|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
kłaniam sie mam pewne zapytanie używa ktoś dezodorantów w sztyfcie tych lepszych marek? zamiast jakiejs rexony to np. hugo bossa itd...mają zastosowanie jako antyperspirant?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BLEU DE CHANEL
posiada ktoś? jak wrażenia? ogólnie się waham między aqua di gio a właśnie tymi wyżej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co prawda Chanel nie wciagalem nosem, ale wzialbym go chociazb dlatego ze aqua di gio wg mnie stal sie zbyt pospolity  wejdz na strone www.wizaz.pl [ wizaz.pl] tam jest gdzies dzial kosmetyki wszechczasow, moze bedzie pare slow na temat tych pierwszych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lelu coś od siebie polecasz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zalezy kto co lubi. Na zime podobno powinny byc ciezkie zapachy ale to chyba kazdy sam powinien zdecydowac.
T. Hilfiger ma calkiem fajne zapachy - bardzo rzeskie, pozytywne bym powiedzial - szczegolnie "T" i "Tommy". Za jednym z nich dziewczyna szalala jak malpa w dzunglii ;p Hugo Boss Soul, to ostatnio akurat mi babka polecila w perfumerii i calkiem fajny zapach. YSL L'homme - tutaj wszystkie babki w perfumerii sie zachwycaly i mialy racje, fajny ale cenowo wybija sie rowniez ponad inne zapachy. D&G Masculine - owocowoy-cytrusowy, mialem i rowniez fajny a do tego plus za trwalosc. Davidoff Echo - specyficzny zapach, dosc znany chyba ale czy popularny to nie jestem w stanie powiedziec.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
dla mnie klasycznie - Bulgari (ten klasyczny wlasnie bez zadnych dodatkowych nazw) i Platinum Egoiste Channel od wielu lat ciągle najbardziej mi się podobają...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lelu dzięki za rady  ostatecznie zdecydowałem się na Bleu de Chanel. Do tej pory miałem Hugo Boss Energise i Dabidoff Echo, czas na jakieś zmiany.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@Genius i jak zapach? Moim zdaniem bardzo przyzwoity 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pojawiło się coś ostatnio godnego polecenia?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zależy co rozumiesz przez "ostatnio". Ja niedawno odkryłem te dwie: Vixtor&Rolf - "Antidote". Świetna na jesień/zimę. Zapach pięknie się rozwija i pasuje raczej do garnituru i zobowiązujące okazje. Hermes - "Terre d'Hermes" - również na chłodniejszy okres. Pachnie pieprzem, ziołami i ma w sobie coś hipnotyzującego. Albo się go kocha, albo nienawidzi. Bardzo trwały.
Niestety nie mogę trafić na jakiś ciekawy zapach na lato... póki co mam Versace "Eau Fraiche..." ale już mi się nudzi. Może ktoś polecić jakiś rześki zapach, który nie trąca cytrusami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z rzeskich sa dwa fajne Hilfiger "T" i "Tommy", zamierzam zakupic wlasnie ten drugi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee panowie, szukam czegos fajnego na okres letni. Co mozecie polecic ? Widze swoj post wyzej, ale te ktore mi sie podobaja podebral juz moj kolega;)
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
jeżeli Lato to dla mnie 212 Carolina Herrera szara Lacoste Essential Zielona Paco Rabanne 1 million nie zawiedziesz się 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Lacoste Essential Zieloną używam już trzeci raz. Jak dla mnie rewelacja. Ale wiadomo kwestia gustu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lacoste Essential Zieloną używam już trzeci raz. Jak dla mnie rewelacja. Ale wiadomo kwestia gustu. niebieski tez  dobry
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Lacoste... Według mnie, jeden z najbardziej nietrwałych marek na rynku.
Ferrari "Black" - zajebiste.
Muszę spróbować Porsche.
Jednak, wsszystko kryje się przy Armani "Code".
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Zalezy kto co lubi. Na zime podobno powinny byc ciezkie zapachy ale to chyba kazdy sam powinien zdecydowac. T. Hilfiger ma calkiem fajne zapachy - bardzo rzeskie, pozytywne bym powiedzial - szczegolnie "T" i "Tommy". Za jednym z nich dziewczyna szalala jak malpa w dzunglii ;p Hugo Boss Soul, to ostatnio akurat mi babka polecila w perfumerii i calkiem fajny zapach. YSL L'homme - tutaj wszystkie babki w perfumerii sie zachwycaly i mialy racje, fajny ale cenowo wybija sie rowniez ponad inne zapachy. D&G Masculine - owocowoy-cytrusowy, mialem i rowniez fajny a do tego plus za trwalosc. Davidoff Echo - specyficzny zapach, dosc znany chyba ale czy popularny to nie jestem w stanie powiedziec. Racja, Lelu. Poza tym, każdy ma inną skórę. Na tobie Tommy może ładnie pachnieć a na kimś innym nie... Davidoff "Echo", np. na mnie świetnie a koleś kupił i średni efekt z tego miał. A zachwycił się nim, bo ja tak pachniałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lacoste... Według mnie, jeden z najbardziej nietrwałych marek na rynku. Potwierdzam. Essential - fajny zapach, ale trzyma góra 2-3h, zdecydowanie za mało. Jednak, wsszystko kryje się przy Armani "Code". Potwierdzam! Black code rządzi. Świetny zapach na wieczór i na dodatek bardzo podoba się kobietom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Code rządzi to racja, ale przytłaczające jest, że jest już tak rozpoznawalny.  Rabanne 1Million - też dobre, ale mam wrażenie, że tak długo nie trzyma, ale to pewnie tak tylko mi się wydaje...
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
U mnie na półce są obecnie takie perfumy: Acqua Di Gio - Armani Zegna Calvin Klein Eternity Lacoste Szara Lacoste już mi się kończy i na trzeciej buteleczce zatrzymam się i zmienię na coś innego. Myślałem o DG One. Acqua di Gio dla mnie super zapach. Intensywny i długo trzyma. Zegna - fajny, taki męski zapach. Eternity mi się osobiście średnio podoba. Poszedłem do perfumerii ze znajomymi i im zapach bardzo się podobał. Generalnie dziewczyny szaleją za tym zapachem. Więc go kupiłem  Oprócz DG One jeszcze coś bym sobie dokupił. Jak polecacie Tommiego to sprawdzę jego zapachy. Zależy mi na intensywnym, letnim zapachu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|