|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
No to sobie Davydenko poczeka na swoją działkę 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Chwilę w Betfair już nie grałem, ale pamiętam, że grając zakład była możliwość zaznaczenia opcji "zachowaj in-play" czy coś w tym stylu. Nie ma już tego, czy jakoś źle patrze?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dopiero po zatwierdzeniu nieprzyjętego zakładu można to ustawić w sekcji "moje zakłady". Pod zakładem jest opcja "w momencie rozpoczęcia" i dajesz "zachowaj".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to najszybciej zweryfikowac teraz? po kilku latach postanowili mnie zweryfikowac i zablokowali mozliwosc wyplat
wszystkie skany musza byc "potwierdzane" przez kogos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko jesli starasz sie o weryfikacje, aby grac na australijskich rynkach. Jesli nie to wystarcza zwykle skany. Tez kiedys mialem weryfikacje.. bo uzylem zdrapki na gratisowe 5eur. Zadali skanow z potwierdzeniem notariusza itd, ale ostatecznie sie dogadalem, ustalilismy, ze nie mam zamiaru grac na sutralijskich rynkach wiec wystarczyly po tej rozmowie zwyczajne skany (a wyslalem im wczesniej ponad 10 roznych).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chwilę w Betfair już nie grałem, ale pamiętam, że grając zakład była możliwość zaznaczenia opcji "zachowaj in-play" czy coś w tym stylu. Nie ma już tego, czy jakoś źle patrze? Chyba, że korzystasz z zewnętrznego oprogramowania to możesz od razu to ustawić np. w GeeksToy
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
"We’re pleased to confirm that from Monday 15th August our Outage Policy will be further enhanced. In addition to the rules confirmed when we launched this back in May, now all unmatched keep bets on every In-Play market will be cancelled, along with those on outright markets where there may have been a material price change due to related In-Play events. This decision was taken following feedback from many customers at the time the original Outage Policy was introduced. The tools required to manage this improvement are now in place and the team have been busily testing the process." https://promotions.betfair.com/customer-policy-update-ukWTF ? To jak to będzie wyglądało w praktyce ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chce zmienic walute na BF i mam takie pytanie, cyz moge zmienic walute konta? czy musze nowe konto zalozyc? jesli drugie, to czy nie ma problemu zeby miec 2 konta?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Nie można zmienić waluty konta.Zakładasz drugie konto z innym mailem niż na koncie głównym piszesz do suportu żeby Ci zweryfikowali to drugie konto i po problemie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Rozumiem, że tak jak u innych firm nie można posiadać dwóch kont jednocześnie aby np. grać w dwóch różnych walutach? Czy w przypadku "giełdy zakładów" można mieć kilka kont na raz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za info, zalozylem drugie konto ale problem pojawil sie ze nie moge zrobic wplaty ze starego MB, wiem ze to nie temat MB ale czy moge miec 2 konta mb?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Zmień maila w profilu MB na tego z nowego konta BF i wtedy da radę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zmień maila w profilu MB na tego z nowego konta BF i wtedy da radę. dziala, dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy Betfair już chodzi na Firefoxie 6 czy ciągle problemy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy Betfair już chodzi na Firefoxie 6 czy ciągle problemy? Działa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos wie jak wejsc w ta opcje gdzie mozna wyjsc z meczu zabierajac zysk?? chodzi mi o krykiet, za cholere nie wiem jak to zrobic (na pilce bez problemu)
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ktos wie jak wejsc w ta opcje gdzie mozna wyjsc z meczu zabierajac zysk?? chodzi mi o krykiet, za cholere nie wiem jak to zrobic (na pilce bez problemu) Niestety się nie da, póki co. http://learning.betfair.com/en/faq/
Cash Out is currently only available on the following markets but we intend to add more: Football: - Match Odds - Correct Score - To Qualify - Over/Under 1.5 Goals - Over/Under 2.5 Goals - Over/Under 3.5 Goals Tennis: - Match Odds
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czegoś takiego jeszcze chyba na Betfair na było nie było... [Linked Image] [ fotosik.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A spotkaliście się z tym aby Betfair limitował kogoś?  Pytam z ciekawości bo jakiś koleś na BA w temacie o BET365 wpisał, że ma limity zarówno w Bet365, WH, jak i Betfair. Mnie przyznam ciężko uwierzyć aby Betfair limitował bo to przecież ich strata by była.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|