|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Stop OT, piszemy o tenisie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na jutro hmmm kilka ciekawych rzeczy jest Murray-Gasket set Francuz Handi gemowe Francuz over a może nawet win Żabojada (osobiście gram set dla Rysia) Xavier Tomic jakoś nie moge sobie wyobrazić innego wyniku niż win Belga (ale może moja wyobraźnia jest mało kreatywna ) Na moje 3-1 X men kurs 1.5 do przyjęcia Nadal Del Potro hmmm kursy na Nadala to jakieś nieporozumienie jak dla mnie najbezpieczniej set Portki A z teraz Panie Kwitka- Janinka Mecz do jednej bramki w mojej opini izzzi Czeszka Aza-Petrova Kosa na maxa 3 sety krew i płacz na korcie  Także handi na Nadie Pironkova -Venus hmmm set Bułgarki obowiązkowo a może nawet znowu Win historia lubi sie powtarzać  głowny kupon z mojej strony na jutro to Set Pironkova Set Ryszard win Petra kursy około 3  A z reszty za drobniejsze coś sie poskłada  I dyskutujmy o tenisie panowie 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
co do Ryska to mi sie widzi 0-3 w pale ... nie ma on az tak dobrego serwisu jak Ljuba by sie nim ratowac ... a gra w wymianach tez na korzysc Brytyjczyka ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do Ryska to mi sie widzi 0-3 w pale ... nie ma on az tak dobrego serwisu jak Ljuba by sie nim ratowac ... a gra w wymianach tez na korzysc Brytyjczyka .... skoro 3 lata temu mecz obu panów skonczył się 3-2 i szkot ledwo z pod noża uciekł to dlaczego teraz Rysiek miałby seta nie zrobić Oczywiście mecz meczowi nie równy ale wole set Rysia po 1.4 niż win Murraya po 1.25 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
niby tak ale wtedy Rysiek byl jeszcze mlody i na moje przejawial wiekszy entuzjazm do gry ... Panicz jak nie wygra Wimbledonu w tym roku badz za rok to nigdy go nie wygra ... czolem Obywatele pora spac 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
drugi tydzień się zaczyna a Melzer z Petzschnerem dopiero rozegrają mecz 1r debla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro bez niespodzianek pogralem grubiej
fedex, djoko, rafa, marysia, caroline, serena
co do panow watpliwosci nie ma , u pan mysle ze maryska pozamiata serwisem chinke, carolina wiekszy potencjal, bartoli wykonczona styl gry pasujacy serenie
mysle ze lokata na skladaku
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
na dziś nie ma co kombinować, 3 główne typy to...
Malisse 1.57 który nie da szans temu farciarzowi Tomicowi max 4sety Sharapova 1.25 Peng to nie jest rywalka, która może Szparce zagrozić, powalczy itd ale ostatecznie i tak Maria wygra Llodra/Zimonjic 1.30 po prostu dużo lepsi od rywali, max 4sety ------- Djoko-Llodra over 31.5 1.61 Tsonga 1.50 Woźniacka 1.26 Hantuchova/Radwańska 1.25
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kaszkiet Portki Petrova Peng w singlach.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
na brytyjskich forach jeden z popularniejszych betów - Ferrer, ciekawe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brytole sie nie znaja na tenisie  Tsonga szybkie 3-0, przeciez Ferrer na tej trawie do tragedia 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
może seta ugra Pitbull 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro bez niespodzianek pogralem grubiej
fedex, djoko, rafa, marysia, caroline, serena
co do panow watpliwosci nie ma , u pan mysle ze maryska pozamiata serwisem chinke, carolina wiekszy potencjal, bartoli wykonczona styl gry pasujacy serenie
mysle ze lokata na skladaku  hmm ja bym to za pewniaki nie uważał
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
value na Hiszpana jest moim zdaniem niepodważalne. W sumie długo się zastanawiałem jakie będą kursy, ale ponad @3 na Ferrera ? Moim zdaniem gruba przesada Szkoda, że nie miałem okazji oglądać w sobotę jak Drewnoling leci z turnieju  jutro przynajmniej zostaje podziwianie całej majestrii Tomka, gdy będzie wyrzucał Fisha w 4 setach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Młody sto lat  jutro Tsonga izi  over Misza-Ferdek Lopez-4,5 gema JMDP+5,5 Tomek Llodra+7,5 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Petrova +1.5 seta King/Shvedova Malisse -1.5 seta Llodra +7.5 Tsonga Fleming/Hutchins Petrova/Rodionova Chan/Nicolescu Sharapova
