|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ja jeszcze poczekam, ale blizej mi do Voskobo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Galina fajnie grala z Niculescu, pokonala Pav(chociaz trzeba pamietac o 27 DF jakie dostala w prezencie)
Pervak niemal odpadla w 1 meczu, potem mecz z Dolonts gdzie zagrala niezle na tle slabiutkiej Vesny, z Rezai mecz bez historii
Pervak powinna wygrać, ale czy to dobra inwestycja to nie wiem ja zagram Galine, dlatego ze podobala mi sie jej gra z Niculescu ogolnie trudny mecz do wytypowania:P dzieki za twoj punkt widzenia ja przyznam sie ze w tym turnieju nie widzialem ani jednej ani drugiej dlatgeo tak wypytuje was o zdanie bo z czystych statystyk, rankingu, formy to pervak bankier ale jak mowie nie widzialem jej na tum turnieju i nie moge byc pewien tych gołych liczb
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
bankier, ale kryzyk musi przyjsc, nie jest robotem. Ja od tej strony chce to łapac
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Panowie w tym Poznaniu to va bank dzis zagrają?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Galina fajnie grala z Niculescu, pokonala Pav(chociaz trzeba pamietac o 27 DF jakie dostala w prezencie)
Pervak niemal odpadla w 1 meczu, potem mecz z Dolonts gdzie zagrala niezle na tle slabiutkiej Vesny, z Rezai mecz bez historii
Pervak powinna wygrać, ale czy to dobra inwestycja to nie wiem ja zagram Galine, dlatego ze podobala mi sie jej gra z Niculescu ogolnie trudny mecz do wytypowania:P dzieki za twoj punkt widzenia ja przyznam sie ze w tym turnieju nie widzialem ani jednej ani drugiej dlatgeo tak wypytuje was o zdanie bo z czystych statystyk, rankingu, formy to pervak bankier ale jak mowie nie widzialem jej na tum turnieju i nie moge byc pewien tych gołych liczb dwa odmienne style, ksenia bazuje na regularności i grze z końcowej lini, galina lubi atakować i gra agresywnie ale jest nieregularna. po mojemu Ksenia ją będzie karcić za nieprzemyślane ataki. 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ladnie wyglada na dzis liczba gemow over 22,5 w meczu almagro-verdasco...mysle ze tam beda 3 sety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie w tym Poznaniu to va bank dzis zagrają? Niedługo jadę na korty, ciągle pochmurno ale nie powinno już padać więc mam nadzieję że zagrają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie w tym Poznaniu to va bank dzis zagrają? Niedługo jadę na korty, ciągle pochmurno ale nie powinno już padać więc mam nadzieję że zagrają. kurde podkusilo mnie rano granie poznania i zamrozilem sobie kase
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie wiecie gdzie znajdę live z meczu Kukushkina?;> jakiś czelek w Rosji,a cały tydzień tego nie śledziłem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla Mnie to dzisiejsze pół finały bardzo ciezkie do obstawienia ktoś tutaj juz od poczatku turnieju pisał ze finał bedzie Misza-Almagro jest to napewno bardzo relane ale nikt sie nie zdziwi gdy w finale spotkaja sie Verdi z Simonem  a wiec dzis lepiej za drobniej to ruszac jak bym stawiał osobiscie to Misza and Almagro 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dla mnie tylko jeden bet dzisiaj: Schukin  jeśli nie stracił formy to powinno być lekko i przyjemnie (tfu) po ładnym kursie PS. Chyba wielu ma go na kuponie, ale nikt nie chce zapeszać 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak dla Mnie to dzisiejsze pół finały bardzo ciezkie do obstawienia ktoś tutaj juz od poczatku turnieju pisał ze finał bedzie Misza-Almagro jest to napewno bardzo relane ale nikt sie nie zdziwi gdy w finale spotkaja sie Verdi z Simonem  a wiec dzis lepiej za drobniej to ruszac jak bym stawiał osobiscie to Misza and Almagro  jak dla mnie final misza i verdasco 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
paddypower mialo codziennie live betting do chelka rosyjskiego,
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam  kukulka walcz!!!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A co myslicie o deblu Gawron/Panfil po 2,30? Rywali kompletnie nie kojarze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja widzę coś takiego
Isner-Muller G. (9.5) over
Fleming/Hutchins
ktos popiera ??
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A co myslicie o Isnerze i Fishu w Atlancie?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|