|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj napisałem do Tobeta w sprawie tego meczu: mam pytanie chodzi mi o mecz żużla ktory miał się odbyć wczoraj: 19.07 19:00 Lejonen - Piraterna a odbył sie dziś więc czy był wczoraj zwrot za to zdarzenie bo nie zagrałem na ten pojedynek a chciał się dowiedzieć jak był liczony .dziekuję i mi odpisali: Pierwotnie wczoraj ten mecz miał się nie odbyć ale w końcu się odbył więc zarejestrowaliśmy wynik meczu. W przypadku przełożenia zdarzenia sportowego o ponad 36 godzin od przewidzianego terminarzem czasu rozpoczęcia wszystkie dotyczące go zakłady zostaną unieważnione, a stawki zostaną zwrócone na konto użytkowników.
Więc nie ma zwrotu
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie się wydaje, że mimo wszystko za ten mecz był zwrot, ale niech ktoś kto grał za kasę się wypowie.
legolas grałeś to i potwierdzasz, że zwrot?
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
powiem tak, że w Tobecie miałem nie raz, że w przypadku, gdy mecz był przełożony na drugi dzień to zwrotu nie było tylko czekali na wynik meczu z drugiego dnia
|
|
|
|
|
|
|
Aczkolwiek nie wiem jak to potraktujecie, Akhu napisałeś zwrot, więc teraz jak będzie inaczej zostanie wprowadzony zamęt, kazik mógł po prostu to załatwić przed podaniem typu zastępczego, bo teraz sytuacja taka, że ten Piraterna wygrała, a Wolves nie, to tylko moje zdanie. Swoją drogą ktoś podobno pisał na QC, że był zwrot, ale pewien nie jestem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz hiszpanii do lat 19 tez grał wczoraj i u mnie jest jeszcze nie zaliczone bo dzisiaj grają wiec za hiszpanię nie ma zwrotu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziwne to, ale faktycznie Tobet twierdzi, że mecz został rozliczony normalnie.
Typ na Belle Vue zostanie rozliczony jako typ #2, więc zostały Ci 2 do podania: Przepraszam za to zamieszanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też przepraszam za zamieszanie, ale zawsze były zwroty, więc zapytałem jak jest rozliczony mecz jak się dowiedziałem ze grają następnego dnia, więc nie zawsze jest zwrot od razu po spotkaniu, tak jak hiszpania do lat 19 tez dopiero dziś zatwierdzą.pozdrawiam
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Ja tego nie grałem, ale zawsze w takich sytuacjach był zwrot, były przecież znaczące zmiany w składach, kursy by normalnie diametralnie się różniły, ale widocznie im na rękę było takie rozliczenie  Piłka to nie żużel kazik, inna specyfika  Liczcie jak tam chcecie, mi to wsjo riba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tego nie grałem, ale zawsze w takich sytuacjach był zwrot, były przecież znaczące zmiany w składach, kursy by normalnie diametralnie się różniły, ale widocznie im na rękę było takie rozliczenie  Piłka to nie żużel kazik, inna specyfika  Liczcie jak tam chcecie, mi to wsjo riba. No dokładnie, tam tylko z nazwy te same drużyny jechały co miały jechać we wtorek Tony Berntzon po 17 latach na motor wsiadł  Tobet mi potwierdził, że rozliczyli normalnie także nie ma co dyskutować 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Akhu czyli ja tez mam juz 4 typy podane sprawdz czy handi na piratow tez zaliczamy
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
[Linked Image] [ imageshack.us] w regulaminie maja zapis ze jesli zostanie rozegrany w ciagu 36h to jest wazne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Akhu czyli ja tez mam juz 4 typy podane sprawdz czy handi na piratow tez zaliczamy No tak handi też zaliczone, więc trochę niespodziewanie zakończyłeś już bieg.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Akhu czyli ja tez mam juz 4 typy podane sprawdz czy handi na piratow tez zaliczamy No tak handi też zaliczone, więc trochę niespodziewanie zakończyłeś już bieg. i sezon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tego jeszcze nie wiesz 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Piterboro zakończone po 12 biegach, zaliczone czy zwrot mam szefie ?
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Piterboro zakończone po 12 biegach, zaliczone czy zwrot mam szefie ? zaliczone 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Witam mam pytanie czy w barażach, półfinałach i finale w zawodach typu GP, DPŚ, IMP IMŚJ itp można podac tylko jeden typ tak jak z zawodów ligowych ?
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Witam mam pytanie czy w barażach, półfinałach i finale w zawodach typu GP, DPŚ, IMP IMŚJ itp można podac tylko jeden typ tak jak z zawodów ligowych ? Chodzi mi głownie o to że jak Np ktos poda że wygra dany zawodnik to nie można go dac h2h z kims, lub druzyne to nie mozna tych druzyn dawac np , overow itp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to widzę tak:
Jeśli gracz "A" typuje: Win Golloba, to gracz "B" nie może zagrać par z Gollobem typując na Golloba, bo wiadomo, że jeśli wygra to będzie lepszy od każdego innego.
Ale jeśli gracz "A" pierwszy zatypuje Gollob-Crump 1, to ktoś inny może dać Gollob win.
Co do drużyn, to przy h2h zasada jak wyżej, a overy można grać bez względu na to czy ktoś postawił na win którejś z drużyn.
ps. Chyba trochę pokrętnie napisałem, ale może zrozumiecie...a może źle myślę, to piszcie żeby naprawić mój błędny tok rozumowania.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|