Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 25 1 2 22 23 24 25
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
puchar

aplauz

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hammmmmmmmpppeeellll ov 10.5 piwo
Puuukkkk > Watt'a piwo

to teraz Golob puść Crumpiego dla mojego hc boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gollob nie popuści wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by M@rcin
Gollob nie popuści wink

Puści smile niech się reszta bije

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Crump idealnie

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
no dobra dziekuje Polakom za prezent a teraz ide dalej sie napic toast

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cesarz Tomasz Gollob hura

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
piękny wyścig na koniec smile

Polacy aplauz

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by Inzaghi78
no dobra dziekuje Polakom za prezent a teraz ide dalej sie napic toast

dokładnie tak;) piwo

Z
veteran
veteran
Z Offline
To jak tam brakowalo Sajfy to zrobmy Jego i Hancock'a Polakami i bedzie git smile

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
piękne zawody hurahurahurahurahura

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
POLSKA piwo aplauz puchar

piękne zawody

Tomek grin On jest Najlepszy

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
WŁADEK ADHD

F
old hand
old hand
F Offline
Tomek NAJLEPSZY!

K
veteran
veteran
K Offline
Gdzie na konie podziali się przeklinacze i inni fachowcy od żużla? Zwyzywali Naszych zawodników i znikli. Dobrze, że tacy fachowcy pojawiają się od święta. Cieszy mnie również to , że ci co stawiali przeciwko Naszym wtopili. Wiara wiarą, ale jesteśmy najlepsi w te klocki i tyle. Ja przed zawodami pograłem pare typów indywidualnych. Na początku po paru biegach zagrałem grubo Polska win -kurs 1,85, a gdy przegrywaliśmy 8-16 zagrałem za wszystko co miałem - grubo- Polska +2 po kursie 2,30. Może sobie ktoś powiedzieć, że piszę po fakcie - moja sprawa- nie miałem ochoty czytać głupot co tu wypisywali co poniektórzy i wolałem oglądać jazde Naszych. Ktoś tu zdażył zwyzywać Cieślaka- ja się tylko spytam kto zrobił najlepszego JOKERA? Kto ustalił kolejność startów? No i kto dobral zawodników? Każdy miał chwile słabości, ale każdy też w odpowiednim momencie wspinał się na wyżyny. Brawo Polacy, brawo trener. Krzykaczom już dziękujemy.

PS - nie jestem super fachowcem, ale taka refleksja mnie naszła po przeczytaniu postów pisanych podczas imprezy. Teraz zostana na szczęście tylko prawdziwi fachowcy , kibice i znawcy żużla.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by king kong
Gdzie na konie podziali się przeklinacze i inni fachowcy od żużla? Zwyzywali Naszych zawodników i znikli. Dobrze, że tacy fachowcy pojawiają się od święta. Cieszy mnie również to , że ci co stawiali przeciwko Naszym wtopili. Wiara wiarą, ale jesteśmy najlepsi w te klocki i tyle. Ja przed zawodami pograłem pare typów indywidualnych. Na początku po paru biegach zagrałem grubo Polska win -kurs 1,85, a gdy przegrywaliśmy 8-16 zagrałem za wszystko co miałem - grubo- Polska +2 po kursie 2,30. Może sobie ktoś powiedzieć, że piszę po fakcie - moja sprawa- nie miałem ochoty czytać głupot co tu wypisywali co poniektórzy i wolałem oglądać jazde Naszych. Ktoś tu zdażył zwyzywać Cieślaka- ja się tylko spytam kto zrobił najlepszego JOKERA? Kto ustalił kolejność startów? No i kto dobral zawodników? Każdy miał chwile słabości, ale każdy też w odpowiednim momencie wspinał się na wyżyny. Brawo Polacy, brawo trener. Krzykaczom już dziękujemy.

PS - nie jestem super fachowcem, ale taka refleksja mnie naszła po przeczytaniu postów pisanych podczas imprezy. Teraz zostana na szczęście tylko prawdziwi fachowcy , kibice i znawcy żużla.

