|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Tomic pojedzie ze skośnym? ;> lopez pewka ale to chyba jutro Stepanek nie wytrzyma drugiego turnieju ? Magik, a nie widzisz value na tego Kanadyjczyka Pospisila ? 33lata, przed finalem z monfim narzekal na zmeczenie, tez nie wiem czy mu sie bedzie az tak chcialo grac, chlop blisko zakonczenia tenisowej przygody moze sobie odpocznie troche, ja tam bede gral smialo felusia Ja jako dawny fan radka powiem tak. Czech lubi sobie odpuścić nastepny turniej po dobrym występie w poprzednim tyg. Już tradycją obrosły Turnieje w Indian i Miami ( zawsze jak w indian zagral dobrze to w miami była kicha, albo na odwót słabo w indian -> miami lepiej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomic pojedzie ze skośnym? ;> lopez pewka ale to chyba jutro Stepanek nie wytrzyma drugiego turnieju ? Magik, a nie widzisz value na tego Kanadyjczyka Pospisila ? Mam taki zapieprz w pracy,ze przegapilem swoje dzisiejsze bety Teraz zerknalem na Twoje value i powiem,ze...masz racje 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
mialem ja grac ale ostatnio tutaj mowili ze piach gra totalny i mysle zagrac hiszpanke ja mam MJMS, i po ostatnik wyczynach Pavulona szczerze odradzam, można znaleźć coś ciekawszego  To ze zagrala slaby mecz ost. to nie znaczy ze teraz to sie powtorzy moze wygrac rownie dobrze 6/0 6/0 bo ja stac na to i kazdy bedzie pisac ze MJMS Sprzedala 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Alex Bogo Jr.  izzunia  yuzny jutro powinna byc izzunia z tym llodra, tylko aby bez wykretow ruska i w 2setach, podobnie isner z bagieta i felek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem ja grac ale ostatnio tutaj mowili ze piach gra totalny i mysle zagrac hiszpanke ja mam MJMS, i po ostatnik wyczynach Pavulona szczerze odradzam, można znaleźć coś ciekawszego  dzieki Panowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mialem ja grac ale ostatnio tutaj mowili ze piach gra totalny i mysle zagrac hiszpanke ja mam MJMS, i po ostatnik wyczynach Pavulona szczerze odradzam, można znaleźć coś ciekawszego  To ze zagrala slaby mecz ost. to nie znaczy ze teraz to sie powtorzy moze wygrac rownie dobrze 6/0 6/0 bo ja stac na to i kazdy bedzie pisac ze MJMS Sprzedala  tragiczne mecze, bardziej by pasowało, a MJMS to nie jest głupia baba, waląca ile fabryka dała, tylko mysli na korcie i ma pelen repertuar zagrań wiec o 6:0 6:0 się nie martwię 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A niech wygra Hiszpanka Mi chodzi tylko o to ze jesli Rosjanka zagrala ost. zle to wieksze szanse sa ze teraz zdarzy sie jej lepszy mecz Tak samo jak glupota jest grac na zawodnika ktory wygral kilka meczow pod kolej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Jansy 7-5 *4-3  @3.25 jak w masełko 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
A niech wygra Hiszpanka Mi chodzi tylko o to ze jesli Rosjanka zagrala ost. zle to wieksze szanse sa ze teraz zdarzy sie jej lepszy mecz Tak samo jak glupota jest grac na zawodnika ktory wygral kilka meczow pod kolej  znaczy się progresje zwycięstw ?
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
kiedyś miała fajne duże balony
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A niech wygra Hiszpanka Mi chodzi tylko o to ze jesli Rosjanka zagrala ost. zle to wieksze szanse sa ze teraz zdarzy sie jej lepszy mecz Tak samo jak glupota jest grac na zawodnika ktory wygral kilka meczow pod kolej  znaczy się progresje zwycięstw ? Kazda seria sie kiedys konczy Ale po co grac Progresje poprostu odpuscic mecze zawodnika P.S Karlovic dawaj na pelnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A niech wygra Hiszpanka Mi chodzi tylko o to ze jesli Rosjanka zagrala ost. zle to wieksze szanse sa ze teraz zdarzy sie jej lepszy mecz Tak samo jak glupota jest grac na zawodnika ktory wygral kilka meczow pod kolej  znaczy się progresje zwycięstw ?  no, faktycznie głupotą jest grać zawodnika będącego w formie, gazie itp.. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A niech wygra Hiszpanka Mi chodzi tylko o to ze jesli Rosjanka zagrala ost. zle to wieksze szanse sa ze teraz zdarzy sie jej lepszy mecz Tak samo jak glupota jest grac na zawodnika ktory wygral kilka meczow pod kolej  znaczy się progresje zwycięstw ? no, faktycznie głupotą jest grać zawodnika będącego w formie, gazie itp..  Wezzz ,,, 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Jansy 4-4  Ivo kolejny BP w pupę 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Balleret set 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Karlovic mogl tego seta dawno wygrac to sie meczy a ja razem z nim bo bym sie polozyl do lozka 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Gulbis ojj Gulbis..ciężo będzie o win
|
|