|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam prosbę do Was.Założyłem konto w tym buku,ale przed wpłatą kasy lubię sobie ponawigować stroną.Niestety nie potrafię stworzyć symulacji kuponu ako.
Czy do tego potrzebne są środki na koncie?
Z tym kuponem to chodzi o to ,że tak jak jest w innych firmach klikasz na dany kurs i w prawej ,górnej części ekranu tworzy się kupon z podglądem na zdarzenia i z miejscem do wpisania stawki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tego co sprawdzlem to nie logujesz sie wciskasz akumulatory i sobie dznaczasz na kupon
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tego co sprawdzlem to nie logujesz sie wciskasz akumulatory i sobie dznaczasz na kupon Nic z tego,dla mnie obchodzenie się z tą stroną to jest jakieś nieporozumienie. Nie na moje nerwy,raczej odpuszczę sobie grę tutaj.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy Pinnacle oferowało zakłady outright na zwycięzce naszej Ekstraklasy? W tym momencie kursów jeszcze nie ma wystawionych, chodzi mi o to czy można sie tego spodziewać? Znacie jakiegoś innego buka który będzie oferował zakład outright na Ekstraklase i który ma duże limity?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy Pinnacle oferowało zakłady outright na zwycięzce naszej Ekstraklasy? W tym momencie kursów jeszcze nie ma wystawionych, chodzi mi o to czy można sie tego spodziewać? Znacie jakiegoś innego buka który będzie oferował zakład outright na Ekstraklase i który ma duże limity? Jakie limity Cie zadowolą?? Każdego bukmachera możesz poprosić o takie zakłady mailowo
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z tego co sprawdzlem to nie logujesz sie wciskasz akumulatory i sobie dznaczasz na kupon Nic z tego,dla mnie obchodzenie się z tą stroną to jest jakieś nieporozumienie. Nie na moje nerwy,raczej odpuszczę sobie grę tutaj. Pinnacle nie jest bukmacherem dla amatorów-entuzjastów. Akumulatory to tylko piłka i to ta z najwyższej półki, WTA/ATP i troche sportów z USA + mistrzowskie imprezy zespołowe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy Pinnacle oferowało zakłady outright na zwycięzce naszej Ekstraklasy? W tym momencie kursów jeszcze nie ma wystawionych, chodzi mi o to czy można sie tego spodziewać? Znacie jakiegoś innego buka który będzie oferował zakład outright na Ekstraklase i który ma duże limity? Jakie limity Cie zadowolą?? Każdego bukmachera możesz poprosić o takie zakłady mailowoDokładnie to samo chciałem napisać. W przypadku zakładów outright taka odpowiedź jest zazwyczaj pozytywna, a limity wysokie. Dasz radę ;-)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakie limity Cie zadowolą?? Każdego bukmachera możesz poprosić o takie zakłady mailowo 2-3k $, więc dla pinnacle i podobnych chyba nie powinno być problemu z przyjęciem. Na Unibecie gdzie narazie mają najwyższe wystawione kursy nie mogłem nawet postawić 600zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest to absolutny rekordzista przynajmniej w moim przypadku w szybkości zrealizowanej wypłaty. Zagrałem jeden mecz Dundee-Śląsk na 1.
Fajnie wyszło bo i zakład wszedł i Śląsk awansował, ale kasa ( niewielka jak na warunki bukowskie 200 kilka złociszy )została mi przelana na konto w Moneybookers w 2 minuty od chwili zlecenia wypłaty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest to absolutny rekordzista przynajmniej w moim przypadku w szybkości zrealizowanej wypłaty. Zagrałem jeden mecz Dundee-Śląsk na 1.
Fajnie wyszło bo i zakład wszedł i Śląsk awansował, ale kasa ( niewielka jak na warunki bukowskie 200 kilka złociszy )została mi przelana na konto w Moneybookers w 2 minuty od chwili zlecenia wypłaty. jak zlecisz nastepna to zobaczysz ile zostanie Ci z tych 200 chyba , ze miesiac poczekasz
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Miesiąc kalendarzowy. W sierpniu pierwsza znów darmowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakies buki jeszcze zarabiaja na wyplatach, czy ten jest wyjatkiem ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie jest wyjatkiem .25-30 od reki moge Ci wymienic 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
chetnie poznam 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Na skype masz  Az tak mi sie nie nudzi by wszystkie wypisywac 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
działa Wam strona?? A przy okazji przypomnijcie adres strony z ktorej można sprawdzić czy dany serwer działa.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
działa Wam strona?? A przy okazji przypomnijcie adres strony z ktorej można sprawdzić czy dany serwer działa. http://www.downforeveryoneorjustme.com/wyglada na to ,ze strona padla
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy mozecie sie zalogowac, ja po w pisaniu swoich danych wracam na strone glowna i nic sie nie dzieje, pierwszy raz cos takiego mam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|