|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HUGE w czym byla lepsza w pierwszej polowie ? czy tu chodzi o wrazenie artystyczne i przewage w posiadaniu pilki w okolicach 4% ?
dobra koniec dyskusji - spodziewales sie rozwalenia Pasow a wielkim fartem nie dostala batow Lechia - ode mnie koniec tematu, przyznaje ci racje myslisz ze ja to powaznie pisalem?  w innym miejscu napisalem, ze nie spodziewam sie latwej wygranej lechii. dwie slabe druzyny spotkaly sie ze soba wiec mozna bylo oczekiwac wszystkiego. policz sobie ile razy lechia byla z akcja przy albo w polu karnym cracovii. bardzo duzo. tylko ze razili nieporadnoscia w ofensywie. cracovia kilka razy groznie kontratakowala i to tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten Anderlecht to do d.y nie podobny jak nie ma Lukaku , on partaczył ale też strzelał a teraz to żal patrzeć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HUGE w czym byla lepsza w pierwszej polowie ? czy tu chodzi o wrazenie artystyczne i przewage w posiadaniu pilki w okolicach 4% ?
dobra koniec dyskusji - spodziewales sie rozwalenia Pasow a wielkim fartem nie dostala batow Lechia - ode mnie koniec tematu, przyznaje ci racje myslisz ze ja to powaznie pisalem?  w innym miejscu napisalem, ze nie spodziewam sie latwej wygranej lechii. dwie slabe druzyny spotkaly sie ze soba wiec mozna bylo oczekiwac wszystkiego. policz sobie ile razy lechia byla z akcja przy albo w polu karnym cracovii. bardzo duzo. tylko ze razili nieporadnoscia w ofensywie. cracovia kilka razy groznie kontratakowala i to tyle. 15-4 STRZALY ZA WRAZENIE ARTYSTYCZNE I GRE DO POLA KARNEGO jeszcze nikt punktu nie dostal, BYLISMY KOLEGO LEPSI I KUR.. NIE ZMIENISZ JUZ TEGO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Milan DNB @6 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co cie tak boli chlopie - nasze frajerstwo i sedziego slepota ze nie wygralismy bedac zespolem lepszym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shrek z Wyslouchow ale glownie przesiadywal na Bojki - teraz tam nikogo nie ma a po drugie on siedzi
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dziś jest piękny dzień i korci mnie, by postawić ze 3 stówki na wielki Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś jest piękny dzień i korci mnie, by postawić ze 3 stówki na wielki Real  smialo peefka
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dziś jest piękny dzień i korci mnie, by postawić ze 3 stówki na wielki Real  mlody piekne hc na nasze panny zapodales 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shrek z Wyslouchow ale glownie przesiadywal na Bojki - teraz tam nikogo nie ma a po drugie on siedzi za co ten zjeb siedzi? tak to sie wlasnie konczy tzw. chuliganka hehe chyba ze za prochy to inna sprawa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra niech mnie ktos oswieci - co to sie robi taki faworyt z Realu ? co gdzies czytam, z kims rozmawiam to wiekszosc REAL i REAL, przeciez tu bedzie kolejna egzekucja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś jest piękny dzień i korci mnie, by postawić ze 3 stówki na wielki Real  weselmy sie i radujmy sie tym....oto jest dzien który dał Nam Pan!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shrek z Wyslouchow ale glownie przesiadywal na Bojki - teraz tam nikogo nie ma a po drugie on siedzi za co ten zjeb siedzi? tak to sie wlasnie konczy tzw. chuliganka hehe chyba ze za prochy to inna sprawa nie bede tu pisal - to prosty gosc, bezmozg, totalny idiota - ktory zadnej szkoly nie skonczyl ( poza podstawowka )
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dobra niech mnie ktos oswieci - co to sie robi taki faworyt z Realu ? co gdzies czytam, z kims rozmawiam to wiekszosc REAL i REAL, przeciez tu bedzie kolejna egzekucja  własnie o co kaman?  Poważnie dzisiaj Real win? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Porto gra tym samym składem co w tamtym sezonie , czy kogoś opchnęli ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
dobra niech mnie ktos oswieci - co to sie robi taki faworyt z Realu ? co gdzies czytam, z kims rozmawiam to wiekszosc REAL i REAL, przeciez tu bedzie kolejna egzekucja  tam sa 2 mecze to Barca nie musi nic na sile,chyba dlatego czy jeden mecz?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Shrek z Wyslouchow ale glownie przesiadywal na Bojki - teraz tam nikogo nie ma a po drugie on siedzi za co ten zjeb siedzi? tak to sie wlasnie konczy tzw. chuliganka hehe chyba ze za prochy to inna sprawa nie bede tu pisal - to prosty gosc, bezmozg, totalny idiota - ktory zadnej szkoly nie skonczyl ( poza podstawowka ) i to jeszcze podstawówke wieczorowo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobra niech mnie ktos oswieci - co to sie robi taki faworyt z Realu ? co gdzies czytam, z kims rozmawiam to wiekszosc REAL i REAL, przeciez tu bedzie kolejna egzekucja  tam sa 2 mecze to Barca nie musi nic na sile,chyba dlatego czy jeden mecz? dwa mecze, w środe o 23 rewanż
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziś jest piękny dzień i korci mnie, by postawić ze 3 stówki na wielki Real  weselmy sie i radujmy sie tym....oto jest dzien który dał Nam Pan!!!!!!!! Szybka czerwona dla Realu i cały misterny plan pójdzie w pizduuu. Tego trzeba się obawiać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dwa mecze sa, ale dzis na pewno zadnego luzu ze strony Barcy nie bedzie - ja NIE LAPIE CO SIE DZIEJE
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|