|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
No dobra obejrzalem mecze wszystkich 3 zaprzyjaznionych ekip Wisly , Slaska i Legii  najlepiej prezentuje sie Slask potem Wisla tradycyjnie na koncu Legia troche niesprawiedliwe porownanie bo kazdy mial innego rywala ale na ta chwile dla mnie tak to wyglada Slask nietety jak nie kupi normalnego napastnika to bedzie w dupie caly sezon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jest na Tobecie chat live ?? taki jak np na bet365?? rozliczyli mi zakład Omonia-Den Hag o2.5 jako przegrany zakład hmm... poprawią Ci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
masakra Dinamo cyrk odjebalo, Rumuncy i Wegrzy - obaj kombinatorzy
NA wyjezdzie ich pewnie smialo rozjebia, a tutaj 2 bramki stracone do szatni i karny zjebany
Kurestwo!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jebał rumunów pies? TAK JEST
kończą ładny kupon i wałek robią cygany jedne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki teraz leci mecz na polsacie sport?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax czasami jak dyskutuje z toba to wydaje mi sie, ze masz najwyzej 17 lat. no ale moze sie myle. tyle w tym temacie  mam takie samo wrazenie odnosnie ciebie - mam "troszke" wiecej lat i mysle, ze w polskiej pilce troche wiecej i dluzej siedze ale nie bede tu wyliczanek robil - po prostu masz jakis odchyl i nie patrzysz trzezwo na sytuacje, ktos pisze o postepach i spadkach w lidze a ty automatycznie o tym, ze wytykam slabosc polskich druzyn w pucharach - TO NORMALNE ZACHOWANIE ? MOZE UCZULENIE ? jak jestes taki patriota to juz pisalem, przyjedz, ustawimy sie na kadre - pogadamy moze przy piwie  zapraszam, albo do krk na mecz sasiadki albo derbowy nie wiem czy trzezwym jest pisanie przy okazji meczu wenezueli z paragwajem, ze 'wszyscy nas ogrywaja jak chca'. dla mnie to czysta glupota. juz nie mowiac o codziennym pisaniu jak to litex spokojnie ogra wisle  rozumiem pisac, ze dajesz wiecej szans komus tam, albo jakby to barcelona grala z wisla. nie wiem jak siedzisz w tej pilce, nie tylko polskiej, ze wypisujesz takie bzdury. naprawde przedziwne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to prawda Slaskowi brakuje napastnika ale fajnie graja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
robimy jak chcemy bulgarow i szkotow a wy tu marudzicie  jak w fazie grupowej polska druzyna (o ile ktos dotrze tam) dostanie 3-0 albo wyzej to beda wtedy zadowoleni i pewnie zarobieni w koncu.Nie bedzie marudzenia z tym ze lepiej niech uwazaja bo teraz nasze druzyny moga grac tylko lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
my tu gadu gadu a Paksi chyba nie wymęczy jednak.
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
kończą ładny kupon i wałek robią cygany jedne Slask tez walek byl  jak i wszystko inne co dzis nie weszlo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brugia 2:0 Hapoel ove YB 3:1 i pierdole.... Rumuny 2:0 juz bylo 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
I człowiek bida do wypłaty hehe za ile pograles ten Differdang03 ? dobra dniówka
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jaki teraz leci mecz na polsacie sport? powtorka Inter - Milan
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do Polakow to naszym sie nie chce zapierda.... no chyba ze do baru po meczu  dlatego tak to wyglada ze nawet zawodnicy z papui nowej gwinei lepiej sie prezentuja w naszej lidze ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax czasami jak dyskutuje z toba to wydaje mi sie, ze masz najwyzej 17 lat. no ale moze sie myle. tyle w tym temacie  mam takie samo wrazenie odnosnie ciebie - mam "troszke" wiecej lat i mysle, ze w polskiej pilce troche wiecej i dluzej siedze ale nie bede tu wyliczanek robil - po prostu masz jakis odchyl i nie patrzysz trzezwo na sytuacje, ktos pisze o postepach i spadkach w lidze a ty automatycznie o tym, ze wytykam slabosc polskich druzyn w pucharach - TO NORMALNE ZACHOWANIE ? MOZE UCZULENIE ? jak jestes taki patriota to juz pisalem, przyjedz, ustawimy sie na kadre - pogadamy moze przy piwie  zapraszam, albo do krk na mecz sasiadki albo derbowy nie wiem czy trzezwym jest pisanie przy okazji meczu wenezueli z paragwajem, ze 'wszyscy nas ogrywaja jak chca'. dla mnie to czysta glupota. juz nie mowiac o codziennym pisaniu jak to litex spokojnie ogra wisle  rozumiem pisac, ze dajesz wiecej szans komus tam, albo jakby to barcelona grala z wisla. nie wiem jak siedzisz w tej pilce, nie tylko polskiej, ze wypisujesz takie bzdury. naprawde przedziwne. jestes chory psychicznie ? przyjedziesz na ten mecz karny albo do krk choc raz czy nie panie patriota ? odnosnie meczu w ameryce, to byl wtracony do tematu ekwadoru typowy zarcik - ktory kazdy zrozumial oprocz oburzonego pana z malborka myslalem, ze Litex da rade Wisle w domu ( podkreslalem, ze tylko W DOMU !!! ) i nie wykorzystal sytuacji, mial 2 poprzeczki i niestety sie nie udalo - wtopilem a ty powtarzasz te same hasla napinaczu non stop i zakreciles sie w tym szambie, opanuj sie, wyjedz gdzies ze swojego miasta - poczytaj o polskim szambie w naszej lidze i zacznij trzezwo podchodzic do sytuacji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co raz mniej polakow w lidze polskiej to nie dziwne ze gonimy europe  odbije sie to z czasem na kadrze, bo szkolenie mlodziezy dalej mamy "w dupie" A moze i beda plusy, bo dobre wyniki w pucharach to dodatkowa kasa i moze cos przy okazji znajdzie sie na szkolenie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kończą ładny kupon i wałek robią cygany jedne Slask tez walek byl  jak i wszystko inne co dzis nie weszlo  ja śląska nie grałem tylko to mi nie siadło narazie RUMUNY DO PIECA
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|