Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 18 1 2 3 4 5 6 7 17 18
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by Chrabąszcz
vindom, Ty się dotleń grin

będę musiał - seriale z wodolotami nie są moją mocną stroną grin

Bonus: Unibet
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
hehe a 'Plac Zbawiciela' o 23:55 tvp2 tongue - tak a propos promowania dobrych filmów w 'godzinach szczytu',,,no ale już się przyzwyczaiłem.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by eroll
hehe a 'Plac Zbawiciela' o 23:55 tvp2 tongue - tak a propos promowania dobrych filmów w 'godzinach szczytu',,,no ale już się przyzwyczaiłem.

typowe kurwa typowe

na dobrą to kretynów podejmujących takie decyzje programowe powinno się dyscyplinarnie wyrzucić

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
A dla porównania o godzinie 20:25 tvp1 film 'Zaginiony lot' - jak powiem że to film przeciętny to chyba będzie komplement ale cóż ktoś uznał że w godzinach najwyższej oglądalności trzeba dać tego hita hmm

ehhhh dlaczego ja mam radiowy internet i limity pobierania frown

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
na TCM o 21.00 jest "Wywiad z Wampirem"

na Ale Kino o 20.10 "Gomorra"

na TVP Kultura o 21.55 "Jańcio Wodnik" Kolskiego

na Zone Europa o 20.00 "Osadnicy" a o 22.50 "Przkręt"

i to jedyne wartościowe, bądź w miarę wartościowe propozycje w TV na wieczór

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
nie licząc "Placu Zbawiciela" dla nocnych marków

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Przekręt wymiata.

W niedzielę sobie po raz kolejny zobaczyłem "Chlopakow z ferajny" sporo znajomych twarzy mozna zobaczyc potem w Rodzinie Soprano smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by vindom
na Zone Europa o 20.00 "Osadnicy" a o 22.50 "Przkręt"

"Przekręt" jest świetny, no i Brad Pitt z tym cygańskim akcentem. grin Po prostu dobrze zrobiony gangsterski film z dużą dawką dobrego humoru. No i oczywiście jest element match-fixing'u... smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Out of Time / Wyścig z czasem 2003

[Linked Image]

Slaby. Pierwsze 40 minut rozkrecal sie calkiem niezle z fajnym motywem ale pozniej mocno mnie rozczarowal.
Troche porąbany i generalnie nie polecam wink

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Town / Miasto złodziei 2010

[Linked Image]

Tutaj moja ocena generalnie pokrywa sie z opiniami innych osob, film bardzo dobry smile

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
A dla mnie 'Wyścig z Czasem' niezły film , taki w sam raz na wieczorne relaksujące kino do piwka i chipsów. Fakt trochę się rozkręca ale trzyma w napięciu. Typowy film z Danzelem i to akurat jest komplement 6.5/10

Polecam 'Mechanik' z 2004r. Film ma klimat smile Christian Bale w roli głównej (są tacy ,którzy mówią że to drewno ale dla mnie jest bezbłędny) 7/10

C
C Offline
Originally Posted by eroll
Polecam 'Mechanik' z 2004r. Film ma klimat smile Christian Bale w roli głównej (są tacy ,którzy mówią że to drewno ale dla mnie jest bezbłędny) 7/10

To chyba film, który lepiej na trzeźwo obejrzeć, bo jak go zacząłem po 6-paku to nie najlepiej to wyszło...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Mechanik bardzo mi sie podobał, lubie takie nie łatwe thrillery
----------------

oglądał ktos Lincz?
http://zalukaj.pl/zalukaj-film/10801/lincz_2010_.html
,czekałem, czekałem na ten film ,żeby sie pokazał w necie ,i sie doczekałem hura .
Popcorn zrobiony w mikrofali(oczywiscie maślany) 2Tyskie schłodzone i zasiadamy tv

C
C Offline
Dzisiaj obejrzałem przypadkowo jeden odcinek 'Rodziny Borgiów' na HBO2 i jestem pod wrażeniem. Teraz tylko czekać aż od początku puszczą wszystkie odcinki...

