Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Akhu
Vader ja Cie dalej nie skreśliłem z listy uczestników na kolejną edycję grin
Muszę to robić? frown

Skreśl mnie.
Mam nadzieję, że dojadę tę edycję do końca i nie zdefektuj/zostanę wykluczony.

...

Bez względu na to co się dalej wydarzy dziękuję za zabawę normalnym i Tobie za organizację piwo

Originally Posted by Stich
no tak, 1 mecz teraz, a ja juz przyblokowany ze wszystkim ;]

Tutaj nie możesz narzekać. Od poniedziałku mogłeś podawać typy z innych lig/zawodów. Czekając do niedzieli - zwłaszcza gdy nie można dawać tych samych typów co rywale godzisz się na ryzyko.

Ja mam podobną sytuację. Pozostały mi jeszcze 4 okrążenia do zrobienia a nie mam sprzętu laugh

Last edited by Akhu; 24/07/2011 18:27.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@iti to było do przewidzenia, że tak się skończy ten bieg. Ja tutaj chce się dobrze bawić. Dla mnie okazałeś się lepszy w tym biegu ode mnie i gratuluję Tobie.

Tak nawiasem mówiąc jednak chyba będzie wykluczenie tongue

Speedway odds are online. Unfortunately we won't offer World Junior Championship odds.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szeryfie pojawia się pytanie. Jaka będzie zaliczona kolejność jak tylko jeden zawodnik na 100% dojedzie do mety. Z kolei 3 zanosi się na defekt lub wykluczenie?

Póki co to @iti ma awans a reszta co?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skoro tak, to jednak muszę Cię skreślić.
Dzięki za udział piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Vader
Szeryfie pojawia się pytanie. Jaka będzie zaliczona kolejność jak tylko jeden zawodnik na 100% dojedzie do mety. Z kolei 3 zanosi się na defekt lub wykluczenie?

Póki co to @iti ma awans a reszta co?

W takim wypadku zapewne kolejność ustali się za przejechanie większej liczby kółek.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Vader nie zgadzam sie, podalem 2 typy i tyle....czekam sobie jak wiekszosc aby rozegrac to na finiszu... a przez te blokowania robi sie problem jesli oferta jest slaba...

a dokladnie kazdy gada ze bla bla bla mogles wczsniej podac typy, nawet jakbym 3 podal to teraz i tak 4 nie moge podac i mam defekt... wiec nie o to w tym chodzi.

oczywiscie nie narzekam, dobrze wiem, ze tak ma byc, bardziej polemizuje to na przyszlosc i z bajbusiem, aby ograniczyc troche te "jazda" pod kola rywalom ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tym tygodniu jest specyficzny tydzień, bo nie jeździ cała liga.
Gdyby liga jechała, to nie byłoby problemu.

Może jeszcze wystawią Daugavę i Kraków.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by Vader
@iti to było do przewidzenia, że tak się skończy ten bieg. Ja tutaj chce się dobrze bawić. Dla mnie okazałeś się lepszy w tym biegu ode mnie i gratuluję Tobie.

Tak nawiasem mówiąc jednak chyba będzie wykluczenie tongue

Speedway odds are online. Unfortunately we won't offer World Junior Championship odds.
Przeciez ta wgrana to jakies nieporozumienie. Wolalbym odpasc po trafieniu czterech typow niz dojechac do finalu w ten sposob. Dzieki za gratulacje, ale - mozesz uwierzyc lub nie - chcialem sie z toba zmierzyc w bezposredniej walce, bo runde zasadnicza wygrales i bylo to dla mnie wyzwanie. Nie udalo sie i moze jednak zmien zdanie na temat kolejnej edycji wink Daj mi szanse na rewanz z toba.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to jest problem bo jak widać wszyscy w ym biegu chcieli to rozegrać n finiszu. Nie wystarczyło miejsca na torze... tak to już jest.

Z bajbusem polemizować się nie da bo on próbuje taki zrobić regulamin żeby inni musieli siedzieć 24h i czatować aby podać typy. Bo ograniczenia w podawaniu typów w żużlu jest bzdurą.
To nie jest piłka nożna.

