Za kilka dni czas na wisłę ten mecz da nam odpowiedź gdzie są polskie kluby ale z drugiej strony Lech potrafił więc jednak nie jesteśmy jeszcze bardzo w czarnej dupie
a jesienią 2010 srałeś pod siebie z radości, że drużyna z Twojego miasta jest liderem Ekstraklasy. No, ale znając życie pochodzisz z Łomży i masz pod tymi względami spore kompleksy. Co ja tam będę dyskutować z idiotą, jak Twoi rodzice/koledzy zrobili coś źle, to też straciłeś do nich szacunek?
Czym tu się podniecać tą żałosną skorumpowaną ligą? Najbardziej boli mnie to że za taką grę dostają 30 razy więcej co pracownik który wkłada w swoją prace 50 razy więcej wysiłku i gówno z tego ma
Nie chce w zaden sposob bronic Jagi bo nikt im nie bronil wygrac 4-0 u siebie, ale te losowania terytorialne UEFA sa kurewsko niesprawiedliwe, zebysmy caly czas zapieprzali na kaukaz a skandynawowie ewentualnie na Wyspy brytyjskie itp
Za kilka dni czas na wisłę ten mecz da nam odpowiedź gdzie są polskie kluby ale z drugiej strony Lech potrafił więc jednak nie jesteśmy jeszcze bardzo w czarnej dupie
Tak patrzę na ten Twój avatar...
Kiedyś nie wiedziałeś, z kim ta Twoja Wisła ma "zgody".
Za taką grę powinni oficjalnie przeprosić wszystkich kibiców, przekazać miesieczna pensje na jakiś dom dziecka a zamiast na urlop to napierdalać treningi dzień w dzień
Ciekawe co probież powie po meczu. Pewnie coś ala - zaskoczyli nas
Nie znam typa.
Originally Posted by Sensei65
Najbardziej boli mnie to że za taką grę dostają 30 razy więcej co pracownik który wkłada w swoją prace 50 razy więcej wysiłku i gówno z tego ma
Tutaj masz 100% racji, powinni być wynagradzani dopiero za wyniki.
Originally Posted by aktorek
Lech potrafił dopiero będąc w pełni sezonu, z Baku w czasie przygotowań męczył się niemiłosiernie. Zmiana systemu rozgrywek trochę by pomogła i byśmy chociaż byli w ogonach Europy, ale Europy, nie Azji.