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by Conrad
Dzisiaj obejrzałem przypadkowo jeden odcinek 'Rodziny Borgiów' na HBO2 i jestem pod wrażeniem. Teraz tylko czekać aż od początku puszczą wszystkie odcinki...

Chcialem o tym napisac po obejrzeniu 1 odcnka, ale jak zwykle wysylanie postu nei dokonczylo sesji.

Pod wrazeniem czego jestes? Bo chyba tylko i wylacznie jaj jakie sie dzialy w owych czasach. Sama gra aktorska i sceneria wygladaja dla mnie jakbym zaraz mial zobaczyc kamerzyste, rezysera oraz kolesia trzymajacego mikrofon.
Ksiazka o niebo lepsza.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Lincz moim zdaniem bardzo dobre kino ze swietnym glownym bohaterem. Trzyma w napieciu, generalnie klimatyczny i niby na faktach, chodz pewnie troche przejaskrawiony. Obejrzalem calkiem niedawno.

Mechanik jak dla mnie rowniez dobry film.

Ostatnio sobie zerknalem na nowy serial z Woodem. Pierwszy odcinek moim zdaniem swietny, potem bywalo roznie. Generalnie mega pokrecony serial, miewa dobre momenty. Duza ilosc groteski i metafor wszelakich, ale i wulgarnosci tez sie znajda wink Generalnie da sie obejrzec czekajac w miedzyczasie na nowe odcinki BBT, Ekipy czy Weeds.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Oczywiscie chodzilo o Wilfreda. Btw. akcent psa swietny (Wood widzi psa jako czlowieka przebranego za psa) ;p

C
C Offline
Originally Posted by Self-Confident
Originally Posted by Conrad

Chcialem o tym napisac po obejrzeniu 1 odcnka, ale jak zwykle wysylanie postu nei dokonczylo sesji.

Pod wrazeniem czego jestes? Bo chyba tylko i wylacznie jaj jakie sie dzialy w owych czasach. Sama gra aktorska i sceneria wygladaja dla mnie jakbym zaraz mial zobaczyc kamerzyste, rezysera oraz kolesia trzymajacego mikrofon.
Ksiazka o niebo lepsza.

Książki nie czytałem, natomiast gra aktorów, dialogi, jak i wkład w detale (kostiumy, sceneria) zrobiło wrażenie. Akurat mowa o 7 odcinku, może pierwszy był jakiś nudnawy...

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Lincz jest filmem dobrym ale,,,,nie zrobił na mnie takiego wrażenia jakiego bym oczekiwał. Napewno zabrakło w nim tego co sprawiło że 'Dług' jest jednym z najlepszych polskich filmów a mianowicie świetnej muzyki,która robi napięcie i atmosferę. Podobnie było w przypadku filmu 'Chrzest' też film bardzo dobry ale mógłby być lepszy.

Dług 9/10
Chrzest , Lincz 7/10

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
ps. Na filmie 'Lincz' byłem sam w kinie (Kinoteka) mała ,kameralna sala na moją wyłączność ,,,czułem się co najmniej jak amerykański prezydent więc miłe wspomnienie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie, moze ktos sobie jeszcze cos przypomni cos naprawde fajnego, trzymającego w napięciu wink nie interesuje mnie tematyka SF

te pozycje ktore chlopaki polecali w ostatnim czasie w zasadzie obejrzalem, tj: Law Abiding Citizen, Mystic River, The Prestige, Fracture, Running Scared, Mr Brooks, Taken, The Constant Gardener, The Island, Celda, Blow, Unknown, Body of Lies, Unthinkable, Negocjator

Strona 5 z 18 1 2 3 4 5 6 7 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (bukma, alfa, aker, latajaca_holenderka, Sensei, $-man, rymoholik, forty, rafal08, betowiec, Kretol, Akhu), 1,539 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,855
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026