Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no,no laugh

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Jak juz tak rozmawiamy, to wkleje autko które mi się marzy już jakiś czas. Myślę, że w przyszłym roku uda się je spełnić.

[Linked Image]

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
barciu piwo aplauz te same chcialbym + SAAB Viggen/Aero (aczkolwiek nie pogardzilbym jakimkolwiek Saabem).

Z Subaru wybralbym jeszcze Legacy Kombi 200KM Turbo z 1990-1993r ale ciezko dostac dobrze zadbane. Mialem okazje jedzic takim Subaru. Ryk z rury taki ze Aza i Szpara moga sie schowac.

p.s. miny kierowcow innych topowych marek... bezcenne

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Kurde czy tu Wszyscy macie under 25,że jaracie sie furami Mojej młodości ? tongue

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Subaru jest fajne pod każdym względem. Te 2,5 litrowe nie są już tak niezawodne, a najnowsze Subaru przypomina Lacetti. Także wybór mój padnie na rocznik 2004-2005 (taki jak na zdjęciu) Nie wiem jeszcze czy STI, czy WRX. Trzeba przemyśleć koszt eksploatacji, bo STI już trochę ciągnie tongue Poza tym Subaru jest mało popularne w Polsce przez co głupie laski nie będą leciały na Twoją furę, bo one znają tylko Mercedesa, BMW i Audi smile z Anglii takie autko wyjdzie ok 22-25 tyś pln. Jeszcze żeby trafić na model z Japan to już bajka piwo

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Co Wy tam wiecie o używanych samochodach wink

Jeżdżę 15-letnim Daewoo Tico od początku w "rodzinie". Nigdy nie garażowany smile
Staram się nie jeździć po deszczu (żeby nie ochlapać sobie spodni) ani w czasie (wycieraczki kiedyś tam odpadły). Siedzenie ma jedno ustawienie na stałe, ponieważ się złamało i za moim fotelem jest knówka drewna o średnicy 40cm abym nie spał podczas jazdy na rozłożonym fotelu wink świetnie jeździ się latem, gdzie wszystko jest pozamykane a naturalna klima orzeźwia wpadając przez przeżarte rdzą do połowy drzwi. Denerwują nieco progi spowalniające, ponieważ skrzynia się "lekko" opuściła i przejeżdzając zaczepiam nią, za to biegi wchodzą ideał (zawsze mam fajną zabawę - z którego dzisiaj uda się ruszyć, z trójeczki też startuje).

Niemniej kocham swoje autko i mimo że mógłby już dawno kupić nowe - wole jeździć nim. Ma też jedną niezaprzeczalną zaletę - silnika nie dotykałem przez 15 lat, a gdy na dworze jest minus 30, to odpala natychmiast i wkurwia sąsiadów którzy swoje bmki, audiczki muszą zostawić w garażu wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
barciu, sa firmy ktore trudnia sie sprowadzaniem subaru i mitsubishi z Japonii. Jak bylem w Londynie to gdzies na necie czytalem. I potwierdzam Subaru z Japonii... bajka piwo a jak po jeszcze indywidualnych podrobkach (tylko) silnika...

Subaru nie kupuje sie na podryw. Przeca one maja kubelkowe fotele, a Nasze tipsiry w skora wola siedziec.

Nigdy BMW/Audi/Mercedes boks aczkolwiek... 'darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby' grin

SAAB&Subaru rocks...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
*przeróbkach...

kierwa ja to pisarz jestem pukeOjro ty i twoj pisany j.polski

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by akagi

sorry,

źle mi się wkleiło

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Ojro
barciu, sa firmy ktore trudnia sie sprowadzaniem subaru i mitsubishi z Japonii. Jak bylem w Londynie to gdzies na necie czytalem. I potwierdzam Subaru z Japonii... bajka piwo a jak po jeszcze indywidualnych podrobkach (tylko) silnika...

Subaru nie kupuje sie na podryw. Przeca one maja kubelkowe fotele, a Nasze tipsiry w skora wola siedziec.

