|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja teraz szukam filmów kimatyczno-psychologicznych hmm coś jak 'Mechanik'. Znacie coś co może się spodobać. Cóż ja skromny człowiek mogę polecić. Ano np. - "Bad Timing" - "Mr Klein", - "Hard Eight a.k.a Sydney" - choć ten akurat nie jest psychologiczny, ale klimatyczny na bank. - "Never Let Me Go" - niby nic specjalnego, ale ostatecznie ujdzie - "Pętla" - "Baza ludzi umarłych" - "Dekalog" - "Donnie Darko" - "Amores Perros" - "Lot nad kukułczym gniazdem" Generalnie masz linki, i sam najlepiej wybierz, co Cię zainteresuje http://www.filmweb.pl/forum/FILMY/Dobre+filmy+psychologiczne,+jakie,769417 http://www.stopklatka.pl/bazafilmowa/default.asp?typ=filmy&gatunek=psychologiczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Panowie  hmmm Donnie Darko mam gdzieś na płytce (nie wiem skąd jak gdzie i od kogo) więc idzie na pierwszy ogien 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I dobrze, bo to swietny film, polecam.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jak obejrzysz go ze 3 razy pod rząd i dalej nie będziesz mógł paru rzeczy ułożyć w układankę, to skombinuj wersję reżyserską, która więcej wyjaśnia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stay - nie tak dobry jak donnie darko ale klimat podobny United States of Leland, The - to tez z donnie darko mi się skojarzyło Identity (2003)- tez ok. Numer 23 z Jimem Carry- szału nie ma ale moża zobaczyc. Drabina Jakubowa - troche wiekszy hardcore. Przypadek - może nie do końca trafia w kryteria ale jest zajebisty  Lokator Persona - trudny , ale miażdży Naked Lunch - jeżeli lubisz surrealizm to koniecznie. Santa sangre - mnie się nie podobał , ale trudno odmówić mu klimatu Dzieki za za tytuły seriali. Kilka na pewno sprawdze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to i ja zassysam Donnie Darko  Wstyd przyznac, ale dopiero w niedziele obejrzalem "Dług" w całości. Film robi wrażenie. a tutaj coś dla fanów MacGyvera: http://www.macgyveronline.com/pages/wardrobe.html
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiś serial kryminalny godny polecenia, który jednak ma nie więcej niż 3 sezony możecie polecić? :-)
Bo CSI to czasami oglądałam jakieś pojedyncze odcinki i było ok, ale ilość sezonów mnie przytłacza ;-) Life. 2 sezony. Nawet ostatnio TVP2 puszczała...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki, póki co zaczęłam "Suits", bo w sumie jest zaledwie kilka odcinków i po Pilocie jestem zadowolona - ktoś pisał na FW, że Dr House w wydaniu prawniczym. Akurat medycznych klimatów nie lubię, może ziarenko prawdy w tym jest ;-) po Pilocie pozytywnie i zamierzam oglądać dalej :-)
Na razie w planach mam Sherlocka, ale skoro Life ma dwa sezony... to do kolejki :-) Dzięki!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest jakiś książkowy odpowiednik FW? tak żeby był ranking książek a najlepiej ranking książek kategoriami. W czytaniu w przeciwieństwie do oglądania mam takie braki że ho ho. Narazie znalazłem : http://lubimyczytac.pl/www.biblionetka.pl [ biblionetka.pl] ale jeszcze nie sprawdzałem jakie tam są 'opcje'.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ooo widzę że na : www.biblionetka.pl [ biblionetka.pl] jest mniej więcej to czego szukam ale jakby ktoś znał inne dobre portale to będę wdzięczny.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Raczej nic lepszego od biblionetki w Polsce nie ma.
Nie wiem jak z jakimiś ogólnoświatowymi lub amerykańskimi portalami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Również za namowami zacząłem oglądać Suits i wciągnęło mnie niesamowicie. Wszystkie 7 odcinków obejrzane od wczoraj jednym ciągiem  Również zabiorę się za Damages 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czlowieku tego filmu prozno szukac na torrentach.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja jeżeli chodzi o seriale to jestem w czarnej du*** dzisiaj rano obejżałem dwa odcinki dwóch i pół i powiem ,że troche sie usmiałem ma ktoś może linka do ściągnięcia pierwszego sezonu tego serialu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dwóch i Pół klasa serial  Jak masz cyfrę + to na Comedy Central jest kilka dobrych seriali komediowych (Hoży doktorzy,Jak poznałem waszą matkę,Dwóch i Pół Californication i kilka innych).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nie niemam Comedy central musze poszukac jak poznalem waszą matke, ponawiam prosbe co do linka do sciagniecia pierwszego sezou pozdro
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Czlowieku tego filmu prozno szukac na torrentach. znalazłem w czternaście sekund.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
ja również, chociażby na chomiku jest  chyba sobie dzisiaj obejrzę bo opis ciekawy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czlowieku tego filmu prozno szukac na torrentach. znalazłem w czternaście sekund. jakiś ty zwinny  a teraz serio - gdzie znaleźć taki film: The Small World of Sammy Lee
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Wystarczy zapytać wujka gugla  "tytuł filmu" + download = w chooj stron z linkami. Większość pewnie wymaga jakichś rejestracji i innych bzdetów, ale w końcu trafisz na coś darmowego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|