|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vindom, Ty się dotleń  będę musiał - seriale z wodolotami nie są moją mocną stroną 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe a 'Plac Zbawiciela' o 23:55 tvp2  - tak a propos promowania dobrych filmów w 'godzinach szczytu',,,no ale już się przyzwyczaiłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe a 'Plac Zbawiciela' o 23:55 tvp2  - tak a propos promowania dobrych filmów w 'godzinach szczytu',,,no ale już się przyzwyczaiłem. typowe kurwa typowe na dobrą to kretynów podejmujących takie decyzje programowe powinno się dyscyplinarnie wyrzucić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dla porównania o godzinie 20:25 tvp1 film 'Zaginiony lot' - jak powiem że to film przeciętny to chyba będzie komplement ale cóż ktoś uznał że w godzinach najwyższej oglądalności trzeba dać tego hita ehhhh dlaczego ja mam radiowy internet i limity pobierania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na TCM o 21.00 jest "Wywiad z Wampirem"
na Ale Kino o 20.10 "Gomorra"
na TVP Kultura o 21.55 "Jańcio Wodnik" Kolskiego
na Zone Europa o 20.00 "Osadnicy" a o 22.50 "Przkręt"
i to jedyne wartościowe, bądź w miarę wartościowe propozycje w TV na wieczór
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie licząc "Placu Zbawiciela" dla nocnych marków
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przekręt wymiata. W niedzielę sobie po raz kolejny zobaczyłem "Chlopakow z ferajny" sporo znajomych twarzy mozna zobaczyc potem w Rodzinie Soprano 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
na Zone Europa o 20.00 "Osadnicy" a o 22.50 "Przkręt" "Przekręt" jest świetny, no i Brad Pitt z tym cygańskim akcentem.  Po prostu dobrze zrobiony gangsterski film z dużą dawką dobrego humoru. No i oczywiście jest element match-fixing'u... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Out of Time / Wyścig z czasem 2003 [ Linked Image] Slaby. Pierwsze 40 minut rozkrecal sie calkiem niezle z fajnym motywem ale pozniej mocno mnie rozczarowal. Troche porąbany i generalnie nie polecam  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Town / Miasto złodziei 2010 [ Linked Image] Tutaj moja ocena generalnie pokrywa sie z opiniami innych osob, film bardzo dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A dla mnie 'Wyścig z Czasem' niezły film , taki w sam raz na wieczorne relaksujące kino do piwka i chipsów. Fakt trochę się rozkręca ale trzyma w napięciu. Typowy film z Danzelem i to akurat jest komplement 6.5/10 Polecam 'Mechanik' z 2004r. Film ma klimat  Christian Bale w roli głównej (są tacy ,którzy mówią że to drewno ale dla mnie jest bezbłędny) 7/10
|
|
|
|
|
|
|
Polecam 'Mechanik' z 2004r. Film ma klimat  Christian Bale w roli głównej (są tacy ,którzy mówią że to drewno ale dla mnie jest bezbłędny) 7/10 To chyba film, który lepiej na trzeźwo obejrzeć, bo jak go zacząłem po 6-paku to nie najlepiej to wyszło...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mechanik bardzo mi sie podobał, lubie takie nie łatwe thrillery ---------------- oglądał ktos Lincz? http://zalukaj.pl/zalukaj-film/10801/lincz_2010_.html ,czekałem, czekałem na ten film ,żeby sie pokazał w necie ,i sie doczekałem  . Popcorn zrobiony w mikrofali(oczywiscie maślany) 2Tyskie schłodzone i zasiadamy
|
|
|
|
|
|
|
Dzisiaj obejrzałem przypadkowo jeden odcinek 'Rodziny Borgiów' na HBO2 i jestem pod wrażeniem. Teraz tylko czekać aż od początku puszczą wszystkie odcinki...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzisiaj obejrzałem przypadkowo jeden odcinek 'Rodziny Borgiów' na HBO2 i jestem pod wrażeniem. Teraz tylko czekać aż od początku puszczą wszystkie odcinki... Chcialem o tym napisac po obejrzeniu 1 odcnka, ale jak zwykle wysylanie postu nei dokonczylo sesji. Pod wrazeniem czego jestes? Bo chyba tylko i wylacznie jaj jakie sie dzialy w owych czasach. Sama gra aktorska i sceneria wygladaja dla mnie jakbym zaraz mial zobaczyc kamerzyste, rezysera oraz kolesia trzymajacego mikrofon. Ksiazka o niebo lepsza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lincz moim zdaniem bardzo dobre kino ze swietnym glownym bohaterem. Trzyma w napieciu, generalnie klimatyczny i niby na faktach, chodz pewnie troche przejaskrawiony. Obejrzalem calkiem niedawno. Mechanik jak dla mnie rowniez dobry film. Ostatnio sobie zerknalem na nowy serial z Woodem. Pierwszy odcinek moim zdaniem swietny, potem bywalo roznie. Generalnie mega pokrecony serial, miewa dobre momenty. Duza ilosc groteski i metafor wszelakich, ale i wulgarnosci tez sie znajda  Generalnie da sie obejrzec czekajac w miedzyczasie na nowe odcinki BBT, Ekipy czy Weeds.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiscie chodzilo o Wilfreda. Btw. akcent psa swietny (Wood widzi psa jako czlowieka przebranego za psa) ;p
|
|
|
|
|
|
|
Dzisiaj obejrzałem przypadkowo jeden odcinek 'Rodziny Borgiów' na HBO2 i jestem pod wrażeniem. Teraz tylko czekać aż od początku puszczą wszystkie odcinki... Chcialem o tym napisac po obejrzeniu 1 odcnka, ale jak zwykle wysylanie postu nei dokonczylo sesji. Pod wrazeniem czego jestes? Bo chyba tylko i wylacznie jaj jakie sie dzialy w owych czasach. Sama gra aktorska i sceneria wygladaja dla mnie jakbym zaraz mial zobaczyc kamerzyste, rezysera oraz kolesia trzymajacego mikrofon. Ksiazka o niebo lepsza. Książki nie czytałem, natomiast gra aktorów, dialogi, jak i wkład w detale (kostiumy, sceneria) zrobiło wrażenie. Akurat mowa o 7 odcinku, może pierwszy był jakiś nudnawy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lincz jest filmem dobrym ale,,,,nie zrobił na mnie takiego wrażenia jakiego bym oczekiwał. Napewno zabrakło w nim tego co sprawiło że 'Dług' jest jednym z najlepszych polskich filmów a mianowicie świetnej muzyki,która robi napięcie i atmosferę. Podobnie było w przypadku filmu 'Chrzest' też film bardzo dobry ale mógłby być lepszy.
Dług 9/10 Chrzest , Lincz 7/10
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ps. Na filmie 'Lincz' byłem sam w kinie (Kinoteka) mała ,kameralna sala na moją wyłączność ,,,czułem się co najmniej jak amerykański prezydent więc miłe wspomnienie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, moze ktos sobie jeszcze cos przypomni cos naprawde fajnego, trzymającego w napięciu  nie interesuje mnie tematyka SF te pozycje ktore chlopaki polecali w ostatnim czasie w zasadzie obejrzalem, tj: Law Abiding Citizen, Mystic River, The Prestige, Fracture, Running Scared, Mr Brooks, Taken, The Constant Gardener, The Island, Celda, Blow, Unknown, Body of Lies, Unthinkable, Negocjator
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|