|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanawialem sie wlasnie jak to jest, mialem orange sport w pakiecie ktory zniknal z programu i place nizsze rachunki - glowkowalem jak to rozwiazac czy przeczekac i zobaczyc co zaoferuje sam canal+, bo niby maja canal+ sport, canal+ sport2 i canal+ gol wiec chyba jest jak ogarnac cala kolejke - zwlaszcza, ze jakis debil wymyslil, ze zaczniemy grac o 13:45... Teraz patrzyłem na ramówke na przyszły weekend i mam racje. Widzew-Wisła w C+ a reszta mecz po meczu na c+ sport. Pytanie jak to będzie jak się zacznie angielska... czy też c+ sport czy na dwójke i gola przerzucą część meczy żeby osoby mające kablówke mogły też oglądać zagraniczne. trzeba czekac bo innego wyjscia nie ma - najwyzej 'domowie' jakis program albo najnizszy jakis pakiet 'czegos tam'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła i Śląsk jadą do Byłgarii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisła i Śląsk jadą do Byłgarii  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tak BTW to "cała Szkocka w cieniu Śląska" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Wisła i Śląsk jadą do Byłgarii  Lechia będzie czekać w "Złotych Piaskach" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum  ja sie wyzywam ? pisze co mysle, drazni mnie tylko ten kibic druzyny z 3 rundy el lm  blaznowanie trzeba ukrocac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum   o napinaczu ( wilku ) mowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może nie dosłownie ale widać szyderę i to wystarczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum  ja sie wyzywam ? pisze co mysle, drazni mnie tylko ten kibic druzyny z 3 rundy el lm  blaznowanie trzeba ukrocac to ciekawe jak nazwac pisanie w kolko tego samego  glupota? debilizm?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jako kibic wisły w pucharach kibicuje każdej polskiej drużynie, czy to gra lech czy legia czy nawet cracovia gdyby grała ale na szczęście mi to nie grozi  niestety polski futbol osiagnął dno i cieszy każda wygrana nawet ligowego przeciwnika pozdo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może nie dosłownie ale widać szyderę i to wystarczy szydera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kibole Slaska,co drugi lysy paker...hahhaha,zadnych dzieci,ani kobiet,chociaz jedna moze i byla...Kibice Dundee,to mieszanka wiekowa,i wiele kobiet.....a nasi kibole sie obrazaja ze sie ich tak nazywa....hahaha... pff a jacy kibice jeżdżą na wyjazdy? kibice Dundee jak byli we Wrocławiu to też były dzieci i kobiety? idź się schowaj
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Ludzie, 2 runda eliminacji do tak naprawdę mało co znaczącego pucharu, a wy się pałujecie jakby to był awans do ćwierćfinału Ligi Mistrzów  Jeszcze rok, dwa i dla naszych klubów będzie organizowana faza grupowa w eliminacjach ... dajcie sobie już siana  Tak czy inaczej brawo Śląsk))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum  ja sie wyzywam ? pisze co mysle, drazni mnie tylko ten kibic druzyny z 3 rundy el lm  blaznowanie trzeba ukrocac zauwaz, non stop pytasz o to samo, zacytuj teraz prosze kilka razy co ja pisze non stop, wyjasnilem ci niedawno o co mi chodzi a ty dalej brniesz w to szambo wiec czekam na cos konkretnego z twojej strony a nie slogany, ktore powtarzasz co ktorys post to ciekawe jak nazwac pisanie w kolko tego samego  glupota? debilizm?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
royal albo nie zauwazylem albo nie odp... kibicowalbys Cracovii w pucharach ? no nie kibicował bym, ale nie wyżywał bym się na forum  A pamiętacie program Fedorowicza z kibicami Wisły? Padło pytanie: "Gdyby Hutnik (wtedy jeszcze dobra ekipa, z Adamczykiem w ataku) zagrał z FC Brugge?" Odpowiedź zamaskowanych Wiślaków była jednoznaczna. Okrzyk: "FC Brugge! FC brugge!" Ja pokibicuję nawet warszawskiej Legii, jeśli grają w Europie. Wyjątek jest tylko jeden. I to się nie zmieni. Nigdy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja generalnie nie jestem przeciwko polskim drużyną, ale nie robi mi się smutno jak odpadają  Cracovia jak by grała to pewnie bym się cieszył po wtopie ale nie nadupcał bym na QC godzine przed i po meczu  ..No może jak by craax był online 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jako kibic wisły w pucharach kibicuje każdej polskiej drużynie, czy to gra lech czy legia czy nawet cracovia gdyby grała ale na szczęście mi to nie grozi  niestety polski futbol osiagnął dno i cieszy każda wygrana nawet ligowego przeciwnika pozdo moze to i zdrowa postawa, ale dla mnie nie do przyjecia
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|