|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dostalem 150 zl za free + opcje bonusa do 750 zl lubieeeeee ich  To ładnie. Mi dali tylko 150 bonusa 100% od wpłaty, a Ty masz też 100% do 750 zł ?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
ja dostalem 150 zl za free + opcje bonusa do 750 zl lubieeeeee ich  To ładnie. Mi dali tylko 150 bonusa 100% od wpłaty, a Ty masz też 100% do 750 zł ? też tylko 100% do 150pln. Jun, widać,że masz u nich spory minus 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Jun, widać,że masz u nich spory minus  wlasnie nie, to u nich trafilem 2 x kurs 120 ale korzystam zawsze z ich bonusow itp. to pewnie dlatego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dokładnie jak ogrywasz buka ,nie bierz bonusów !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie robia problemow odnosnie tej promocji "150 bonusa 100% od wpłaty" jesli wplacilbym 200zl przez paysafe, a wyplacil po obrocie na MB ?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Robią nie wypłacisz na MB jak wcześniej wpłacałeś PaySafe pezerabiałem ten temat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eh to co oni polskiego prawa nie znaja jak kieruja do nas taka promocje i wykluczaja MB..
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Zastanawiam się nad wpłaceniem środków poprzez Netellera i obróceniu raz i wtedy spróbować wypłacić całość na Netka tylko nie wiem czy to przejdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam. Wpłaciłem za pomocą Paysafecard i nie pozwolili mi wypłacić na Moneybookers. Próbowałem jeszcze negocjować na czacie, ale nic z tego.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Trzeba będzie wypłacić na konto bankowe i liczyć że ekipa Jacka nas nie przyłapie na gorącym uczynku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam. Wpłaciłem za pomocą Paysafecard i nie pozwolili mi wypłacić na Moneybookers. Próbowałem jeszcze negocjować na czacie, ale nic z tego. W temacie Betsson'a https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3920801&page=2 też ostatnio była o tym mowa. Coraz więcej buków ma problemy z przyjmowaniem wpłat Ukash lub PaySafeCard i potem wypłatą inną metodą niż na konto bankowe  Przy okazji, które firmy pozwalają bez żadnych przeciwskazań stosować zestaw: wpłaty (ukash) - wypłaty (moneybookers/neteller)?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
chyba żadna... mam nadzieję, że jakoś to zmienią, aczkolwiek póki buki pokroju betsafe, unibet, tobet będą wypłacać przez pośredników to OK od MB preferuję NT, lepszy support (ostatnio w ciągu tygodnia 2 razy poprosiłem o rozmowę z ang. supportem, w ciagu 1-2h oddzwonili i problem rozwiązali). Kontakt z MB to -> 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi nigdy Expekt żadnych problemów nie robił, aczkolwiek tam nigdy nie wpłacałem Ukash czy PSC. Raczej mówię o wpłacie z konta, a wypłacie na MB lub na odwrót.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam panowie, dawno mnie tu nie było na FORUM ale cóż....życie układa własne historie.... Ale dziś jestem i mam pytanie....czy na betsafe jest możliwość obstawiania wydarzeń sportowych typu żeby nie wszystkie mecze musiały wejść? Tzn....powiedzmy mam kupon na 10spotkań piłkarskich ale do jakiejś wygranej wystarczy by weszło mi tylko 8z nich? No i inne pytanie które wstawie tu przy okazji....może ktoś ma linka do strony gdzie można śledzić mecz krykieta anglia indie? Bo jak wiadomo grają oni kilka dni a wujek google jakoś nie ułatwia śledzenia wyniku....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh betsafe zycia nie ulatwia. dali mi bonus 100% ale nie mozna bylo wplacic przez MB zeby go dostac. wiec wplacilem przez P24, bonus obrocilem, troche wygralem w kasynie i chcialem zlecic wyplate. okazalo sie, ze moge wyplacic tylko na konto bankowe. niby wszystko ok, bo wplacalem z konta, ale jak kiedys wplacalem z konta i chcialem wyplacic na konto to napisali, ze musze wyplacic na MB  no trudno, trzeba bedzie wyplacic na konto bankowe, chyba ze wczesniej przegram 
|
|
|
|
|
a.k.a. "szpaqu"
|
|
a.k.a. "szpaqu"
