|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slask teraz ogien po jakiegos gola przed FT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS, dobrze kombinowales z tymi korkami w meczu Legia - Gazen... 8 korasow do ht wiec git
zalosne jest to ze w naszycvh klubach gra coraz mniej POLAKOW np taka wisla - 2 POLAKOW w pierwszej 11...a w Legii ponad polowa i to jest to... pisze dlatego o tym bo wku... mnie powolywanie do Repry jakis polanskich perkisow i innych dziadow... a taki polanski to wybitnie ch...j ktory ma w dupie nasz kraj ale idio..ta smuda i tak powola tego pala.nta!!!:( Polanski w wczesniejszych wywiadach wysrał się na nasz kraj, powiedział ze w ogole nie obchodzi go reprezentacja polski a teraz będzie grał z orzełkiem , patologia malo tego, on stwierdzil zze jak bedzie gral dla nas to i tak nie ma zamiaru uczyc sie polsiego jezyka i hymnu ,a bedzie kibicowal niemcom! nie smuda sie opamieta i powie polanskiemu by spier...l!! ja nie chce miec drugiej francji!! we francji przynajmniej chca grac ,a nie promowac sie na 1 turniej!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sobotę wieczorem jedziemy z rodziną na 2 tygodnie do Łeby, odcinam się od świata sportu i bukmacherki  tylko plaża, morze i upały  no , ale wiesz ze mniej wiecej od 7go do 23go sierpnia wiekszosc czasu ma lać, nie  ?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Lista życzeń na chwilę obecną: Brondby (utrzymać) Palermo Śląsk over 13,5 rogów na Legii ADO Den Haag (typ od Kowalczyka  ) 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS, dobrze kombinowales z tymi korkami w meczu Legia - Gazen... 8 korasow do ht wiec git
zalosne jest to ze w naszycvh klubach gra coraz mniej POLAKOW np taka wisla - 2 POLAKOW w pierwszej 11...a w Legii ponad polowa i to jest to... pisze dlatego o tym bo wku... mnie powolywanie do Repry jakis polanskich perkisow i innych dziadow... a taki polanski to wybitnie ch...j ktory ma w dupie nasz kraj ale idio..ta smuda i tak powola tego pala.nta!!!:( Polanski w wczesniejszych wywiadach wysrał się na nasz kraj, powiedział ze w ogole nie obchodzi go reprezentacja polski a teraz będzie grał z orzełkiem , patologia malo tego, on stwierdzil zze jak bedzie gral dla nas to i tak nie ma zamiaru uczyc sie polsiego jezyka i hymnu ,a bedzie kibicowal niemcom! nie smuda sie opamieta i powie polanskiemu by spier...l!! ja nie chce miec drugiej francji!! we francji przynajmniej chca grac ,a nie promowac sie na 1 turniej! Francji już nie ma od dawna teraz to kołchoz muzułmański, może Smuda wywinie mu numer i wpuści go na kilka minut wiecej go nie powołując aby przekreślić mu jakąkolwiek kariere reprezentacyjną  ale to byłoby za piękne
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
w sobotę wieczorem jedziemy z rodziną na 2 tygodnie do Łeby, odcinam się od świata sportu i bukmacherki  tylko plaża, morze i upały  no , ale wiesz ze mniej wiecej od 7go do 23go sierpnia wiekszosc czasu ma lać, nie  ? coś Ty, ja mam zawsze na urlopie pogodę, jak w dym  gazetka plaża  może się wyleczę z tego szkodliwego społecznie nałogu hazardowego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zartowalem Luc, spokojnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio bylem pare di w Paryżu. Spotkac na ulicy bialego czlowieka bezcenne  Cos w tym co Bervik pierdoli jednak jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio bylem pare di w Paryżu. Spotkac na ulicy bialego czlowieka bezcenne  Cos w tym co Bervik pierdoli jednak jest w Londynie masz to samo!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Tylu białych w rep. Francji już nigdy nie będzie
|
|
|
|
|
Zysk Daje Ryzyko
|
|
Zysk Daje Ryzyko
@Pawel Wael oglądaj sobie spokojnie mecz a nie wklejaj jakieś głupie filmiki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalosne jest to ze w naszycvh klubach gra coraz mniej POLAKOW np taka wisla - 2 POLAKOW w pierwszej 11...a w Legii ponad polowa i to jest to... pisze dlatego o tym bo wku... mnie powolywanie do Repry jakis polanskich perkisow i innych dziadow... a taki polanski to wybitnie ch...j ktory ma w dupie nasz kraj ale idio..ta smuda i tak powola tego pala.nta!!!:( Polanski w wczesniejszych wywiadach wysrał się na nasz kraj, powiedział ze w ogole nie obchodzi go reprezentacja polski a teraz będzie grał z orzełkiem , patologia malo tego, on stwierdzil zze jak bedzie gral dla nas to i tak nie ma zamiaru uczyc sie polsiego jezyka i hymnu ,a bedzie kibicowal niemcom! nie smuda sie opamieta i powie polanskiemu by spier...l!! ja nie chce miec drugiej francji!! we francji przynajmniej chca grac ,a nie promowac sie na 1 turniej! Francji już nie ma od dawna teraz to kołchoz muzułmański, może Smuda wywinie mu numer i wpuści go na kilka minut wiecej go nie powołując aby przekreślić mu jakąkolwiek kariere reprezentacyjną  ale to byłoby za piękne Smude cenilem, chcialem by dac mu szanse ale niech spier.... zabardzo kombinuje! ma dobrych grajkow w Polsce,ale nie lepiej powolac pilkarza ,ktorego pra pra pra dziadek zapylil jakas murzynke w krzakach i taki grajek ma nasze korzenie wiec bierzemy go z pocalowaniem reki!!! tak samo juz gadanie ze melikson z wisly tez do repry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dinamo  Mlada - SZKODA WKS - bez cyrkow, grac
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Brondby jedzie z Ried jak z furą gnoju. Pierwszy mecz można księgować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A M ... chociaż o1,5 @3,25
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
IFK 3-1 30sek wcześniej sprzedałem underek jakoś zupełnie nie czując meczu i jak widać dobrze zrobiłem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|