|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Apo chodzi tutaj głównie o Niecieczę. Tak w sumie przypomniało mi się HEKO Czermno  jeszcze Warta z napompowanymi ustami pani prezes
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Craax, to jeszcze pół biedy  spójrz na to Jagiellonia Białystok (ME) - Podbeskidzie Bielsko-Biała (ME)w Juchnowcu / w pierwotnym terminie (30-31 lipca) odwołany; w drugim terminie (18 sierpnia, 11:00) goście nie przyjechali na mecz  niech oni spadaja do 1 ligi - po prostu w zadnym aspekcie sie nie nadaja  A zobaczycie, że w tym sezonie inne im podobne, będą się "pchały" do E-klasy. Nie obrażając nikogo, chodzi mi o "potentatów ze wsi". Niecziecza nie Nowy Sącz tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech nie bedzie wiecznie wygrywal. pewnie sprzedadza stilica albo rudnevsa jeszcze w sierpniu i tyle bedzie po ich super formie nikt wiecznie nie wygrywa, tylko Barca dopoki gra w krakowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech nie bedzie wiecznie wygrywal. pewnie sprzedadza stilica albo rudnevsa jeszcze w sierpniu i tyle bedzie po ich super formie nikt wiecznie nie wygrywa, tylko Barca ooo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax, to jeszcze pół biedy  spójrz na to Jagiellonia Białystok (ME) - Podbeskidzie Bielsko-Biała (ME)w Juchnowcu / w pierwotnym terminie (30-31 lipca) odwołany; w drugim terminie (18 sierpnia, 11:00) goście nie przyjechali na mecz  niech oni spadaja do 1 ligi - po prostu w zadnym aspekcie sie nie nadaja  A zobaczycie, że w tym sezonie inne im podobne, będą się "pchały" do E-klasy. Nie obrażając nikogo, chodzi mi o "potentatów ze wsi". wejdzie pewnie Nieciecza, a takie Podbeskidzie kibicowsko jest o 2 klasy wyzej niz oni - NIE WYOBRAZAM SOBIE TEGO, oprocz Niecieczy stawiam na Warte i tutaj tez szalu nie ma
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Apo chodzi tutaj głównie o Niecieczę. Tak w sumie przypomniało mi się HEKO Czermno  jeszcze Warta z napompowanymi ustami pani prezes blow job jak będzie robić ekstraklasa izi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech nie bedzie wiecznie wygrywal. pewnie sprzedadza stilica albo rudnevsa jeszcze w sierpniu i tyle bedzie po ich super formie nikt wiecznie nie wygrywa, tylko Barca dopoki gra w krakowie  ... i ma wyjebane na mecz - JA TU MOWIE O POWAZNYCH SPOTKANIACH
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax dlatego szczerze mowiac, to ja bym chcial zeby lige zmniejszono do 10 ekip np (Austria) i grac 4x z kazdym, ale z drugiej strony 36ciu spotkan mogliby chlopaki nie wytrzymac...
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Apo chodzi tutaj głównie o Niecieczę. Tak w sumie przypomniało mi się HEKO Czermno  Hahaha a pamiętacie LKS Niedźwiedź w 2 lidze? Swoją drogą mieli najlepszą bojówkę hoolsów. 50 typów same konkrety. 30 niedźwiedzi brunatnych, 12 polarnych, 7 grizzli i jeden koala 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
na Polonie cos duzo daja w Lodzi????????
