no szkoda tych niewykorzystanych szans na początku meczu bo w drugiej połowie Legia miejscami grała jak patałachy...
i nadal nie wiem co Skorża widzi w grze Manu... chłop jest zupełnie na tym boisku nieprzydatny... zero celnych dograń, każdy strzał w kartofle... tyle że wiatr robi...
Originally Posted by TriumfWoli
Originally Posted by marzano
Originally Posted by TriumfWoli
Mogli sobie darowac ta druga bramke.Oby odpadli w dobrym stylu tak z 5:0 w Moskwie im zycze.
baranka w ścianę na otrzeźwienie ci życze...
6:0
niech będzie i 8 co i tak nie zmieni faktu, że jesteś pustakiem...
a ty jestes kibicem legii ktory nei byl na meczu - smiech na sali fiutku
Mogli sobie darowac ta druga bramke.Oby odpadli w dobrym stylu tak z 5:0 w Moskwie im zycze.
niech będzie i 8 co i tak nie zmieni faktu, że jesteś pustakiem... [/quote] a ty jestes kibicem legii ktory nei byl na meczu - smiech na sali fiutku[/quote]
jeśli uważasz, że każdy kibic musi być na każdym meczu swojej drużyny bez względu na okoliczności to masz ciekawe podejście do sprawy "cipko"
Zwróćcie uwage na Cristiano Ronaldo, ja to wczoraj już wyłapałem, w końcu Cristiano uznał wyższość kto jest Bogiem Piłki Nożnej i padł na kolana !!! fantastyczny moment i taki gol Messiego jeszcze
niech będzie i 8 co i tak nie zmieni faktu, że jesteś pustakiem...
a ty jestes kibicem legii ktory nei byl na meczu - smiech na sali fiutku[/quote]
jeśli uważasz, że każdy kibic musi być na każdym meczu swojej drużyny bez względu na okoliczności to masz ciekawe podejście do sprawy "cipko"[/quote] Jesli ma jakies inne okolicznosci to jest cipka nie kibic. Kibicowanie to styl zycia,a nie dodatek
a ty jestes kibicem legii ktory nei byl na meczu - smiech na sali fiutku
jeśli uważasz, że każdy kibic musi być na każdym meczu swojej drużyny bez względu na okoliczności to masz ciekawe podejście do sprawy "cipko"[/quote] Jesli ma jakies inne okolicznosci to jest cipka nie kibic. Kibicowanie to styl zycia,a nie dodatek[/quote]
tyle wiesz ile zjesz a ile zjesz tyle wysrasz... forumowym pajacom