Nigdy BMW/Audi/Mercedes boks aczkolwiek... 'darowanemu koniowi nie patrzy sie w zeby' grin

SAAB&Subaru rocks...

w Londynie to tak, bo ruch też mają lewostronny, ale będziesz ściągał stamtąd auto, żeby cały układ kierowniczy przestawiać ? :-)

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by AGASSI
Kurde czy tu Wszyscy macie under 25,że jaracie sie furami Mojej młodości ? tongue

Sie smiej.

Tu niedaleko jest firma, gdzie przed budynkiem stoi kilka X6.
Wszystkie ten sam kolor.

Wlascicielami sa goscie wszyscy ponad 50 lat wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Baqu takiego auta się nie przerabia smile Nie wiem czemu wszyscy boją się anglików w PL. Cała Europa pozwala rejestrować i jeździć anglikami, w Anglii jeżdzą europejczykami, a tylko u nas to problem, bo przecież to niebezpieczne frown A to, że połowa młodych jeździ składanymi Golfami z cofniętymi licznikami to jest bezpieczne na maksa...

PS: od 2 lat jeżdzę anglikiem ok 70 km codziennie do pracy i odpukać nie miałem ani jednej stłuczki albo sytuacji, w której mogłoby dojść do wypadku. I niech tak zostanie. Wystarczy trochę wyobraźni.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by lupus
Originally Posted by AGASSI

Sie smiej.

Tu niedaleko jest firma, gdzie przed budynkiem stoi kilka X6.
Wszystkie ten sam kolor.

Wlascicielami sa goscie wszyscy ponad 50 lat wink

Agassi ma pewnie ok 40-50 lat, nosi kapelusz i jeździ Merolem E klasa. Podobny stereotyp do tego, że tylko młodzi mogą mieć sportowe auta.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ale Mercedes to generalnie kojarzy sie ludziom z luksusem, prestizem, ale same samochody sa bardzo stonowane (pomijam tu SLR ;)).
Sam sie zastanow.
Inaczej wyglada facet w S klasie, a inaczej w Lambo wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
barciu, wyczysc PRIV, mam pytanie!

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by barciu
Baqu takiego auta się nie przerabia smile Nie wiem czemu wszyscy boją się anglików w PL. Cała Europa pozwala rejestrować i jeździć anglikami, w Anglii jeżdzą europejczykami, a tylko u nas to problem, bo przecież to niebezpieczne frown A to, że połowa młodych jeździ składanymi Golfami z cofniętymi licznikami to jest bezpieczne na maksa...

PS: od 2 lat jeżdzę anglikiem ok 70 km codziennie do pracy i odpukać nie miałem ani jednej stłuczki albo sytuacji, w której mogłoby dojść do wypadku. I niech tak zostanie. Wystarczy trochę wyobraźni.

tak w Anglii jeżdzą europejczykami, ale zgodnie z prawem trzeba je przerabiać, więc to nie jest tak, że sobie jeździsz jak chcesz, także nie wiem skąd wniosek ze tylko u nas to problem ?

Ty zapewne jesteś tym nikłym % społeczeństwa, który "potrafi jeździć", ale większość ludzi nie jest taka...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Ojro skrzynka wyczyszczona.

w UK nie trzeba przerabiać. Widziałem Porsche z kierownicą po lewej stronie z angielskimi blachami.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by barciu
Ojro skrzynka wyczyszczona.

w UK nie trzeba przerabiać. Widziałem Porsche z kierownicą po lewej stronie z angielskimi blachami.

tak, ale musisz przejść badanie, które sprawdza minn światła ( trzeba wymienić bo wiadomo, że świecą nie w tą stronę co trzeba ) i coś tam jeszcze, nie znam się dokładnie, ale nie pojedziesz sobie od tak i nie zarejestrujesz auta, musi ono przejść to badanie i niektóre rzeczy muszą zostać wymienione.

Villain
Villain
albo jeździć na żółtych tongue

Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, betowiec, Sensei, rymoholik, latajaca_holenderka, aker, Akhu, 11kera11, forty, JelineK), 2,639 gości, oraz 18 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,986
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025