|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma juz bojana w barcy to real wygra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensible i amiga 500  to byly czasy  nie tesknisz za commodore 64? diana sister,river raid,donkey kong.....  ale tez inne "atrakcje" ustawianie srubokretem glowicy szlo haslo TESTER i jechales z koksem tylko po to abys wgrywal i za 5minut i tak wyszkoczylo SYNTAX ERROR  ja pamiętam jak się głowice śróbokręcikiem w magnetowanie ustawiało 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Danielsan, ale faworyt był ewidentny. za pierwsze półroku tak, potem było nieco gorzej, dostałby gdyby wygrali finał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APO: a to niewiedzialem 22lat to grubo ja milan 24lata  powiedz mi (obym nie obrazil kibicow celtow) co jest z hartsonem ? on mial powazne klopoty wiesz z czym ........
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APO: a to niewiedzialem 22lat to grubo ja milan 24lata  powiedz mi (obym nie obrazil kibicow celtow) co jest z hartsonem ? on mial powazne klopoty wiesz z czym ........ Ja MILAN od 89' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensible i amiga 500  to byly czasy  nie tesknisz za commodore 64? diana sister,river raid,donkey kong.....  ale tez inne "atrakcje" ustawianie srubokretem glowicy szlo haslo TESTER i jechales z koksem tylko po to abys wgrywal i za 5minut i tak wyszkoczylo SYNTAX ERROR  ja pamiętam jak się głowice śróbokręcikiem w magnetowanie ustawiało  do dzis nie pojmuje jak mozna bylo wgrywac gre z magnetofonu 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Apo, ale z tym Realem to przesadzasz, jesteśmy obecnie światową dwójką, bo jesteśmy z pewnością lepsi od Manchesteru czy Milanu, a historia i sukcesy pokazują, że Barca jest o 2 dekady za Nami  Tak napisać, to mógłbyś o Legii Warszawa, ale też nie powinieneś, bo to jest wielka Legia  Nie zrozum mnie źle  Ja nie jestem pro barca. Ale tłumaczyć się nie będę. Udowodnijecie to, że jesteście lepsi od MU, chociaż mi się nie wydaje. macie podobno najlepszego treneiro na świecie. A propoos Pograłeś real na WIN w LM? Ja gram Bayern 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensible i amiga 500  to byly czasy  nie tesknisz za commodore 64? diana sister,river raid,donkey kong.....  ale tez inne "atrakcje" ustawianie srubokretem glowicy szlo haslo TESTER i jechales z koksem tylko po to abys wgrywal i za 5minut i tak wyszkoczylo SYNTAX ERROR  ja pamiętam jak się głowice śróbokręcikiem w magnetowanie ustawiało  do dzis nie pojmuje jak mozna bylo wgrywac gre z magnetofonu  o to to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robilem furore na podworku jak na komunie dostalem zajebisty sprzecior amige 1200 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robilem furore na podworku jak na komunie dostalem zajebisty sprzecior amige 1200  Dzisiaj z kolei mozesz emulowac ta Amige malym programem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensible i amiga 500  to byly czasy  nie tesknisz za commodore 64? diana sister,river raid,donkey kong.....  ale tez inne "atrakcje" ustawianie srubokretem glowicy szlo haslo TESTER i jechales z koksem tylko po to abys wgrywal i za 5minut i tak wyszkoczylo SYNTAX ERROR  ja pamiętam jak się głowice śróbokręcikiem w magnetowanie ustawiało  no dobre czasy testerek i sie jechalo w tej cipcynej dziurce  kazdy maly ruch i sie jeden z paskow zmienial miales opcje cienka (zwezona) i rozszerzona(gruba) ja wolałem waskie zreszta do tej pory lubie  ile sie czlowiek nawkur.... na tym sprzecie albo jak ci yoistick szwankowal grasz wpilke chcesz w lewo debil kieruje ci w prawo  ja pamietam na RIVER RAID 64 scena ( a to jest kosmos) tam dojsc wynik okolo 130.000 powiem ci nie raz chcialo by sie wrocic na 1-2h i popykac zawsze w domach schadzki i wojny kto po kim bedzie gral 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no karny wg mnie mógł być dla Realu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robilem furore na podworku jak na komunie dostalem zajebisty sprzecior amige 1200  i nocami w Harpoona sie grywalo na 10 dyskietkach 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
bądźmy poważni, Real kadrowo bije Manchester United.
Finał Ligi Mistrzów pokazał, że Manchester jest tam gdzie Real był jakieś rok temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i faul na CR w polu. drugi karny niepodyktowany, wcześniej ręka Abidala.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APO: a to niewiedzialem 22lat to grubo ja milan 24lata  powiedz mi (obym nie obrazil kibicow celtow) co jest z hartsonem ? on mial powazne klopoty wiesz z czym ........ Ja MILAN od 89'  no to git wejdz na priv mam temat milanu 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
APO: a to niewiedzialem 22lat to grubo ja milan 24lata  powiedz mi (obym nie obrazil kibicow celtow) co jest z hartsonem ? on mial powazne klopoty wiesz z czym ........ Eeee... To juz za nim  Teraz komentuje dla tv. Co prawda, zostawiło to trwałe "wspomnienie" w postaci szramy na głowie. Widać po nim, że przeszedł wiele... Ale, jesli chodzi o walkę z ta chorobą, to psycha jest główną bronią a on zawsze był mocny. Świetny gracz. I za niego przechylę teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robilem furore na podworku jak na komunie dostalem zajebisty sprzecior amige 1200  zapewne 5zeta za 2minuty gry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzojstikow to sie mialo z 20  to byla wyprawa do kumputerowego bo kasety z grami i nowy dzojstik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Robilem furore na podworku jak na komunie dostalem zajebisty sprzecior amige 1200  zapewne 5zeta za 2minuty gry  wtedy sie bralo po 500 zl z Kosciuszką 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|