|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zobaczylem na innym forum ze kazdy wali na Blake`a to wiedzialem co sie szykuje ;s
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wpizdu polamany i ja tez podlamany
dzieki odesnik koksie... to zawsze sie tak konczy wiem z doswidczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zobaczylem na innym forum ze kazdy wali na Blake`a to wiedzialem co sie szykuje ;s na innym? tylko tu wygrywamy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lam Blake grubego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak zobaczylem na innym forum ze kazdy wali na Blake`a to wiedzialem co sie szykuje ;s na innym? tylko tu wygrywamy  no wlasnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lam Blake grubego  pewnie zlamal siatke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem a dla mnie tsonga jest zdecydowanym faworytem
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bagietka asik na koniec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bagietka asik na koniec  jeszcze jeden 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do Petrovej miało byc "dobra forma*"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem Cilic cienias, Juzny cienias, Petrova cienka ni cholera nic nie wejdzie a mi tez nic ehhh jutro sie odrobi 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem a dla mnie tsonga jest zdecydowanym faworytem petrova napewno dobre value na nia, juzny tez podrazniony ostatnia wtopa facet na hardzie grac przeciez potrafi a na szlem forme trzeba budowac i pograc kilka meczy, a ciliciowi wiecej jak ugranie seta nie wroze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hah dobre nie no Petrova sobie poradzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem a dla mnie tsonga jest zdecydowanym faworytem petrova napewno dobre value na nia, juzny tez podrazniony ostatnia wtopa facet na hardzie grac przeciez potrafi a na szlem forme trzeba budowac i pograc kilka meczy, a ciliciowi wiecej jak ugranie seta nie wroze juzny podrazniony coi z tego jak on wygrane mecze ostatnio wtapia, to juz nie ten czarodziej z Chennai jakiego znamy Cilic sie pokazal z Djokiem, dodam ze w drugim secie zaczal grac swoj tenis bo w pierszym gral na 130%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem Cilic cienias, Juzny cienias, Petrova cienka ni cholera nic nie wejdzie a mi tez nic ehhh jutro sie odrobi  no ja Ty masz cos wygrac jak takie masz opinie o zawodnikach, a probowales kiedys dopasowac styl gracza pod przeciwnika czy mu odpowiada ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj Chelsea dupy dała ,i zamiast +370zł ,jest -450zł, dawno takiej wtopy nie zaliczyłem, ale coz takie sa te zakłądy bukmacherskie, pewne ryzyko sie podejmuje , najwazniejsze zachowac swiadomosc mozliwej przegranej ,przy doborze stawki, ilości meczów..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
macdie juz jakies peffki na jutro ?  Cilic po 2,35 z Tsonga mysle ze wart ryzyka Youzhny z Llodra ,powinien sie rusek zrewanzowac ,za ostatnia minimalna porazke, Francuz problemy z reka, chociaz dzisiaj pogrywał w deblu ładnie.. Petrova w mojej ocenie jest lepsza tenisistka ,lepsza forma ..powinna wygrac, to tak na szybko amatorskim okiem Cilic cienias, Juzny cienias, Petrova cienka ni cholera nic nie wejdzie a mi tez nic ehhh jutro sie odrobi  no ja Ty masz cos wygrac jak takie masz opinie o zawodnikach, a probowales kiedys dopasowac styl gracza pod przeciwnika czy mu odpowiada ? no dopasowuje, juzny nerwus jak llodra 3 razy do siatki dobrze dobiegnie to juz mu gra siadzie a cilic jak ma zly dzien bez serwisu to szkoda gadac, rekordy UE robi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec idac Twoim tokiem myslenia youhny no bet tsonga 
|
|