W sumie nie rozumiem po co ten komentarz...
Już podczas siatkówki temat ten był przewijany...to jest forum bukmacherskie a nie patriotyczne. Nie ma obowiązku stawiania na naszych i wychwalania ich pod niebiosa przy każdej możliwej okazji nawet jak przez pierwsze biegi jechali jak patałachy.
Nie rozumiem tez skąd oburzenie zachowaniem co poniektórych...każdemu mogą się udzielić emocje, ale czytając jeszcze raz specjalnie komentarze, nie zauważyłem jakiś super odchyleń od normy panującej podczas występu naszych niezależnie od dyscypliny. Jeśli oglądałeś transmisje na pewno nie uszły twojej uwadze gwizdy i oznaki niezadowolenia "prawdziwych kibiców" na stadionie.
A już to że pograłeś naszych po raz drugi za wszystko nie wróży najlepiej twoim finansom i taktyce obstawiania.
Ja sam kibicowałem Aussi bo mają fajną i dobrą ekipę a naszym to puchar już wszyscy przed zawodami przyznawali i dobrze, że trochę ich utemperowano. I w sumie do końca komentowałem, a poza mną może jedynie z 2 osoby nie były za naszymi więc nie wiem kto miał zniknąć na koniec w obliczu sukcesu.

No i ostatnie zdanie to chyba tak życzeniowo napisane laugh
Już dzisiaj ekstraliga i na pewno co po niektórym się dostanie ;)Ale to jest fajne bo co to by było jakby na forum wszyscy w jeden deseń pisali:"super jazda...znakomity bieg...o nie udało się, trudno...to wina wiejącego wiatru a nie trenera czy zawodnika...kochajmy się wszyscy niezależnie kto komu kibicuje" tongue

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
brawo chlopcy piwo puchar aplauz

K
veteran
veteran
K Offline
Originally Posted by NotoriousBG
Originally Posted by king kong

W sumie nie rozumiem po co ten komentarz...
Już podczas siatkówki temat ten był przewijany...to jest forum bukmacherskie a nie patriotyczne. Nie ma obowiązku stawiania na naszych i wychwalania ich pod niebiosa przy każdej możliwej okazji nawet jak przez pierwsze biegi jechali jak patałachy.
Nie rozumiem tez skąd oburzenie zachowaniem co poniektórych...każdemu mogą się udzielić emocje, ale czytając jeszcze raz specjalnie komentarze, nie zauważyłem jakiś super odchyleń od normy panującej podczas występu naszych niezależnie od dyscypliny. Jeśli oglądałeś transmisje na pewno nie uszły twojej uwadze gwizdy i oznaki niezadowolenia "prawdziwych kibiców" na stadionie.
A już to że pograłeś naszych po raz drugi za wszystko nie wróży najlepiej twoim finansom i taktyce obstawiania.
Ja sam kibicowałem Aussi bo mają fajną i dobrą ekipę a naszym to puchar już wszyscy przed zawodami przyznawali i dobrze, że trochę ich utemperowano. I w sumie do końca komentowałem, a poza mną może jedynie z 2 osoby nie były za naszymi więc nie wiem kto miał zniknąć na koniec w obliczu sukcesu.

No i ostatnie zdanie to chyba tak życzeniowo napisane laugh
Już dzisiaj ekstraliga i na pewno co po niektórym się dostanie ;)Ale to jest fajne bo co to by było jakby na forum wszyscy w jeden deseń pisali:"super jazda...znakomity bieg...o nie udało się, trudno...to wina wiejącego wiatru a nie trenera czy zawodnika...kochajmy się wszyscy niezależnie kto komu kibicuje" tongue

Chyba sam wiesz w jaki sposób komentujesz, piszesz. Także Ciebie nie mogło się to tyczyć - pozdro i powodzenia. Grałem tak gdyż byłem prawie pewny Naszych lecz przyznam , że to głupie granie w ten sposób. Normalnie tak nie gram .

Pozdro

K
veteran
veteran
K Offline
Mialem napisać, że sam wiesz jak piszesz i jak komentujesz. Także nie tyczyło się to Ciebie. Ja zaś tak nie gram jak wczoraj chociaż byłem pewny naszych, ale ogolnie to troche wariackie - lepsza adrenalina i $$$ na koniec. Pozdro i powodzenia

K
veteran
veteran
K Offline
;kochajmy się wszyscy niezależnie kto komu kibicuje'

To zdanie jest najlepsze -ha

Strona 24 z 25 1 2 22 23 24 25

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, rafal08, alfa, latajaca_holenderka, rymoholik, aker, 11kera11, burbon, forty, betowiec), 2,035 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,635
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025