W takim wypadku zapewne kolejność ustali się za przejechanie większej liczby kółek.
No i widzisz... mówiłeś, że nie będzie mnie dotyczyć zakaz, gdy wspominałem o tym, żeby można było grać typy przeciwne niż rywale. Teraz mógłbym zagrać. Granie pod rywala to jest jasne, ale granie przeciwko to inna bajka.

Zróbcie limit kursu, dodajcie ograniczenia jakie pisze bajbus i wtedy będzie zabawa confused

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Akhu ja sie zgadzam z tym, ale zaraz ktos powie, ze mozna bylo to przewidziec itd ;]
z tym ze, czemu wtedy ma byc uprzyilejowany ten ktory czeka z 4 typami do niedzieli i szybko zablokuje innych ;]

nie mam pretensji, ale dla mnie to jest do zmiany na kolejne edycje ;]
spokojnie powinienem moc sobie podac np. Under Hampela, bo mysle podobnie jak iti po rozmysleniach, ze bedzie under laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by iti
Przeciez ta wgrana to jakies nieporozumienie. Wolalbym odpasc po trafieniu czterech typow niz dojechac do finalu w ten sposob. Dzieki za gratulacje, ale - mozesz uwierzyc lub nie - chcialem sie z toba zmierzyc w bezposredniej walce, bo runde zasadnicza wygrales i bylo to dla mnie wyzwanie. Nie udalo sie i moze jednak zmien zdanie na temat kolejnej edycji wink Daj mi szanse na rewanz z toba.
Żadne nieporozumienie. Normalnie wygrałeś. Przez nieporozumienie to w półfinale jest inny Zdzisiu. Najpierw krytykował mój styl gry a później sam szukał problemu żeby tylko po trupach być w 1/2.
Ty nie masz sobie nic do zarzucenia.

Jak chcesz się mierzyć z dobrymi typerami to nie ze mną. Na tym forum właściwie dobrzy typerzy żużla już nie piszą albo nawet nie zaczęli.

Ja jestem kmiotem co może buty czyścić dobrym typerom.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W tym tygodniu jest specyficzny tydzień, bo nie jeździ cała liga.
Gdyby liga jechała, to nie byłoby problemu.

Może jeszcze wystawią Daugavę i Kraków.

Jeśli support angielski ma dobre info to oferta na dziś z żużla już jest wystawiona i nie będzie więcej. Bo pisałem do nich 2 razy wink

spokojnie powinienem moc sobie podac np. Under Hampela, bo mysle podobnie jak iti po rozmysleniach, ze bedzie under laugh
Dokładnie. Ja też mógłbym chcieć zagrać under Griszy. Albo remis w meczu. Niestety nie mogę...

Pisałem o tym, że bez sensu jest to ograniczenie. Ale tutaj widać tendencje do jeszcze większych ograniczeń.

Speedway Liga
Speedway Liga
Odbij ode mnie człowieku smile

bo to staje się żałosne powoli

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
czyli u nas w biegu 3 defekty ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czyli u nas w biegu 3 defekty ? smile

Wygląda na to, że:

Stich 3pkt (bez względu na to jaki wykręci wynik)
kazik d (+75) i awans do finału
Stich d (-200)
Vader w

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
z defektem awans? powinien byc 3-osobowy final tongue
oczywiscie pol zartem ;]

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Wiem, ze to troche pozno, ale moze trzecia edycje moze zrobimy jaka taki final finalow i zagra w nich najlepsza szesnastka?

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by iti
Wiem, ze to troche pozno, ale moze trzecia edycje moze zrobimy jaka taki final finalow i zagra w nich najlepsza szesnastka?
jako*

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by iti

Oj późno na takie drastyczne zmiany. Damy radę z 32.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by iti

Oj późno na takie drastyczne zmiany. Damy radę z 32.
Czy ja wiem czy pozno? Z reguly typuje kolo 24 ludzi lacznie w dwoch grupach, wiec 32 to tylko tak umownie, bo ludzie zapominaja.. Ale nie ja decyduje tongue

Strona 16 z 17 1 2 14 15 16 17

Moderatorzy  Akhu 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, betowiec, rafal08, alfa, ANZELMO, aker, forty), 2,243 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,727
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025