lepiej na Polsacie za darmo obejrzeć rewanż El Testosterona z El Metanabolem.
Za to Polsat musiałby mi zapłacić
Trzeba tu coś wykombinować. Nie po to płacę C+ abonament, żeby ze mnie jeszcze mendy zdzierały. A jak na tym ubiją interes, to niedługo ani się obejrzymy, to kupa innych rzeczy będzie "pejperwiu".
Nikt wam nie kaze placic ani ogladac. Goral nie mial tu nic do gadania. Kliczko jest mistrzem swiata i to on rozdaje karty. Jego team chce zeby bylo ppv to bedzie ppv i tyle. Za tak walke uwazam ze 40 zlotych nie jest cena zbyt wygorowana.
Hehe, bedzie walczył moj kolega z rodzinnego miasta, Rusiewicz szans podobno za duzych nie ma ale zawsze fajny lokalny akcent, no i after party przeniesie sie pewnie do mnie
Nikt wam nie kaze placic ani ogladac. Goral nie mial tu nic do gadania. Kliczko jest mistrzem swiata i to on rozdaje karty. Jego team chce zeby bylo ppv to bedzie ppv i tyle. Za tak walke uwazam ze 40 zlotych nie jest cena zbyt wygorowana.
Ludzie tyle tu pieniędzy wygrywają, zawsze jest letki plus a 4 dyszek nie mają żeby zapłacić za najważniejszą walkę w polskiej historii boksu ? W USA 30 lat już ten system panuje.
No i widać po nim, że porządnie przyłożył się do przygotowań - to nie wróży dobrze Adamkowi. Sądząc po wadze, to chyba trochę próbuje zniwelować różnicę szybkości jaką Tomek będzie posiadał.
No i widać po nim, że porządnie przyłożył się do przygotowań - to nie wróży dobrze Adamkowi. Sądząc po wadze, to chyba trochę próbuje zniwelować różnicę szybkości jaką Tomek będzie posiadał.
Adamek milczeć ma i tyle ! Zwierzę Łukaszenki wypunktuje go !
Bezdomny wez sie mocno pierdolnij w glowe a pozniej zaloz szalik ukrainski i w koszulce twojej angielskiej ojczyzny tak dla kontrastu dopinguj swojego ukrainskiego mistrza
Ludzie tyle tu pieniędzy wygrywają, zawsze jest letki plus a 4 dyszek nie mają żeby zapłacić za najważniejszą walkę w polskiej historii boksu ?
golota vs Lewis, Tyson czy Bowe to byly znacznie wazniejsze walki
nadchozący pojedynek to napompowany polciezki ktory przy uderzaniu McBride i Granta odbijał sie od nich vs wiekowy mistrz dawno juz zdechlej kategorii wagowej