|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Bambaryła prawdę piszę  Wokalista Myslovitz jest bezpłciowy w stosunku do publiczności, to że wyjdzie na bis nic nie znaczy, a ich najnowszy album jest kichą. Panowie skończyli się na albumie Miłość w czasach popkultury, czyli ponad 10 lat temu.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Jaki chcesz mieć kontakt z publicznością ? taki ? "Kochani jak się bawicie ? Nie słyszę , wszyscy łapki w górę ?"  takie kapele bronią sie swoja muzyką, nie muszą skakac po scenie jak małpy, rozbierać sie czy wywoływać skandale by o nich nie zapomniano, wychodzą graja i starczy... a czy zatrzymali sie na długości ? na pewno już takich hitów jak Peggy czy z twarzą Merlin już potem nie mieli ale albumy Korova Milky czy Happiness miały swój klimacik, na pewno to nie kapela jakich wiele, maja swój styl i klimat.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Awans polskich dzrużyn w pucharach  Będą potrzebne punkty dla Polski 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawno nie było takich emocji na Łazienkowskiej i dawno nie było takiego dopingu. Wynik cieszy siła rzeczy. Czekamy na losowanie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze ten schizofrenik trener kebabów. Wczoraj twierdził, że ich drużyna lepsza jest nawet na trybunach (w Warszawie było ich maks. 30). Dzisiaj poza bełkotem loosera nie miał do powiedzenia zbyt wiele 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
I jeszcze ten schizofrenik trener kebabów. Wczoraj twierdził, że ich drużyna lepsza jest nawet na trybunach (w Warszawie było ich maks. 30). Dzisiaj poza bełkotem loosera nie miał do powiedzenia zbyt wiele   Czytałem to, co powiedział po meczu. Śmieszny kolo. Mój Piast pojechałby takich pajaców, spokojnie. Graty warszawska L. 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Dawno nie było takich emocji na Łazienkowskiej i dawno nie było takiego dopingu. Wynik cieszy siła rzeczy. Czekamy na losowanie. Oh nie przesadzaj Mat, mocno szarpany doping i czasami nierówno, dużo przypadkowych osób, wiadomo jak to przy takich meczach. Na ligówce w mniejszej ilości zdarzał się lepszy, ale my temu łysemu nic nie musimy udowadniać i tak jesteśmy kibicowsko numer 1. A sam awans piękna sprawa 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dawno nie było takich emocji na Łazienkowskiej i dawno nie było takiego dopingu. Wynik cieszy siła rzeczy. Czekamy na losowanie. Oh nie przesadzaj Mat, mocno szarpany doping i czasami nierówno, dużo przypadkowych osób, wiadomo jak to przy takich meczach. Na ligówce w mniejszej ilości zdarzał się lepszy, ale my temu łysemu nic nie musimy udowadniać i tak jesteśmy kibicowsko numer 1. A sam awans piękna sprawa  Młodzież!  Graty dla Twojej ekipy z Górnego Śląska 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dawno nie było takich emocji na Łazienkowskiej i dawno nie było takiego dopingu. Wynik cieszy siła rzeczy. Czekamy na losowanie. Oh nie przesadzaj Mat, mocno szarpany doping i czasami nierówno, dużo przypadkowych osób, wiadomo jak to przy takich meczach. Na ligówce w mniejszej ilości zdarzał się lepszy, ale my temu łysemu nic nie musimy udowadniać i tak jesteśmy kibicowsko numer 1. A sam awans piękna sprawa  Młodzież!  Graty dla Twojej ekipy z Górnego Śląska  Żeby było "czytelniej"... Graty dla Ciebie i Twej ekipy od APOLLYONA z Górnego Śląska. Gliwice zawsze Piastowskie! 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Koniec z oglądaniem polskiej ligi na streamach. Wczoraj zamówiłem sobie w kablówce pakiet kanałów C+ i dzisiaj już mogę oglądać. No i NBA 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Dopiero teraz udostępnili czy dopiero teraz się zdecydowałeś?  Dobrą opcją dla osób niechcących się związać umowami z C+/kablówką jest C+ prepaid na 5 miesięcy. Bierzesz jedną taką kartę na każdą rundę i bez żadnych umów korzystasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koniec z oglądaniem polskiej ligi na streamach. Wczoraj zamówiłem sobie w kablówce pakiet kanałów C+ i dzisiaj już mogę oglądać. No i NBA  mam to samo 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Lockout 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Wiemy, kiedyś się skończy...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dopiero teraz udostępnili czy dopiero teraz się zdecydowałeś?  Dopiero się zdecydowałem. Wcześniej też było, ale drożej. Teraz 33zł/m-c za wszystkie kanały z rodziny C+ (w tym parę HD).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dopiero teraz udostępnili czy dopiero teraz się zdecydowałeś?  Dopiero się zdecydowałem. Wcześniej też było, ale drożej. Teraz 33zł/m-c za wszystkie kanały z rodziny C+ (w tym parę HD). vectra?:)
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba tylko rodzina Fabregasa przyszła na prezentacje bo tłumów nie ma.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
chyba tylko rodzina Fabregasa przyszła na prezentacje bo tłumów nie ma. to że nie ma tłumów to nie może mnie to cieszyć  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|