Od jakiegos czasu w laptopie zaczal migotac caly ekran. Dzieje sie tak co kilka minut...pomaga lekkie potrzasniecie ekranem, ale za chwile znow jest to samo. Czy to moze byc problem z matryca czy np z tasma wideo (jesli tak to sie nazywa ) Jesli to tasma to czy warto sie za to zabrac samemu czy to raczej nie zadanie dla laika? Laptop to Toshiba Satelite
jak/gdzie mogę sobie zrobić upload animowanego gifa żeby po wgraniu na serwer dalej miał animację (avatar) bo przez imageshack to zostaje tylko zdjęcie z tego.
jak/gdzie mogę sobie zrobić upload animowanego gifa żeby po wgraniu na serwer dalej miał animację (avatar) bo przez imageshack to zostaje tylko zdjęcie z tego.
Czy ten kabel bedzie dobry do polaczenia kompa z TV? (mam na mysli te wszystkie parametry bo nie do konca sie na tym znam - rozdzielczosc itd, tak, zeby obraz byl git potrzebuje wlasnie nie krótszy niż 5m
Mam problem na Windows7 mianowiecie nie moge zapisac niektorych plikow na dysku D np. z painta czy irfana, wyskakuje blad: "Brak dalszych plikow" a na C: zapisuje normalnie... To samo pzy probie stworzenia kopii zapasowej systemu Mial ktos cos takiego?
To nie tylko w przegladarce bylo, ogolnie. W windzie probolame ale nic nie dalo. Okazalo sie ze to ustawienia monitora, jakis chujotryb ale sie juz wzielo nareperowalo pozdro
czy do laptopa HP dv6-1340sa z zintegrowaną grafiką intel GMA 4500 MHD, można dołożyć karte graficzną albo chociaż podmienić ta zintegrowaną?? nie znam modelu plyty w tym lapku
czy do laptopa HP dv6-1340sa z zintegrowaną grafiką intel GMA 4500 MHD, można dołożyć karte graficzną albo chociaż podmienić ta zintegrowaną?? nie znam modelu plyty w tym lapku
Nie ma takiej opcji , wymianę kart graficznych w laptopach oferują tylko modele z najwyższej półki i to nie licze z ceną od 13k w górę
Self-Confident to ja już całkiem sfixowałem Od czterech lat na linuxie.
Wszystko chodzi jak trzeba, poznałem gdzie, co w systemie się podziewa, chociaż i bez tego pewnie system chodził by bez żadnej zawieszki przez tyle lat. Zero niebieskich ekranów, zero zajmowania głowy aktualizacjami bazy wirusów. Po dziesiątkach zainstalowanych programów nie ma konieczności formata.
Po prostu nudy że już trzeba się zająć taką zabawką jak compiz
Użytkowników Linuxa rozumiem, praktycznie nie ma złych opinie na ten temat tego systemu i jakościowo jest lepszy od Windowsa. Tylko, ze mi by sie nie chcialo z nim bawic i Winda jest dla mnie ladniejsza.
Jednak wyznawcamy Apple się brzydzę bo to banda snobów, którzy mysla ze sa lepsi od reszty
I nie wpierajcie mi ze w Polsce warte ok 10 k kupują normalni ludzie, tym bardziej ze te komputery maja podzespoly tych samych laptopow inmych firm za ok 3 k do tego nie uruchomisz na tym bardzo wielu programów. Żenujące. Jobs, to król marketingu, stworzył drogie gówno i wmówił ludziom, żeby to kupowali.
To ja mam panowie pytanie odnośnie linuxa, od dłuższego czasu noszę się z zamiarem zmiany systemu operacyjnego na właśnie którąś z wersji Linuxa. Niestety mój komputer nie jest żadnym szałem (używam go głównie do neta, filmów i kasyn) Krótka specyfikacja: Typ procesora Intel Celeron D 346, 3066 MHz (23 x 133) DIMM1: Kingmax MPXD42F-D8KT4B 1 GB PC3200 DDR SDRAM Karta wideo NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)
To tak w skórcie i teraz przechodzę do sedna.. którą wersję moglibyście Panowie polecić? Zależy mi na w miarę płynnym działaniu,bezpieczeństwie i graficznym środowisku pracy (któraś z nakładek)