tak czytam i czytam i nic nie zrozumialem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehh betsafe zycia nie ulatwia. dali mi bonus 100% ale nie mozna bylo wplacic przez MB zeby go dostac. wiec wplacilem przez P24, bonus obrocilem, troche wygralem w kasynie i chcialem zlecic wyplate. okazalo sie, ze moge wyplacic tylko na konto bankowe. niby wszystko ok, bo wplacalem z konta, ale jak kiedys wplacalem z konta bankowego i chcialem wyplacic na konto bankowe to napisali, ze musze wyplacic na MB  no trudno, trzeba bedzie wyplacic na konto bankowe, chyba ze wczesniej przegram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcialem wszystkich przestrzec przed tym bukiem!!! Powod jest krotki: Rozliczaja zaklady w oparciu o regulamin, ktory nie jest widoczny dla klienta. Interpretuja wynik korzystnie dla siebie, a na czym to polega? Zawody zuzelowe na ktorych mnie oszukali: Pierwszy kupon postawiony jakis czas temu, typ zakladu h2h miedzy zawodnikami, oboje zdobywaja taka sama ilosc pkt natomiast zawodnik na ktorego postawilem zdobyl te pkt mniej korzystnie niz tamten - mial mniejsza ilosc 2pkt zdobyczy, bo 3pkt zdobycze byly takie same- UWAGA!!! Zaklad rozliczony jako PRZEGRANY!! Argumentacja: Liczy sie klasyfikacja a nie ilosc pkt No ok.. Natomiast wczoraj sytuacja byla identyczna, natomiast moj zawodnik tym razem byl w tej korzystniejszej sytuacji zdobyczy pkt, co za tym idzie zostal sklasyfikowany pozycje wyzej. I TU NIESPODZIANKA... ZAKLAD PRZEGRANY  Dysponowalem natomiast czatem z zapisem wczesniejszych argumentacji tego pierwszego zakladu, wkleilem go na czacie i co nastapilo.. UWAGA Okazuje sie ze kazde zawody zuzlowe indywidualne sa inaczej rozliczane hahahhaa, czyli tak jak sie im oplaca.. oczywiscie regulaminu zuzlowego nie ujrzysz dotyczacego tych zasad.. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM BUKIEM! Zwykli OSZUSCI!! Jesli ktos nie wierzy w to co opisalem, potrzebuje dowodu dysponuje czatami z zapisem tych rozmow.. JA SWOJA PRZYGODE Z NIMI SKONCZYLEM, WAM TEZ RADZE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli to Wam choc troche pomoze to ostatnio udało mi sie od nich wyrwać troche kasy z ich błedy pisalem o tym ostatnio na Quasi. Ostatnio na live dali przez pomylke kurs 22 ze zagłebie lubin nie strzeli 2 gola z Craxa po minucie skorygowali na 2,20. Licząc sie z tym ze czy strzela czy nie i tak anuluja tez zaklad puscilem to za prawie cale swoje konto. Wszedlem jeszcze na czata z supportem majac pretensje ze choc i tak anuluja mi zaklad to go nie rozliczaja  Jakie bylo moje zdziwnie gdy po godzinie wchodze na konto a tam kasa rozliczona  dla mnie suma ktora ma 4 cyfry w sobie to juz jest cos, szybko zlecilem przelewem i tez ku mojemu zdziwieniu zostal zaakceptowany. PO 2 dniach kasa na konice  A teraz najlepsze: Wchodze w historie zakladow a tam rozliczyli mi mecz zaglebie - craxa ale mloda extraklasa  cos im sie zupelnie pojebalo ale ja na tym skorzystalem  takze czasami i oni zjadaja swoj ogon ale tez sugestia ze czasem warto grac taki BYCZKI ktore bardzo czesto zjawiaja sie na liv nawrt gdy 9 na 10 jest pozniej anulowana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcialem wszystkich przestrzec przed tym bukiem!!! Powod jest krotki: Rozliczaja zaklady w oparciu o regulamin, ktory nie jest widoczny dla klienta. Interpretuja wynik korzystnie dla siebie, a na czym to polega? Zawody zuzelowe na ktorych mnie oszukali: Pierwszy kupon postawiony jakis czas temu, typ zakladu h2h miedzy zawodnikami, oboje zdobywaja taka sama ilosc pkt natomiast zawodnik na ktorego postawilem zdobyl te pkt mniej korzystnie niz tamten - mial mniejsza ilosc 2pkt zdobyczy, bo 3pkt zdobycze byly takie same- UWAGA!!! Zaklad rozliczony jako PRZEGRANY!! Argumentacja: Liczy sie klasyfikacja a nie ilosc pkt No ok.. Natomiast wczoraj sytuacja byla identyczna, natomiast moj zawodnik tym razem byl w tej korzystniejszej sytuacji zdobyczy pkt, co za tym idzie zostal sklasyfikowany pozycje wyzej. I TU NIESPODZIANKA... ZAKLAD PRZEGRANY  Dysponowalem natomiast czatem z zapisem wczesniejszych argumentacji tego pierwszego zakladu, wkleilem go na czacie i co nastapilo.. UWAGA Okazuje sie ze kazde zawody zuzlowe indywidualne sa inaczej rozliczane hahahhaa, czyli tak jak sie im oplaca.. oczywiscie regulaminu zuzlowego nie ujrzysz dotyczacego tych zasad.. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM BUKIEM! Zwykli OSZUSCI!! Jesli ktos nie wierzy w to co opisalem, potrzebuje dowodu dysponuje czatami z zapisem tych rozmow.. JA SWOJA PRZYGODE Z NIMI SKONCZYLEM, WAM TEZ RADZE ciekawy przypadek. w ogole cos z tym zuzlem macie ciagle problemy, ktos pisal wczesniej o podobnych problemach na tobecie. lepiej stawiajcie na inny sport  dla mnie betsafe jest ok, szybkie i darmowy wyplaty, promocje, support w miare ok.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|