 11 12 13 14

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08), 1,655 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,730
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025