|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to na jeszcze jednego gola stawiamy w tym meczu:) Będzie gorąco
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craxx nie czyta wszystkiego  czyta czyta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@huge - nie placz i nie przeinaczaj wypowiedzi, bo niezbyt eleganckie jest przypisywac komus cos, czego nie napisal ani nie powiedzial ile mozesz pisac o tym, ze polska jest najgorsza, ze przegrywa ze wszystkimi, ze polskie kluby sa najgorsze itp? placa ci za to? przeciez tyle zarabiasz na porazkach polskich druzyn to chyba nie potrzebujesz trzepac kasy na pisaniu postowgoraczke masz czy co ? Polska z duzej liter jak cos wielki patriota, nigdy nie napisalem, ze Polska jest najgorsza - mamy bardzo miernych pilkarzy i slabiutka reprezentacje pilkarska - NIE BOJE SIE TEGO POWIEDZIEC mamy zenujace kluby na poziomie europejskim, mam pier.. glupoty, ze tak nie jest ? ROK W ROKU to samo, stanelismy w jednym miejsu i tkwimy w tym gownie na czele z blaznem prezesem Lato takie glaskanie i mowienie,ze deszcz pada jak ci pluja w morde to nie dla mnie to pisz o swoim klubie jaki to jest zajebisty i jak sobie zalatwia przy zielonym stoliku utrzymanie. to by bylo ciekawsze do czytania
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mowilem poczekac z ocenami...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@huge - nie placz i nie przeinaczaj wypowiedzi, bo niezbyt eleganckie jest przypisywac komus cos, czego nie napisal ani nie powiedzial ile mozesz pisac o tym, ze polska jest najgorsza, ze przegrywa ze wszystkimi, ze polskie kluby sa najgorsze itp? placa ci za to? przeciez tyle zarabiasz na porazkach polskich druzyn to chyba nie potrzebujesz trzepac kasy na pisaniu postowgoraczke masz czy co ? Polska z duzej liter jak cos wielki patriota, nigdy nie napisalem, ze Polska jest najgorsza - mamy bardzo miernych pilkarzy i slabiutka reprezentacje pilkarska - NIE BOJE SIE TEGO POWIEDZIEC mamy zenujace kluby na poziomie europejskim, mam pier.. glupoty, ze tak nie jest ? ROK W ROKU to samo, stanelismy w jednym miejsu i tkwimy w tym gownie na czele z blaznem prezesem Lato takie glaskanie i mowienie,ze deszcz pada jak ci pluja w morde to nie dla mnie zapomniałeś dopisać że z całego serca jesteś za tym żeby wiślackie awansowały do kolejnej rundy tak samo jak Śląsk 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jeszcze żeby wcisnęli coś z kontry i uratowali moje X2.
Ale boję się, że znowu zaparkują wszyscy w polu karnym i będą tylko wybijać na pałę. Wtedy gol na 4-2 to tylko kwestia czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To chyba nie widziałeś w akcji Litexu. Wisła sobie spokojnie poradzi. z pewnością to samo mówiłeś przed meczem z Levadią
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Slonsk ratuje chonor polskiej pilki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIEZŁY DOPING I OPRAWY MARNA DUMA I ZASADY !!!! amicaaaa!!!! ;] gorzej Ci ? mecz juz na 2 planie teraz przyspiewki  ale stadionik odjebaliscie niezle widzialem robi wrazonko a pamietam jak jeszcze pare lat temu byly siedzenia z profili pcv na dlugosci sektora i dla kolarzy trasy betonowe   no trzeba przyznac, kawal swietnej roboty i bezblednej, jest elegancko a na wejsciu w plytach chyba marmurowych wyryte C R A C O V I A troche obiekt kosztowal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@huge prosze cie, nie blaznij sie i KIBICUJ dalej druzynie w 3 rundzie el. lm
a jesli chcesz dyskutowac, to zadawaj pytanie i podyskutujemy
a dalej jak beda ci w morde pluli szmaciarze z pzpn-u to mow, ze cholernie deszcz pada a repra jest zajebista a kluby GIGANTY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widać że tu się robi szydere z kogoś kogo się nie lubi i szuka kompanów do lizania wora 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@royalflush, oprocz Wisly trzymam kciuki za kazda polska druzyne - inna sprawa jest gdy obstawiam dany mecz, Ty bys kibicowal Cracovii w pucharach ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkotów tak zabolało, że wyniku nie zmienili  hahhaaha tez to wlasnie mialem pisac pierw czekali 30sekund pokazali ze nadal 3-1 i strzelcow pozniej zdjeli wogole i tylko czas 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@huge prosze cie, nie blaznij sie i KIBICUJ dalej druzynie w 3 rundzie el. lm
a jesli chcesz dyskutowac, to zadawaj pytanie i podyskutujemy
a dalej jak beda ci w morde pluli szmaciarze z pzpn-u to mow, ze cholernie deszcz pada a repra jest zajebista a kluby GIGANTY szmaciarze? gdyby nie oni to juz dawno bys chodzil na 1 lige i jezdzil na kretowiska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Keleman niech pampersa zmieni bo zawali awans Sląskowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ANALYTICS - wlasnie malutko kosztowal, ok 160 mln zl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie nie mówiłem. Nie snuj takich przypuszczeń. Widziałem 2 mecze Litexu przedsezonowe i jeśli chcesz porównać jakość piłkarzy i gry obu ekip, to Wisła jest po prostu lepsza. Nie zgadzasz się z tym? Rozumiem. Każdy ma prawo do własnego zdania. Jestem ciekawy na czym tylko ty swoje zdanie opierasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|