Tez. Oj tam oj tam, udoskonalaja strone ,zaraz bedziesz mial jakas ladna nowiutka grafike Musza cos unowoczesniac ,bo jak nie to beda redukcje w etatach
Dobrze że Wenbo wygrał, bo zajebiście się kontrowało Lipiec to raczej nie jest miesiąc ich standardowych wpadek, jest jakaś informacja kiedy będzie działać? Mi to nawet ich strona się nie wczytuje, więc przeprosin nie dostałem
Moze znowu sie pochwala w przeprosinach ,ze robia conajmniej 5 ingerencji w system tygodniowo.A jesli przy ktorejs z nich pojawia sie jakies problemiki ,to uuuups przperaszamy i do nastepnego razu
PS.Rozumie awarie,w sobote ,gdzie jest duzo transkakcji,,ale w srodku tyg z rana,nie kupuje tego tlumaczenia ,ze serwery obciazone
Ja jebie, nie kumam jak taka poważna firma może odpierdzielać taką fuszerkę. Przecież muszą mieć środowisko testowe, deweloperskie. Wygląda jakby każde nowe wdrożenie było robione na żywioł. Po jednym zonku od razu wyjebałbym wszystkich analityków i testerów za to odpowiedzialnych.
sluchajcie czy jak wplace przez przelewy24 to pozniej ewentualnie wyplacic moge na moneybookers (oczywiscie po wczesniejszej wplacie poprzez moneybookers zeby odblokować ten kanał wypłaty) pozdrawiam
Chciałbym zwrócić uwagę, jeśli ktoś jeszcze nie wie, że oprócz tych złodziei są jeszcze inne firmy. Ciekawie obecnie wygląda Matchbook, ze względu na znikomą prowizję: 1% lub 0,5% "As of April 11th 2011 Matchbook is announcing a new commission structure. Matchbook users who post offers will be charged .5% commission while Matchbook users who accept offers will be charged 1%, calculated on volume. Matchbook commission rates of 0.5% or 1% will be applied to the win amount for winning trades. For losing trades, it will be applied to the lesser of the stake or win amount."
Gram głównie tenis i dzięki takiej prowizji kursy można wyłapać lepsze niż w pinku. Płynność nawet niezła, choć podejrzewam że to zasługa jakiegoś animatora. Oczywiście że można się czepiać - w sumie uboga oferta czy słabe możliwości tradingu, ale od czegoś trzeba zacząć.
Niedawno wprowadzili ilość bezpłatnych wypłat na MB do 1/tydzień.
Czy ta zasada obowiÄ…zuje rÃłwnieÅź na Neteller?
Niedawno czyli kiedy? Bo albo jestem ślepy albo głupi ale nic takiego nie miało miejsca.
Ktoś ma chyba kłopot z kodowaniem?
Opłatę za dodatkowe wypłaty na MB wprowadzili kilka miechów temu (3-4 chyba)
W międzyczasie zadałem swoje pytanie w supporcie oraz dodatkowo zapytałem jak liczą ten 1/tydzień (czy kalendarzowo od pn do nd, czy 1 raz na pełne 7 dni). Oto odpowiedź:
"W tym wypadku liczy się kalendarzowy tydzień, czyli od Poniedziałku 0:00 do Niedzieli 23:59. Opłaty nie dotyczą Neteller."
Niestety pisze z telefonu stad ptaszki. Piszesz niedawno a wychodzi pol roku temu conajmniej. Akurat te wyplaty byly juz dawno omawiane i placa je tylko osoby ktore otrzymaly maila od betfair z wczesniejszym powiadomieniem o tym fakcie. Takze 222 mozesz spac spokojnie a laser nie straszyc nowymi kosztami. Pozdrawiam.
świeży filmik z SBR: jakiś Rosjanin zlecił w lutym br. wypłatę 3,5 miliona dolarów ze swojego konta Betfair i do pory otrzymał tylko nieco ponad 360 tysięcy ( firma obsługująca transfery Betfair wypłaca mu w ratach - 20k $ tygodniowo).