|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W zasadzie to ja bym chciał, żeby nasze drużyny nie kompromitowały się z Kazachami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taak tylko to nie jest powód żeby popuszczać na forum, jak jest w ostatnich latach każdy sobie zdaje sprawę.Temat przerobiony, wracać i szukać grona narzekaczy, fajna dyskusja  Już pewnie część ostrzy klawisze przed meczem ze Skonto  Śląska trochę pogłaszczemy bo dawno nie grali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taak tylko to nie jest powód żeby popuszczać na forum, jak jest w ostatnich latach każdy sobie zdaje sprawę.Temat przerobiony, wracać i szukać grona narzekaczy, fajna dyskusja Już pewnie część ostrzy klawisze przed meczem ze Skonto  Śląska trochę pogłaszczemy bo dawno nie grali  a co, szykujecie jakas bombowa bucowe ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś pozytywnego :
Oskara budowlanego, nadawanego przez Polski Związek Inżynierów i Techników Budownictwa, otrzymał
stadion Cracovii.
Obiekt kosztujący 159 mln. zł, wygrał z 49 innymi inwestycjami.
Czyli jednak można, budować dobre stadiony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi zawsze czujny, uprzedziles mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli jednak można, budować dobre stadiony. Dobry, nie dobry.To jest akurat nagroda za realizacje danego przedsięwzięcia oddanego w całości do użytku w 2010r.I jest to jedyny stadion wyróżniony w tym konkursie, ponieważ inne nie byłe oddane bez komplikacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak w ogóle jakieś były 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli jednak można, budować dobre stadiony. Dobry, nie dobry.To jest akurat nagroda za realizacje danego przedsięwzięcia oddanego w całości do użytku w 2010r.I jest to jedyny stadion wyróżniony w tym konkursie, ponieważ inne nie byłe oddane bez komplikacji  zawsze musi byc jakies ALE... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nie ale, tylko trochę zabrzmiało jak jakiś medal za najlepszy stadion Jak możecie dajcie konkurentów tego wyróżnienia bo nie mogę znaleźć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royalflush,
ja jestem kibicem Legii Warszawa,
podałem " newsa ", którego z racji sympatii kibicowskich, podawać nie musiałem.
Staram się jednak być obiektywny,
Ty jednak...
No właśnie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty jednak...
No właśnie...  sorry za trudna zagadka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nie ale, tylko trochę zabrzmiało jak jakiś medal za najlepszy stadion Jak możecie dajcie konkurentów tego wyróżnienia bo nie mogę znaleźć  no wasz stadion jest zadna konkurencja - ale moze dostanie jakas maline czy ch.. wie co ( jak juz sie bawimy w dziecinade klubowa ) ciekawostka : Cracovia - Zwolle godzina 14.00 Dzisiejszy pojedynek z Holendrami będzie bowiem pięćsetnym międzynarodowym spotkaniem Cracovii w historii! "Pasy" rozegrały swój pierwszy mecz z zagranicznym rywalem 28 maja 1908 roku, a ich przeciwnikiem był Troppauer FV, z którym przegrały 2:4 (przy obliczeniach nie uwzględniono m.in. spotkania "Biało-Czerwonych" z Buffalo Bill's Wild West 5 sierpnia 1906 roku).
Interesujący wydaje się być fakt, że rozegranie połowy z tych spotkań zajęło Cracovii dwadzieścia lat (1908-1927), Drugie dwieście pięćdziesiąt wymagało ponad osiemdziesięciu lat
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No nasz stadion zaczął być przebudowywany chyba z 8 lat temu a termin oddania obiektu przesuwano 6 krotnie więc jak najbardziej się zgadzam za nominacją i nie czuję się dotknięty, nie wiem skąd u was takie przewrażliwienie? Napisałem tylko sprostowanie za co była przyznana nagroda, bo brzmiało to jak jakaś nagroda za najlepszy stadion. Fajnie że chcesz na maxa sławić swój klub, ale to forum ogólnopolskie i każdy może dodać swoje 3 grosze jeśli nie mija się z prawdą. Jeżeli chodzi o konkurencyjność obu stadionów to faktycznie realizacją wykonania bijecie nas na łeb i szyje, tylko napisz czym jeszcze. Dyskusja na temat budowy stadionów na które kibice nie mają wpływu to faktycznie dziecinada międzyklubowa? Tak jak żarciki na temat transferu napastnika z rygi przed meczem Wisły 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Świetny teskt na weszło podsumowujący wywiad Probierza dla sports.pl http://www.weszlo.com/news/7256
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Probierzowi to juz naprawde sufit sie na leb spier...., zamiast z honorem przyznac ze z Kazachami to dali dupy na calego to On teraz jakies durne wywiady i usprawiedliwien na sile szuka. Przeciez nikt o zdrowych zmyslach w tym momencie po takich wypowiedziach nie wezmie jego strony.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najgorsze jest to że chłop nie ma pojęcia wogóle o taktyce a zgrywa wiraszke . Dla mnie ten chłop ma coś nie halo z makówką .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od nowego sezonu stadion Legii Warszawa,
będzie się nazywał - Pepsi Arena.
Legia będzie inkasować rocznie 6 mln. zł, czyli połowę rocznych kosztów utrzymania stadionu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Od nowego sezonu stadion Legii Warszawa, będzie się nazywał - Pepsi Arena."
Powinien sie nazywac PizdumGrizdumSkorzaArena.
Mowię to jako kibic Legii, serio, wkurwiony na tego matoła.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dajcie nam jakiegoś trenera, to zrobimy Wam (na Lazienkowskiej) z dup miazgę :), a teraz, dopóki jest tu Skorża, to ok, przyjezdzajcie po 3 punkty i nie pytajcie czy chcecie jeden punkt, czy trzy, bierzcie po trzy.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|