|
|
addict
|
|
addict
Cześć. Przesiadłem się ostatnio z konta Junior na Eurokonto Intro w Pekao SA. Dostałem kartę Master Card Debit Young, do tego umowę i pismo - "Oświadczenie posiadacza Eurokonta o poddaniu się egzeukcji", pod tym Na podst. 97 art ust....... oświadczam że poddaję się egzekucji prowadzonej przez przepisy kodeksu postępowania cywilnego i wyrażam zgodę na wystawienie przez Bank PEKAO SA bankowego tytułu egzekucyjnego obejmującego roszczenie z tytułu Eurokonta Intro Nr jw. do kwoty 1000 złotych. Bank może wystawić bankowey tytuł egzekucyjny..... Czy to znaczy że mogę mieć debet do 1000 pln? o co chodzi? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
"wystawienie przez bank polska kasa opieki spółka akcyjna bankowego tytułu egzekucyjnego obejmującego roszczenia z tytułu umowy eurokonto intro nr jw do kwoty 1000." dokładnie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Rozwiązanie zagadki?
* Debet/Linia Kredytowa
Otrzymujesz możliwość przekroczenia salda rachunku do wysokości 300 PLN (dopuszczalny debet) nawet przez 30 dni, bez konieczności przedstawiania dokumentów finansowych. Jeśli zależy ci na większej kwocie debetu, możesz także skorzystać z pożyczki w Eurokoncie. Limit pożyczki jest ustalany indywidualnie dla każdego posiadacza.
source: http://www.pekao.com.pl/indywidualni/kontaosobiste/dotychczasowa_oferta/eurokontoakademickie/?r,main,tabNumber=2
Z tym że to dotyczy Eurokonta Akademickiego, czy to to samo co Eurokonto Intro? to skąd się wziął przeze mnie wspomniany dokument w którym mowa jest o tysiącu złotych? O CO CHODZI.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z tym że#2... powyższa informacja dotyczy oferty już nieaktualnej.
Przy Eurokoncie Intro, jest teraz informacja taka:
Linia kredytowa w Eurokoncie
Otrzymujesz możliwość korzystania z pożyczki w Eurokoncie. Wnioskowanie o pożyczkę odbędzie się bez zbędnych formalności, wystarczy że przedstawisz historię prowadzenia rachunku w innym banku za okres ostatnich 3 miesięcy bądź będziesz posiadać rachunek w Banku Pekao S.A 3 miesiące. Limit pożyczki jest ustalany indywidualnie dla każdego Posiadacza rachunku.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
http://www.comperia.pl/szczegoly-konta-osobiste-ror,39-ror-1-1-1-2000-1------------------1--2-.html
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
http://www.comperia.pl/szczegoly-konta-osobiste-ror,39-ror-1-1-1-2000-1------------------1--2-.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to takie zabezpieczenie jakby się zrobiło ujemne saldo konta. Np. jak nie ma środków na koncie to naliczane opłaty za prowadzenie konta itp. robią ujemne saldo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sprawa się wyjaśniła? Bo nie chce mi się całości czytać...
|
|
|
Link skopiowany do schowka