|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
najpierw musi pozwolic na to pogoda w Hamburgu;/ Nie musi , tam jest dach .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w Poznaniu bedzie chyba to samo co wczoraj , bynajmniej prognozy identyczne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie dzisiaj:
Almagro - różnica gry horrendalna Horrendalna ? to określenie, jest co najmniej... lekko przesadzone. A po za tym : - Almagro w przyszłym tygodniu broni wygranej w Gstaad, - w Hamburgu i tak już doszedł wyżej niż w ub. roku, - gra z jedynym Niemcem, pozostałym w turnieju. Jeżeli dalej dla Ciebie, to różnica jest " horrendalna ", to pozostaje mi... no nie, powodzenia Ci nie życzę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poza almagro siediz mi jeszcze w glowie misza ale nie widzialem jego meczu  niestety zadnego i nie wiem jak sie prezentuje cilica widzialem wczoraj jeden set wygrany drugi i nie gral zle i dlatego mam dylemat ktos moze widzial w akcji misze?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Vasellin z Bakkerem po over 2 też do spróbowanie , wczoraj oglądałem fragmenty meczu z Mesarosem , i równie dobrze jak wygrał mógł odpaść holender . Francuz w formie , w zeszlym tygodniu gładko wygrany czelek , tutaj też spokojnie radzi sobie z kolejnymi rywalami , do spróbowania raczej a co do Almagro , dużo nie myśląć hcp +1.5 na Niemca po ładnym kursie .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie dzisiaj:
Almagro - różnica gry horrendalna Horrendalna ? to określenie, jest co najmniej... lekko przesadzone. A po za tym : - Almagro w przyszłym tygodniu broni wygranej w Gstaad, - w Hamburgu i tak już doszedł wyżej niż w ub. roku, - gra z jedynym Niemcem, pozostałym w turnieju. Jeżeli dalej dla Ciebie, to różnica jest " horrendalna ", to pozostaje mi... no nie, powodzenia Ci nie życzę.  zawsze Twoje zazwyczaj podane w "zabawny" sposób typy szanuje i dlatego zrobile mi metlik w glowie zeby jakos to poukladac to powiedzmy jeżeli będzie almagro chciał to wygra bo nie oszukujmy sie lepiej sie tu prezentuje znacznie i jest ogólnie lepszym zawodnikiem od mayera. ale tak jak napisałes są dwie strony medalu broni tam wygranej ok ale czy juz teraz bedzie "chciał" odpaść? w półfinale zagra albo z verdasco albo melzerem (ja lekko stawiam bardziej na dasko) i tu już faktycznie będzie cieżko nawet bez tankowania  ale za półfinał może zdobyć dodatkowe punkty i kase z tym że teraz wracam do początku swojej wypowiedzi czy będzie chciał wyrzucić niemca z turnieju i siedzieć tam jeszcze jeden dzień. tu dostaje wieksze pieniadze przeciwników ma takich samych własciwie i w hamburgu i gasted (czyli brak najlepszych ) nie wiem czy bedzie tankował teraz tylko po to żeby tam bronić punktów których nie koniecznei musi obronić. sory za długi wywód
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie dzisiaj:
Almagro - różnica gry horrendalna Horrendalna ? to określenie, jest co najmniej... lekko przesadzone. no chyba lekko przesadziłes z tym ze oleje ten mecz bo broni pkt w 250 jedynie bał by sie tego grac dlatego ze gra z Niemcem a nie ze inny turniej jest wazniejszy i to 250 A po za tym : - Almagro w przyszłym tygodniu broni wygranej w Gstaad, - w Hamburgu i tak już doszedł wyżej niż w ub. roku, - gra z jedynym Niemcem, pozostałym w turnieju. Jeżeli dalej dla Ciebie, to różnica jest " horrendalna ", to pozostaje mi... no nie, powodzenia Ci nie życzę. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak dla mnie dzisiaj:
Almagro - różnica gry horrendalna Horrendalna ? to określenie, jest co najmniej... lekko przesadzone. A po za tym : - Almagro w przyszłym tygodniu broni wygranej w Gstaad, - w Hamburgu i tak już doszedł wyżej niż w ub. roku, - gra z jedynym Niemcem, pozostałym w turnieju. Jeżeli dalej dla Ciebie, to różnica jest " horrendalna ", to pozostaje mi... no nie, powodzenia Ci nie życzę.  Horrendalna na tym turnieju, dość duża w ogólnym rozrachunku;) Florian mimo gry u siebie jak zapewne wiesz nie popisuje się niczym szczególnym;) A naprawdę nie jestem fanem teorii spiskowych promujących jakoś wyjątkowo Niemców na tym turnieju Rok temu mayer był w finale, ale jego dyspozycja było dużo wyższa Dwa lata temu ostatni Niemiec odpadł w ćwierćfinale i turniej poradził sobie bez Niego W 2008 natomiast uwaga... po 1/8 już Niemców nie było. ( No ale to był trochę inny turniej wówczas, więc może to nie jest tak mocny argument ) Tak czy tak - na siłę rodaka do finału nie wrzucą, natomiast Almagro prezentuje się tu dużo lepiej niż wyżej wspomniany Florian.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja cos takiego co wy na to? Youzhnyi-Cilic 1 Monfils-Simon 1 Kukushkin-Chiudinelli 1
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podsumowując temat - Almagro, oczywiście z tym wyjazdem na turniej "250" ( kosztem Hamburga), to( lekko) przesadziłem, ale... No właśnie... jakby nie patrzeć, " ale ", pozostaje zawsze " ale "  A po za tym, każdy jest Sobie sterem i żeglarzem. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mayer może meczu nie wygra ale nie wierze żeby w którymś setów nie powalczył, nawet beznadziejnie wczoraj grający Kohli gdyby sie nie spruł miał szanse seta urwać , a Mayer gra nieco lepiej pod siatką od Philippa .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kto wie jak wygląda pogoda w Poznaniu..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kto wie jak wygląda pogoda w Poznaniu.. cały czas pada i z czytając z nieba wątpie aby to się zmienilo wiec mozliwe zamrozenie kapitalu 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale wczoraj te nx-men z ryanem szopki odwalal to szok...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ale wczoraj te nx-men z ryanem szopki odwalal to szok... Przy jakim wyniku Ryan złamał w 3 secie ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Według prognozy z tvnmeteo pomiędzy 10 a 16 ma być sucho:)
Akagi - ostatecznie mecz zweryfikuje nasze twierdzenia. Tak czy tak powodzenia, choć, jak rozumiem postawiłeś przeciwnie do mnie. jest plus - tak czy tak któryś z nas się wzbogaci:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co ta Voskoboeva wyrabia, 1 set 4-2 i wjebany a teraz 4-0 i cos mi sie wydaje ze tez to wjebie 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Pervak Mayer Monfils Melzer Youzhny Harrison Zopp  1/10 
|
|