|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk a jaki ty typ ostatnio podałeś na forum ? pochwal się ?! Krytykować to bardzo łatwo a jak samemu coś zaproponować to klątfa forum"
żenua
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oj dajcie sobie już z Grzechem spokój to że on napisze jakiś typ to nie znaczy że to jest 100procentowy pewniak. On to po ilości zakładu wybiera i gra ale wiadomo że może przegrać. Widziałem jego typy i przyznam że ja sam po takich kursach bym sie nigdy nie odważył grać... co prawda jak zawsze grałem jego typ to mi nie siadał  ale przyznać się muszę chłop skuteczność ma a to że gra za 1k czy 10 zł to już tylko jego sprawa... co innego że daje się niepotrzebnie w dyskusje i pokazuje te skany... chcesz to wierzysz nie to nie i qrwa nei ma dyskusji
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
podal typ przed, typ wszedl, kto chcial skorzystal (a widac bylo ze pare osob wzielo), kurs ladny = kasa zarobiona
a jeden z drugim przyjebem wkurwieni ze wjebali hajs, obsmarkani siedza i musza wyladowac swoja frustracje
wkurwiaja mnie przepoteznie tacy ludzie, jeden sie chwali ze juz nie gra, ze nie spedz aczasu na forum, a drugi sika pod siebie proszac o skany
pojebani
ps. musialo byc na ostro, inaczej sie nie da
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
podal typ przed, typ wszedl, kto chcial skorzystal (a widac bylo ze pare osob wzielo), kurs ladny = kasa zarobiona
a jeden z drugim przyjebem wkurwieni ze wjebali hajs, obsmarkani siedza i musza wyladowac swoja frustracje
wkurwiaja mnie przepoteznie tacy ludzie, jeden sie chwali ze juz nie gra, ze nie spedz aczasu na forum, a drugi sika pod siebie proszac o skany
pojebani
ps. musialo byc na ostro, inaczej sie nie da + dla tego pana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pojebani
ps. musialo byc na ostro, inaczej sie nie da  zgadzam sie  nie pierwszy i nie ostatni taki dzieciak tutaj 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dla tego prostaka Pablik1 czy jak mu tam Zobacz debilu..nie jestem z bwina tylko z bet...Co za kretyn http://imageshack.us/photo/my-images/34/91386944.png/tu masz na 600 bo za duzo bym screnow musial robic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie to ,zebym sie przyczepial, grzeh77 grajac za 1000 na Lacko ,grubo na Istre x2 ,mam pytanie jak Ty to robisz ,że wychodzisz na plus he he np gram taki kurs 7 na over za 400 zl...i nie tylko Moge zapodac skany  Wczoraj duza wtopa na Soligors ale konkretny zysk na Jablonec - 1 plus over a w nocy 3 tysie na Toronto  Pograj dzisiaj na noc Minesote 2,05 kurs a jutro obudzisz sie bogatszy  chwalonko niezle,sam mowisz o skanach a pozniej psioczysz ze ktos chce je zobaczyc ogolnie koles jakie bys mial typy, nawet dobre to smierdzisz tania odzierza jesli wiesz co mam na mysli
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wkurwiaja mnie przepoteznie tacy ludzie, jeden sie chwali ze juz nie gra, ze nie spedz aczasu na forum, a drugi sika pod siebie proszac o skany tu nie chodzi o to czy ktos skorzystal czy nie ,albo to jest normalne forum ,ktore probuje wrocic do normalnosci ,albo burdel kto zagra moje typy ,za duza kase, ja mam wyjebane na tego goscia ,bo te typy co on daje to wszyscy by wzieli z b....w pojebani
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ja wzialem typ Lucko za 500
chcecie screen ? aby sobie zwalic konia ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wkurwiaja mnie przepoteznie tacy ludzie, jeden sie chwali ze juz nie gra, ze nie spedz aczasu na forum, a drugi sika pod siebie proszac o skany tu nie chodzi o to czy ktos skorzystal czy nie ,albo to jest normalne forum ,ktore probuje wrocic do normalnosci ,albo burdel kto zagra moje typy ,za duza kase, ja mam wyjebane na tego goscia ,bo te typy co on daje to wszyscy by wzieli z b....w pojebani
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale się dziś trafili odmieńcy jeden chce skanów wtop a drugi przesądny  Pewnie wdupczyli razem po piątaku i teraz załamka 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
chwalonko niezle,sam mowisz o skanach a pozniej psioczysz ze ktos chce je zobaczyc
ogolnie koles jakie bys mial typy, nawet dobre to smierdzisz tania odzierza jesli wiesz co mam na mysli po 1. masz juz screen - wiec zamknij sie po 2. kup sobie slownik, ale oby nie tani
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie to ,zebym sie przyczepial, grzeh77 grajac za 1000 na Lacko ,grubo na Istre x2 ,mam pytanie jak Ty to robisz ,że wychodzisz na plus he he np gram taki kurs 7 na over za 400 zl...i nie tylko Moge zapodac skany  Wczoraj duza wtopa na Soligors ale konkretny zysk na Jablonec - 1 plus over a w nocy 3 tysie na Toronto  Pograj dzisiaj na noc Minesote 2,05 kurs a jutro obudzisz sie bogatszy  chwalonko niezle,sam mowisz o skanach a pozniej psioczysz ze ktos chce je zobaczyc ogolnie koles jakie bys mial typy, nawet dobre to smierdzisz tania odzierza jesli wiesz co mam na mysli Chłopie !!WDECH-WYDECH- i tak 10 powtórzeń
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie to ,zebym sie przyczepial, grzeh77 grajac za 1000 na Lacko ,grubo na Istre x2 ,mam pytanie jak Ty to robisz ,że wychodzisz na plus he he np gram taki kurs 7 na over za 400 zl...i nie tylko Moge zapodac skany  Wczoraj duza wtopa na Soligors ale konkretny zysk na Jablonec - 1 plus over a w nocy 3 tysie na Toronto  Pograj dzisiaj na noc Minesote 2,05 kurs a jutro obudzisz sie bogatszy  chwalonko niezle,sam mowisz o skanach a pozniej psioczysz ze ktos chce je zobaczyc ogolnie koles jakie bys mial typy, nawet dobre to smierdzisz tania odzierza jesli wiesz co mam na mysli ty niestety zalatujesz pasożytnictwem na tym forum, typów nie podaje a czepia się jeszcze innych 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
analityk jak jesteś taki szczęśliwy to po cholere piszesz na tym forum, a do tego czepiasz się jakby ci dziś nie dała... no wlasnie mam weekend i weszlem z nudow nie martw sie nie spedze tu 80% zycia jak wiekszosc z was na czacie:D
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ty niestety zalatujesz pasożytnictwem na tym forum, typów nie podaje a czepia się jeszcze innych  hahaha, daj mu spokoj, nie gra juz pol roku, wpadl sie pochwalic i przyjebac z zazdrosci
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzehu77 wyslales ledwo na 600 zl ehh ,a gdzie jeszcze 400?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Co tu tak nerwowo ? 
|
|