|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi o tą różnicę w jego postach kilka lat temu jeszcze pisał jak człowiek, a od pewnego czasu jest osobą, która zieję największa agresja na forum obraża każdego, pokłócił się już chyba ze wszystkimi ze starej gwardii z forum, jedyne pisze posty pro rządowe w każdej sytuacji wytłumaczenie, to że mu się to opłaca.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanawiam się tylko kto tu jest głupszy. Conrad, czy reszta która próbuje prowadzić z nim dyskusje. Inteligentny człowiek jak widzi debila to przejdzie obok i nie będzie wdawał się w polemikę. Jeśli nieobce jest mu współczucie, to może nawet zdobędzie się na nie  . Nie ma się co kopać z koniem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiac sie czy plakac ? to przeszlo moje jakiekolwiek wyobrazenie, to nie byli Legionisci tylko PIS... maaaaaaaaaaaaaaatko
ale Conrad mamy cos wspolnego, MY I TY jestesmy FANATYKAMI
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
To były cioty a nie kibice, kto inny by szedł gruchę trzepać na spotkaniu z dziećmi? Tylko żenująca mała grupka przygłupów, którą tak czy owak można sklasyfikować jako pismatołków. Nazywanie ich Legionistami byłoby obrazą dla prawdziwych kibiców tego klubu. A co do PiSd to jeden z obecnych bywalców na Legii (i tego tematu) coś pisał o swoich politycznych motywach. 
|
|
|
|
|
|
|
Ten temat jest fajny, bo mimo podziałów, że kibicujemy innym drużynom nie jechaliśmy sobie. Jesteś jedyną osobą, która pojechała Marcina za wstawienie filmiku, że ŁKS się bawi, a teraz wstawiłeś film obrażający Legie na która chodziłeś... Po pierwsze to Ciebie w ogóle chyba nikt w tym temacie nie kojarzy, tak więc jeśli przyszedłeś tu tylko siać zamęt to wypierdalaj stąd. Po drugie to nie zjechałem Marcina tylko skomentowałem filmik, i nie ja jedyny. Po trzecie myślisz, że wstawiłem filmik aby obrazić Legię? Naprawdę jesteś aż tak tępy - i zapomniałeś doczytać komentarz pod nim?
|
|
|
|
|
|
|
ale Conrad mamy cos wspolnego, MY I TY jestesmy FANATYKAMI lol. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sam nie wiem, czy mogę tu pisać...
To jest dział :
kibice czy polityka II ?
Ale tak jakoś nieśmiało spróbuję.
Z badania " Polska Piłka ", prowadzonego przez "Press-Service Monitoring Mediów", w rundzie wiosennej najwięcej pisało się o :
Lechu Poznań ( 10,5 tys. publikacji ) Cracovii i Legii ( 9,1 tys.) Wiśle ( 8,5 tys.) Polonii Warszawa ( 7,4 tys. )
Analitycy wzięli pod uwagę ponad 183 tys. informacji.
Dla przykładu podam, że tylko w maju,
gdyby Cracovia, chciała wykupić powierzchnię reklamową, równą powierzchni tekstów o niej, musiałaby zapłacić ponad 26 mln. zł.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|