|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
My też już w Łodzi. Wyjazd do Wrocławia zakończył się w Łasku.  Państwo policyjne. co bylo "przyczyna" konca wycieczki? do czego sie dojebali?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Grzegorz Lato  Jest moc !! Uczniowie gimnazjum nr. 5 z Pcimia nakręcą klub kibica 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Trzeba przyznać, że mecz nie układał się najlepiej, przegrywaliśmy, jednak nasz charakter, siła woli i łut szczęścia spowodował, że wygraliśmy to spotkanie - powiedział Tomasz Frankowski, który pięknym strzałem piętą zapewnił Jagiellonii Białystok zwycięstwo 2:1 w meczu z Lechią Gdańsk.
- Miałem takie wrażenie, że to spotkanie było rozgrywane na wyjeździe. Nie wiem, komu potrzebny jest ten konflikt z kibicami, na pewno nie nam. Gdy dopingowali nas w poprzednim sezonie od początku do końca, to łatwiej zdobywało się nam tutaj punkty. A teraz widzimy - końcówka sezonu średnio udana, początek też mógłby być lepszy, a tymczasem kibice wieszają transparenty, rzucają epitetami w piłkarzy, wychodzą ze stadionu. Jest to fatalne, co tutaj się dzieje, a my, mając drużynę mogącą walczyć co najwyżej o środek tabeli, robimy wszystko, by być wyżej. Jest to za mało, przykre to. Jeżeli kibice sądzą, że mamy zespół mogący walczyć o mistrzostwo Polski, to są głęboko w błędzie. Tutaj każde zwycięstwo u siebie czy na wyjeździe powinno być traktowane jako wielki sukces Jagiellonii, a tak niestety nie jest - nie przebierał w słowach wychowanek Jagi.
- Trzeba przyznać, że ostatnio Lechia w każdym spotkaniu stawia nam wysokie wymagania. Gra dobrze technicznie, dzisiaj wyglądała lepiej od nas, ale my szczęśliwie odnieśliśmy zwycięstwo - zakończył "Franek".
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Za pół darmo kibice chcieli jechac i kontroler na to nie pozwolił, widzicie tu coś dziwnego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Franek w momencie wywiadu nie znał przyczyny wyjścia kibiców podobnie jak Murawski w C+
Faktycznie tragedia się stała piłkarzom Jagi wczoraj usłyszeli podziękowanie za występ w pucharze , na początek poleciało : Jaga grać kurwa mać a na płocie wisiał transparent - FC Irtysh : True Men, True Players, True Winners Congratulations
Smród za Irtyszem będzie się ciągnął jeszcze długo , staliśmy się pośmiewiskiem a ja takiego upokorzenia nigdy nie przeżyłem oglądając mecz swojej drużyny - wystarczy poczytać komentarze w internecie. O wkładzie w ranking klubowy Polski też wypada wspomnieć , mamy szansę na jakiś awans to nasi wspaniali piłkarze ugrali 1pkt, a wszystko co teraz będzie zdobyte dzielimy na 4 - lepiej było wystawić 3 zespoły w rozgrywkach europejskich. Oni mają to gdzieś ważne żeby kasa się zgadzała.
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Część z ŁKSu weszła na trybuny w trakcie pierwszej połowy, ale zanim się ona skończyła to znowu nie było ich na trybunie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi mi o trybunę a nie o sektor Napisałeś, że chodzi o sektor, a potem ciśniesz mi, że nie jestem w temacie. Byłem na tym meczu, w kotle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to trudno że się nie domyśliłeś o czym piszę jak jeszcze tam byłeś, chyba że pewne rzeczy nie są zbyt wygodne i lepiej omijać zresztą chyba nie trzeba tłumaczyć że ,kotła, ,młyn, zwał jak zwał (wiadomo ocb) nie dzieli się na jakieś pod sektory, czy wyznaczone miejsca siedzące.No chyba że o czymś nie wiem, na temat zwyczajów poznańskich trybun.
pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiesz wszystko najlepiej o układzikach, przecież byłeś pewnie na jednym meczu u nas.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzisz, ty chodzisz co 2 tygodnie i nic nie wiesz. nie dowiedziałem się niczego, prócz tego że masz spóźniony zapłon
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Delegatem PZPN podczas meczu Zawiszy z Olimpią Elbląg był Pan Andrzej Nizielski, który jak się okazuje przed rokiem startował z list PO do mazowieckiego sejmiku.
Podczas wczorajszego meczu kibice Zawiszy Bydgoszczy wywiesili transparent krytykujący ministra Radosława Sikorskiego związku z wypowiedzią o dowódcach Powstania Warszawskiego. Delegat PZPN przerwał mecz i zagroził, że jeżeli transparent nie zostanie zdjęty Zawisza może przegrać mecz walkowerem i niewykluczone jest rozegranie kolejnego spotkania w Bydgoszczy bez udziału publiczności.
Jak się okazuje Pan Nizielski był kandydatem PO w ubiegłorocznych wyborach samorządowych - komentuje wczorajsze zdarzenie obecny na meczu radny PiS Tomasz Rega - Wczoraj widzieliśmy jak w obronie swojego partyjnego kolegi Pana Radosława Sikorskiego nakazał zdjęcie transparentu, na którym kibice przedstawili swoje poglądy, krytykując ministra za to, że publicznie obraził powstańców.
Andrzej Nizielski kandydował na stanowisko radnego sejmiku z listy Platformy Obywatelskiej z okręgu obejmującego Płock i przyległe mu powiaty. Na liście wyborczej zajmował wysokie trzecie miejsce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przedrzeźnianie się zaczęło. EOT.
"Trzy tysiące grzywny, 4 lata zakazu stadionowego oraz kara 10 miesięcy więzienia w zawieszeniu na 2 lata"
Za stanie na schodach otrzymał kibic Polonii Bytom.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
stadion nie jest miejscem do manifestowania poglądów politycznych. na stadionie dopinguje się swój zespół.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zapomniałeś dodać : poglądów krytkujących poczynania obecnie rządzącej partii , gdyby kibice jechali na Pis lub inną partię to nie było by problemu
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
rządy się rozlicza na wyborach, tudzież w czasie zorganizowanych manifestacji. próba upolityczniania sportu przez kibiców, nigdy im na dobre nie wyjdzie. niestety.
nikt się nie wstawia za kibicami - jeźdźcami bez głów. zbytnio nienawidzicie się między sobą, żeby zjednoczyć się w walce z matołem. te hasełko jest tak głupie, że aż śmieszne, a jeszcze dajecie się za nie łapać jak dzieci. brak konsekwencji i skoordynowanych działań. a czas Wam ucieka.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i nawet minuty ciszy dzisiaj nie było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
i nawet minuty ciszy dzisiaj nie było  A co takiego się stało?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|