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
boje sie ze Michel mojego Djoka pogoni a Rafito Delpo, jak jeszcze Kubot wtopi to bedzie dla mnie smutny dzien
Tsonga imo izzi win, Malisse tez doswiadczeniem pocisnie, Murray max seta straci nic wiecej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typersko jutro bardzo ciekawy dzień, tenisowo imo trochę mniej. Jutro widzę dwa bardzo ciekawe mecze, w których może się wydarzyć wszystko: Del Potro - Nadal Murray - Gasquet Oglądać - nie obstawiać! Jeżeli już to seta UD powinni spokojnie ogarnąć. Co do pozostałych meczy u mężczyzn: Malisse - Tomic Jestem tutaj za Xavierem, ale moim zdaniem będzie można złapać lepszy kurs na wygraną Belga, który często wolno wchodzi w mecz. Tsonga - Ferrer Jo powinien pozamiatać Pitbullem. Dla mnie jest to jedyny zawodnik, który realnie może zagrozić Rogerowi w odniesieniu tutaj sukcesu. Forma wyśmienita, jak zagra na swoim poziomie to Ferru nic nie będzie w stanie zrobić. Youzhny - Federer Cenię umiejętności Mikhaila, ale niestety w takich meczach zazwyczaj przegrywa sam ze sobą. Myślę,że tym razem będzie podobnie. Poza tym Roger w formie, powinien być tytuł. Fish - Berdych dla mnie totalny no bet. Ewentualnie jak już to grać Fisha. Dlaczego? Fish w formie serwisowej wybornej, Berdyś też poszedł w górę. Dla mnie może być tu 3-0 i 0-3. Zadecydują niuanse, możliwa spora ilość tb, a tam wiadomo trochę loteria... Jeżeli Fish przegra pierwszego seta po zaciętej walce i serwis będzie siedział to pobiorę jego zwycięstwo. Najważniejszy mecz dnia: Kubot - Lopez widziałem Lopeza przez 1,5 seta z Roddickiem. Wyłączając gema gdzie został połamany robił wrażenie. Prawda też,że Roddick nie grał nic nadzwyczajnego. Mimo to Felek formę ma całkiem niezłą i teoretycznie powinien sobie poradzić...ale właśnie tutaj liczę na jak ja to mówię 'syndrom Monfilsa' - jeżeli gra z dobrym zawodnikiem będzie walczył z całych sił i od początku pokazywał swoje umiejętności. Jeżeli gra z 'przeciętniakiem' to wychodzi z nastawieniem,że wygraną ma już w kieszeni. Myślę,że z Lopezem będzie podobnie. Kubot zaskakuje, Kubot wykonał już plan z nawiązką, żaden wynik nie będzie tu jego porażką...a jak gra się w takich warunkach całkiem nieźle  Od Felka wszyscy wymagają zwycięstwa, on sam również...a jak jest z jego psychiką wszyscy wiemy  Dla mnie znowu value na Kubota i myślę,że będzie jeszcze trochę więcej. Polak gra turniej życia, a w boju pozostawił już za sobą Clement, Karlovicia i Monfilsa...dlaczego ma nie pokonać i Hiszpana? Natomiast u kobiet widzę to tak: Petrova, Cibulkova, Cetkowska ugrają seta (choć nad tą 3 muszę się jeszcze zastanowić) Pervak - dla mnie value. Reszty nie ruszam w żaden sposób 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Pobrany dubel X-Man(1,55)+ Tsonga(1,45). Podejrzewam, że kursy mogą polecieć, dlatego nie ma na co czekać. Tomić zaskakuje, ale mówiąc szczerze, Soda w najwyższej formie nie był, dlatego widzę tu max. 1 set dla Tomicia, a nawet 3-0 dla Malisse. Co do drugiego meczu to Tsonga czuje się na trawie najlepiej. Serwis siedzi, forma wysoka. Z kolei Ferrer gra solidnie, ale nikogo nie trzeba chyba przekonywać, że jego żywioł to clay, dlatego widzę tu Tsongę w robi zwycięzcy! Powodzenia! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę sporą zgodność poglądów, w stosunku do Mr. X-a.
Może macie rację, a może - niekoniecznie.
W czerwcu Tomic rozegrał na trawie 13 meczów, z tego wygrał 11.
Na Wimbledonie jest to jego 7 mecz, a pokonał na nim, jakieś tam " nazwiska ".
Widać z tego, że złapał formę i " czuje" tą nawierzchnię.
Nie wiem jeszcze, co z tym zrobię, ale radzę krów nie sprzedawać na Malisse'a.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|