Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 18 1 2 3 17 18
#4749651 24/06/2011 13:17
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
siatka

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
O widzę ARG ledwo 3-2 wymęczyła. Tym razem nos nie zawiódł. smile

Ktoś śledził może czy późniejsze mecze PanAm Cup były na b365 lub fonbecie? Ja wymiękłem po meczu VEN-HON...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ja chciałem wstać ale tylko budzik przestawiłem i nic z tego nie wyszło.

W nocy Arg + Arizona D-backs nawet ładnie.

Dziś chyba się będę głownie na Słowenii z LE opierał. Jakby dodać te peffki- nasi + makarony to wychodzi nawet kurs ok. Nie wiem natomiast co z ruskimi. niby powinni wygrać ale wczoraj w sumie to sinusoidę mieli podczas meczu.

mln Offline
Arka Gdynia!
Arka Gdynia!
plażówka...

Betz/Breitenmoser (live) 2 7.50 boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by anfa_
Dziś chyba się będę głownie na Słowenii z LE opierał. Jakby dodać te peffki- nasi + makarony to wychodzi nawet kurs ok. Nie wiem natomiast co z ruskimi. niby powinni wygrać ale wczoraj w sumie to sinusoidę mieli podczas meczu.

Z ta LE to uwazajcie, bo co tam sie wyprawia to szkoda gadac.
Sam bym pograc Slo czy tez Bel, ale juz mam dosc LE.
Pierwsze mecze calkiem inne niz te drugie..

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Słowenia dalej niby z kilkoma kontuzjami, śmierdzi mi ten team szczerze mówiąc. Ostatnio zlekceważyli zupełnie GB i wyszli bez Gaspariniego oraz Kamnika, co w rezultacie dało szokujące 0-3 z Brytolami. Słoweńcy wyrobili sobie sporą przewagę punktową i aż tak spinać się nie muszą. Co na Chorwatów wymyślą to nie mam pojęcia, ale po obecnych kursach to szukałbym zwycięstwa gospodarzy. Pytanie tylko czy w I czy w II meczu... ?

wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by agr1

Pierwsze raczej po myśli idą, więc nie marudź tylko analizuj... tongue

A co powiesz na Ruskich? Widziałeś wczorajszy 'spektakl'? Jak dla mnie to bez wątpienia jest tak, że jak tylko Ruskie chcą to mogą i 0-3 pojechać z Niemcami. Pytanie tylko, czy będą chcieli... Wczoraj I set super, absolutna dominacja siły, 3 efektowne bloki, 2 asy, ogólnie super gra w ataku, po czym zupełna zlewka... Wszedł 'nabuzowany' (w cudzysłów, bo gość sprawiał wrażenie jak po dopalaczach laugh ) Spiridonov i trochę obudził 'rosyjskiego niedźwiedzia' ze snu. TB i bach, znowu grać zaczęli...

Nie wiem co o tym myśleć, naprawdę. kopara

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no to nie ma co grać z siatki grin

PL -2,5 to imo samobójstwo trochę. To samo w przypadku Włochów. Może patrząc na obecną dyspozycję żab +1,5 nie byłoby głupim rozwiązaniem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Fakt, dzisiaj 'dziwny' dzień. Do każdego meczu można znaleźć jakieś 'ale'... Sęk w tym, czy te 'ale' są tak duże, aby zrezygnować z grania, czy wystarczy po prostu obniżyć stawkę...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by _Korver_
Originally Posted by agr1

Pierwsze raczej po myśli idą, więc nie marudź tylko analizuj... tongue

A co powiesz na Ruskich? Widziałeś wczorajszy 'spektakl'? Jak dla mnie to bez wątpienia jest tak, że jak tylko Ruskie chcą to mogą i 0-3 pojechać z Niemcami. Pytanie tylko, czy będą chcieli... Wczoraj I set super, absolutna dominacja siły, 3 efektowne bloki, 2 asy, ogólnie super gra w ataku, po czym zupełna zlewka... Wszedł 'nabuzowany' (w cudzysłów, bo gość sprawiał wrażenie jak po dopalaczach laugh ) Spiridonov i trochę obudził 'rosyjskiego niedźwiedzia' ze snu. TB i bach, znowu grać zaczęli...

Nie wiem co o tym myśleć, naprawdę. kopara

jak im Wołkow zaczął kołki wsadzać w 1 secie to aż mi się śmiać chciało, że nie mogą mu nic zrobić. Tam nawet nie było obtarcia ani wybloku.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No tak, a dlaczego tego zabrakło w kolejnych partiach? Składu praktycznie nie zmieniali, dopiero jak już wynik robił się beznadziejny to trener próbował coś poratować.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie mialem czasu ogladac Ruskich, z relacji widac, ze troche olali mecz.
Tez jestem zdania, ze jakby tylko chcieli to 3:0 spokojnie, ewentualnie 3:1.
'Spirytus'onow' juz ostatnio ostro ciagnal zespol, pamietam, ze az sie smialem w 1 z meczy, ze chyba pil mocniejszy spirol niz reszta i taki energiczny jest (w koncu nazwisko zoobowiazuje) wink
A tak powaznie, to ja dzisiaj odpuszczam ten mecz, Ruscy beda chcieli zbit to zbija, oleja mecz to moze byc roznie.

Ja na dzis pogralem Korea o136,5-137,5 @ 1.85 standardowo przeciw zabkom na sKubancow @ 1.65 - ale to ostrozniej, a do tego juz nie tak ostroznie overek w tym meczu.

LE daje spokoj wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Żabki z nożem na gardle i bodajże zagrożeniem braku zaproszenia na kolejne edycje LŚ. Więc będą się sprężać. Kubańczycy po podróży do Azji, tu też może być różnie. wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by _Korver_
No tak, a dlaczego tego zabrakło w kolejnych partiach? Składu praktycznie nie zmieniali, dopiero jak już wynik robił się beznadziejny to trener próbował coś poratować.

olali. mysleli, że im się samo wygra. sety które wygrywali ustawiali sobie zagrywką można powiedzieć. Niemcy w 2 i 3 przyjmowali całkiem dobrze to i mieli atak. Jakby trzymali koncentrację to moim zdaniem set to max co by się im udało wyszarpać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cholera, nic mi nie pasuje dzisiaj. mad

a do 100% planu brakuje mi jeszcze wykręcić kilka jednostek, hm.

Wujas
Wujas
Ja próbuję Serbia + Francuzki + Polacy @1.95 Betclic 4/10

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
ciekawe czy dzis Piotrek na młocie wyjdzie czy dalej Zbychu tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
a Korea +13,5? nawet w przypadku 3-0 to mi się nie widzi, że w żadnym secie nie powalczą.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a Korea +13,5? nawet w przypadku 3-0 to mi się nie widzi, że w żadnym secie nie powalczą.

Do zlapania masz i +15,5pkt, ale lepsze overki bo moga 1 seta ugrac po przewadze, a w nastepnym wtopic do 17...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Darwin
Ja próbuję Serbia + Francuzki + Polacy @1.95 Betclic 4/10

Serbów już mam zagranych, także nie będę dublował. U Francuzek ktoś tam istotny nie wypadł przypadkiem? Bo coś mi świta takiego...

Strona 1 z 18 1 2 3 17 18

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, Sensei, alfa, 11kera11, forty), 284 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,338
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025