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
lech nie bedzie wiecznie wygrywal. pewnie sprzedadza stilica albo rudnevsa jeszcze w sierpniu i tyle bedzie po ich super formie nikt wiecznie nie wygrywa, tylko Barca Jeśli Gran Derbi... To niech wygrywają aż do wymarcia gatunku ludzkiego  Wiele rzeczy w futbolu mnie cieszy, ale z tych nie związanych z moimi klubami, to będzie wqrwiona twarz Mourinho po wpierdolu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax dlatego szczerze mowiac, to ja bym chcial zeby lige zmniejszono do 10 ekip np (Austria) i grac 4x z kazdym, ale z drugiej strony 36ciu spotkan mogliby chlopaki nie wytrzymac... 10 troszke malo, ale 12 byloby w sam raz wg mnie - najwieksze miasta, odpowiednia infrastruktura ( licencje przestrzegane w 200% ) i wtedy taka Nieciecza, Podbeskidzie nie mialyby prawa nawet chwile pomyslec o ekstraklasie a co dopiero sie w niej znalezc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax dlatego szczerze mowiac, to ja bym chcial zeby lige zmniejszono do 10 ekip np (Austria) i grac 4x z kazdym, ale z drugiej strony 36ciu spotkan mogliby chlopaki nie wytrzymac... kiedys juz grali cos podobnego i raczej nie wyszlo. wtedy byly chyba dwie grupy i najlepsza polowa awansowala do grupy mistrzoswiej a gorsza do spadkowej. wtedy nie bylo niektorych dobrych meczow z tego co pamietam przez to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam sie tylko przy 12 nie wiem jakby to rozwiązać jeśli chodzi o ilość kolejek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apo chodzi tutaj głównie o Niecieczę. Tak w sumie przypomniało mi się HEKO Czermno  Hahaha a pamiętacie LKS Niedźwiedź w 2 lidze? Swoją drogą mieli najlepszą bojówkę hoolsów. 50 typów same konkrety. 30 niedźwiedzi brunatnych, 12 polarnych, 7 grizzli i jeden koala  gralem tam jako trampkarz, pole dookola, fabryka orzeszkow Felix i boisko 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Craax, to jeszcze pół biedy  spójrz na to Jagiellonia Białystok (ME) - Podbeskidzie Bielsko-Biała (ME)w Juchnowcu / w pierwotnym terminie (30-31 lipca) odwołany; w drugim terminie (18 sierpnia, 11:00) goście nie przyjechali na mecz  niech oni spadaja do 1 ligi - po prostu w zadnym aspekcie sie nie nadaja  A zobaczycie, że w tym sezonie inne im podobne, będą się "pchały" do E-klasy. Nie obrażając nikogo, chodzi mi o "potentatów ze wsi". wejdzie pewnie Nieciecza, a takie Podbeskidzie kibicowsko jest o 2 klasy wyzej niz oni - NIE WYOBRAZAM SOBIE TEGO, oprocz Niecieczy stawiam na Warte i tutaj tez szalu nie ma Jeszcze MY jesteśmy  I nie poddamy się tak łatwo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lech nie bedzie wiecznie wygrywal. pewnie sprzedadza stilica albo rudnevsa jeszcze w sierpniu i tyle bedzie po ich super formie nikt wiecznie nie wygrywa, tylko Barca Jeśli Gran Derbi... To niech wygrywają aż do wymarcia gatunku ludzkiego  Wiele rzeczy w futbolu mnie cieszy, ale z tych nie związanych z moimi klubami, to będzie wqrwiona twarz Mourinho po wpierdolu. wiesz jak to jest.. jak cos masz co chwile to zaczyna to gorzej smakowac - i to jedynie mi sie zaczyna mniej podobac w tych potyczkach Barca - Real - no nudne sie robi, smakuje coraz powszechniej, slabiej... ale co zrobic
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Apo chodzi tutaj głównie o Niecieczę. Tak w sumie przypomniało mi się HEKO Czermno  Hahaha a pamiętacie LKS Niedźwiedź w 2 lidze? Swoją drogą mieli najlepszą bojówkę hoolsów. 50 typów same konkrety. 30 niedźwiedzi brunatnych, 12 polarnych, 7 grizzli i jeden koala   Koala pewnie "jechał" w gnieżdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedziemy z tym Velezem czy odpuszczamy ??!???!?!?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|