|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy jest bukmacher u ktorego wplacasz przelewem bankowym a wyplacasz na MB?Czyli sposob wplaty nierowna sie sposobowi wyplaty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwrotow nie bylo, na maile tez nie odpisuja,efekt wakacji dwa albo trzy miesiace temu tez zwroty byly pozno
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy jest bukmacher u ktorego wplacasz przelewem bankowym a wyplacasz na MB?Czyli sposob wplaty nierowna sie sposobowi wyplaty bet at home
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zwrotow nie bylo, na maile tez nie odpisuja,efekt wakacji dwa albo trzy miesiace temu tez zwroty byly pozno juz sa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy ktos z Was teraz robil wyplate z bwin na MB ? po jakim czasie doszla ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ktos z Was teraz robil wyplate z bwin na MB ? po jakim czasie doszla ? 12h
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy moge normalnie korzystac z MB dopóki nie zrobią weryfikacji adresu listem który idzie 6 dni roboczych ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy moge normalnie korzystac z MB dopóki nie zrobią weryfikacji adresu listem który idzie 6 dni roboczych ?? mozesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy moge normalnie korzystac z MB dopóki nie zrobią weryfikacji adresu listem który idzie 6 dni roboczych ?? mozesz thx
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pare pytan do konta na mb:
1. w adresie mam kod pocztowy bez pauzy,i miasto przy kodzie to nazwa wojewodztw - bez problemu dojdzie list do weryfikacji adresu?? (zreszta jak wpisywalem dane to wg nich trzeba bylo podac tylko nazwe ulicy, mogliby napisac ze trzeba takze numer domu, mieszkania, plus do tego nie kazdy mieszka przy jakiejs ulicy (nazwa))...
2. ile numerow ma karta kredytowa?, sa to numery wytloczone na przodzie karty bez tych 4 mniejszych??
3. jakie sa oplaty za wydanie i dzialanie ich karty mastercard?? co to jest ich roczna karta czlonkowska (w zakladce 'oplaty i limity'...
z gory dzieki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pare pytan do konta na mb:
1. w adresie mam kod pocztowy bez pauzy,i miasto przy kodzie to nazwa wojewodztw - bez problemu dojdzie list do weryfikacji adresu?? (zreszta jak wpisywalem dane to wg nich trzeba bylo podac tylko nazwe ulicy, mogliby napisac ze trzeba takze numer domu, mieszkania, plus do tego nie kazdy mieszka przy jakiejs ulicy (nazwa))...
2. ile numerow ma karta kredytowa?, sa to numery wytloczone na przodzie karty bez tych 4 mniejszych??
3. jakie sa oplaty za wydanie i dzialanie ich karty mastercard?? co to jest ich roczna karta czlonkowska (w zakladce 'oplaty i limity'...
z gory dzieki Ja odnośnie 3pkt. Sam dziś rano zamówiłem tą kartę (poczytałem o niej trochę) i za zamowienie od razu zabieraja z konta 10e (okolo 40zl) i raz na rok placisz te 10.. mysle ze sie oplaca zamowic taka karte 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja odnośnie 3pkt. Sam dziś rano zamówiłem tą kartę (poczytałem o niej trochę) i za zamowienie od razu zabieraja z konta 10e (okolo 40zl) i raz na rok placisz te 10.. mysle ze sie oplaca zamowic taka karte  jak długo trwała weryfikacja skanu dowodu ??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
[quote=elemele] Ja odnośnie 3pkt. Sam dziś rano zamówiłem tą kartę (poczytałem o niej trochę) i za zamowienie od razu zabieraja z konta 10e (okolo 40zl) i raz na rok placisz te 10.. mysle ze sie oplaca zamowic taka karte  Wiem ze temat byl walkowany, ale jak jestes na bieżąco to podaj jeszcze koszty wyplaty z bankomatu i prowizje za placenie w sklepach i ewentualnue limity. Z góry dzieki pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sklepach 0 pln
bankomat okolo 7pln
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w sklepach 0 pln
bankomat okolo 7pln Moze w takim razie calosc informacji na jednej stronie uda sie umieścic , bo to temat bardzo aktualny teraz. Ile można wybrać maksymalnie z bankomatu i czy karta jest prowadzona w PLN. I jak jest ogolnie z limitami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moneybookers Prepaid MasterCard®[ Linked Image]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
powiedz mi czy uwazasz ze jestem uposledzony??? jesli nie to powiedz mi ile kosztuje wydanie takiego gowna i ile kosztuje prowadzenie karty rocznie/miesiecznie bo nie moge tego znalesc. takie cos to sobie moge znalesc na ich stronie....
|
|
|
|
|
|
|
powiedz mi czy uwazasz ze jestem uposledzony??? jesli nie to powiedz mi ile kosztuje wydanie takiego gowna i ile kosztuje prowadzenie karty rocznie/miesiecznie bo nie moge tego znalesc. takie cos to sobie moge znalesc na ich stronie.... heh nick zobowiązuje 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
powiedz mi czy uwazasz ze jestem uposledzony??? jesli nie to powiedz mi ile kosztuje wydanie takiego gowna i ile kosztuje prowadzenie karty rocznie/miesiecznie bo nie moge tego znalesc. takie cos to sobie moge znalesc na ich stronie.... w momencie składania wniosku musisz mieć 10 euro na koncie (to już jest opłata roczna):) potem 10 euro/rok
|
|
|
Link skopiowany do schowka