|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee  kurs warty ryzyka, patrząc na poziom gry panów z naszej ligi odbijających piłkę nogami w tych kwalifikacjach Dundee izi  nie wiem o co chodzi z tymi kursami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zeljeznicar-Sheriff T. 2 @2.5  co wy na to? Nie graj tego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zeljeznicar-Sheriff T. 2 @2.5  co wy na to? Nie graj tego ok  a czemu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee juz flage w plecy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z Dundee odeszlo 4 podstawowoych zawodnikow (plus kilku rezerwowoych), przyszlo 2 niezlych, zoabzcymy jak im te "transfery" na jakosci sie odbija
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok  a czemu  Nie wszystko musi być " a czemu ? " wystarczy, że jest. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee  kurs warty ryzyka, patrząc na poziom gry panów z naszej ligi odbijających piłkę nogami w tych kwalifikacjach Dundee izi  nie wiem o co chodzi z tymi kursami Podniecają się wynikami sparingów, tylko już wiele było takich drużyn, które w okresach przygotowawczych świetnie się spisywały, a przyszło co do czego, to dno. Lenczyk dostał dość dobrych piłkarzy jak na Polską ligę, nauczył grać antyfutbol i zrobili wicemistrza, który swoją drogą nie był wielkim trudem (taką ilość punktów to w normalnych sezonach potrzeba było na 6 miejsce). Teraz pościągał swoje 'gwiazdy' z GKS-u, żadna chyba nie podniosła poziomu. Sukcesem jest zatrzymanie Kelemena, który przez ten cały sezon ratował Śląska, sam chyba zdobył z 1/3 punktów, ale fart też kiedyś się kończy. Lenczyk to średni trener, moim zdaniem, wszyscy teraz pieją z zachwytu, zobaczymy jak będzie wyglądać ich gra w eliminacjach i w lidze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok  a czemu  Nie wszystko musi być " a czemu ? " wystarczy, że jest.  ok  nie mam wiecej pytan do tego meczu.. a co polecasz na dzisiaj ?;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee juz flage w plecy  o, miło  cholera ten under Śląska mi chodzi cały czas po głowie.
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
jak zagram AH +1 na Dundee po 1.50 to przy remisie i wygranej gości zarabiam, a przy porażce jedną bramką dostaję zwrot, tak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zmienily sie kursy juz 1.8 na slask
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok  nie mam wiecej pytan do tego meczu.. a co polecasz na dzisiaj ?;] Jeszcze nie wiem na 100%, po za ADO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok  nie mam wiecej pytan do tego meczu.. a co polecasz na dzisiaj ?;] Jeszcze nie wiem na 100%, po za ADO ja dalem under Slaska -1.5 ADO -1.5 Robotnicki i Ruskich z Angolami i Australie ze Szwedami z zuzla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee  kurs warty ryzyka, patrząc na poziom gry panów z naszej ligi odbijających piłkę nogami w tych kwalifikacjach Dundee izi  nie wiem o co chodzi z tymi kursami Podniecają się wynikami sparingów, tylko już wiele było takich drużyn, które w okresach przygotowawczych świetnie się spisywały, a przyszło co do czego, to dno. Lenczyk dostał dość dobrych piłkarzy jak na Polską ligę, nauczył grać antyfutbol i zrobili wicemistrza, który swoją drogą nie był wielkim trudem (taką ilość punktów to w normalnych sezonach potrzeba było na 6 miejsce). Teraz pościągał swoje 'gwiazdy' z GKS-u, żadna chyba nie podniosła poziomu. Sukcesem jest zatrzymanie Kelemena, który przez ten cały sezon ratował Śląska, sam chyba zdobył z 1/3 punktów, ale fart też kiedyś się kończy. Lenczyk to średni trener, moim zdaniem, wszyscy teraz pieją z zachwytu, zobaczymy jak będzie wyglądać ich gra w eliminacjach i w lidze. Dundee ma problemy finansowe, sprzedali już z pierwszego składu paru graczy; Conway.Gomis, D. Robertson, Buabene i z ławki Dods, Kovacevic, Shala, kontuzjowani są obrońcy Garry Kenneth i S. Robertson oraz pomocnik Swanson ja gram Śląsk, Soloż na pewno sypnie kaską za wygraną, a nic tak nie motywuje Polaków jak 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
gooooooolllllllll Karaganda111111111
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dundee  kurs warty ryzyka, patrząc na poziom gry panów z naszej ligi odbijających piłkę nogami w tych kwalifikacjach Dundee izi  nie wiem o co chodzi z tymi kursami Podniecają się wynikami sparingów, tylko już wiele było takich drużyn, które w okresach przygotowawczych świetnie się spisywały, a przyszło co do czego, to dno. Lenczyk dostał dość dobrych piłkarzy jak na Polską ligę, nauczył grać antyfutbol i zrobili wicemistrza, który swoją drogą nie był wielkim trudem (taką ilość punktów to w normalnych sezonach potrzeba było na 6 miejsce). Teraz pościągał swoje 'gwiazdy' z GKS-u, żadna chyba nie podniosła poziomu. Sukcesem jest zatrzymanie Kelemena, który przez ten cały sezon ratował Śląska, sam chyba zdobył z 1/3 punktów, ale fart też kiedyś się kończy. Lenczyk to średni trener, moim zdaniem, wszyscy teraz pieją z zachwytu, zobaczymy jak będzie wyglądać ich gra w eliminacjach i w lidze. Dundee ma problemy finansowe, sprzedali już z pierwszego składu paru graczy; Conway.Gomis, D. Robertson, Buabene i z ławki Dods, Kovacevic, Shala, kontuzjowani są obrońcy Garry Kenneth i S. Robertson oraz pomocnik Swanson ja gram Śląsk, Soloż na pewno sypnie kaską za wygraną, a nic tak nie motywuje Polaków jak  jak dla mnie to dundee moze grac rezerwami a i tak na slask nie postawie,DUNDEE X2 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Shakhtar 1111111111111 brawo
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na FC Den Haag też kurs poleciał 1.4 ---> 1.3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dundee ma problemy finansowe, sprzedali już z pierwszego składu paru graczy; Conway.Gomis, D. Robertson, Buabene i z ławki Dods, Kovacevic, Shala, kontuzjowani są obrońcy Garry Kenneth i S. Robertson oraz pomocnik Swanson ja gram Śląsk, Soloż na pewno sypnie kaską za wygraną, a nic tak nie motywuje Polaków jak  Śląsk kupił Cetnarskiego, Pietrasiaka, Wasiluka, pierwszy zapewne zagra za Milę (więc duuże osłabienie), Pietrasiak to praktycznie nie grał przez cały sezon, a Wasiluk... jak zagra to Dundee rozjedzie Śląska w drobny mak, poza wzrostem to nie ma innych atutów. Każdy trener ma swoich pupilków, wiecznie ich ciągną za sobą. Jeszcze brakuje Matusiaka.. No nie wiem, nie będę się kłócił, bo chciałbym, żeby Śląsk wygrał, ale jednak te kursy to raczej gruba przesada - warto spróbować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|