z quizow jesli mam bonus 300+150 (tj 50%) ...to za ile nalezy zrobic obrot? wydawalo mi sie ze za calosc 450 wystarczy..jednak po zagraniu za 450 jednego zdarzenia nadal nie moge..i jest podane
Do momentu,w którym nie obrócisz swoim bonusem zgodnie z regulaminem promocji, możesz wypłacić tylko PLN 405.00.
zaklad gralem po kursie 1.9
z gory dzieki za odpowiedz
pozdrawiam
..a wiec sprawe wyjasnilem sobie sam, podobnych sytuacji jak moja jest wiecej (rozmowa ze znajomymi)..i doszedlem do wnioskow, że unibet celowo robi taki numer, po to aby nadrobic (nadto rozdanych promocji z quizow) na rozmowy telefoniczne z nimi. niby sa liczone jak za jedno polaczenie
ale kazda sprawa tego samego przypadku rozwiazuje sie minimum na trzy telefony( na maile 0 odzewu - umarli).
za kazdym razem wiedzieli odziwo ze blad jest z ich strony..ale nie probuja innym profilaktycznie usunac owy blad..lecz czekaja na kolejny telefon
jeszcze raz napisze ..ze sprawa ta nie jest tylko w moim przypadku lecz dotyczy kilku osob.
mozliwe ze jestem w bledzie i calkiem to jest prawdopodobne, ale mocno podejrzane to wszytsko jest