|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy zapytać wujka gugla  "tytuł filmu" + download = w chooj stron z linkami. Większość pewnie wymaga jakichś rejestracji i innych bzdetów, ale w końcu trafisz na coś darmowego. Bzyku przerabiałem to również, dlatego zadałem właśnie pytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Najnowszy film Jasona Stathama - "Blitz"... Zajebisty. Nie, żebym był wielkim fanem Jasona, ale koleś, naprawdę nie schodzi poniżej pewnego poziomu aktorskiego i zna sie na tym, co robi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najnowszy film Jasona Stathama - "Blitz"... Zajebisty. Nie, żebym był wielkim fanem Jasona, ale koleś, naprawdę nie schodzi poniżej pewnego poziomu aktorskiego i zna sie na tym, co robi. tez lubie tego aktora;) Transportser1,2,3 Adrenalina1,2 Porachunki Przekręt Teoria chaosu Angielska robota 13 to wszytsko polecam z czystym suumieniem, zaraz biore sie za szukanie tego Blitzu;) Z tych młodszych, bardzo cenionym przez mnie aktorem jest MArk Wahlberg, polecam filmy z jego udziałem m.in. Królowie nocy Strzelec Włoska robota czy tez Strach z 96roku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przed chwila skonczyłem ogladac oba te filmy: Dolores 8/10 [ Linked Image] Opis filmu: Dolores Claiborne (Kathy Bates) jest opryskliwą, zaniedbaną kobietą, która z łatwością zniechęca do siebie ludzi z najbliższego otoczenia. Pewnego dnia, kiedy jej chlebodawczyni, Vera Donovan (Judy Parfitt), zostaje znaleziona martwa, wszyscy podejrzewają Dolores o popełnienie zbrodni. Wiadomość o tych wydarzeniach dociera do córki Dolores, Seleny (Jennifer Jason Leigh), która - mimo że przez wiele lat nie utrzymywała żadnych kontaktów z matką - postanawia ją odwiedzić. Dziewczyna pragnie ... przekonać się, czy wysuwane przeciwko rodzicielce oskarżenia są prawdziwe. Niebawem Selena poznaje wstrząsającą prawdę o życiu matki... Bardzo dobry dramat ,na adaptacji powiesci Stephana Kinga. Swietnie zagrała główna bohaterka. Dla zwolenników Kinga polecam z czystym sumieniem. Z pewnościa Was poruszy;) Sleepwalking 6/10 [ Linked Image] Joleen (Charlize Theron) wraz ze swoją 11-letnią córką Tarą (AnnaSophia Robb) zostaje wyeksmitowana z mieszkania i przenosi się do swojego brata Jamesa (Nick Stahl). Nie potrafiąca udźwignąć ciężaru własnych problemów, Joleen znika pewnego dnia, zostawiając córkę pod opieką Jamesa. Na skutek nieodpowiedzialnego zachowania, James traci pracę i policja odbiera mu prawo do opieki nad dziewczynką. Nie będąc w stanie odzyskać Tary, porywa ją i wyrusza w daleką podróż... Film mega życiowy, wzruszający, dający do myslenia. Aktorsko wyróznił bym Dennisa Hoppera jako "przykładnego ojca";)
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
"Assassination Games" Jean-Claude Van Damme i Scott Adkins w glownych rolach. Ciekawie wyszlo w polaczeniu tych 2 aktorow razem. Van Damme ma swoje lata i rzadko mozna ostatnio znalezc jakis dobry film z nim, ale wedlug mnie ten jest jednym z lepszych w ostatnich latach. Wiadomo, ze na wiele liczyc nie mozna, ale jako fan Van damme i "Boyki" obejrzalem i nie zaluje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy tej ilosci seedow torrent nie startuje z publikow  Peb.pl mi zostalo, choc meka z transferem mam na kompie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co Ty gadasz, sprawdzilem z ciekawosci tylko bo juz zassalem z peb.pl (z rs, bez zadnych limitow predkosci, bez czekania, sie zdziwilem  ) i leci 170kb/s.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Limity predkosci sa ale duzo wieksze. Obecnie chyba najszybciej za free mozna zasysac z wupload - u mnie stamtad leci nawet ponad 500kb/s. Z reszty takich serwisow czyli hotfile, rs, fileserve, filesonic leci od 150 do 300kb/s.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I Spit on Your Grave (2010) Film opisuje historię młodej pisarki, która wynajmuje małą chatkę na wsi by móc spokojnie tworzyć swoją nową powieść. Jej spokojne i poukładane życie przemieni się jednak w koszmar, gdy zostanie napadnięta i brutalnie zgwałcona przez lokalnych zbirów. Ofiara postanawia zemścić się na swoich oprawcach i przemienia się w kata, który wymierza sprawiedliwość na własną rękę.
Jak komus podobaja sie filmy typu Eden LAke,Last house on left, Funny games ,to sie nie zawiedzie. Sceny zemsty ,lepsze niz w filmie Law Abildin Citizen;) Dla mnie 6/10, PZdr
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Wstyd przyznac, ale dopiero w niedziele obejrzalem "Dług" w całości. Film robi wrażenie. Też się przyznam, dopiero dziś obejrzałem Dług. Kapitalny film, daje do myślenia i robi niesamowite wrażenie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pytanie: Znalazł ktoś albo ma polskie napisy do filmu Last Circus: [ Linked Image] Chyba Goget wspominał o tym filmie  Mam chwilę czasu to mogę zrobić tłumaczenie, ale nie chciałbym się dublować. Przeglądałem w necie i polskich subów nie znalazłem, ale może ktoś lepiej potrafi poszukać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
coś z nowości serialowych warte uwagi?
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
coś z nowości serialowych warte uwagi? Gra o Tron
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wilfreda mozesz sprawdzic, ale to bardzo 'lekki' serial i nie kazdemu sie spodoba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, ostatnio zaczalem ogladac The Wire... Pierwszy sezon jak najbardziej spoko, ale drugi poczatek kieepski, nudny. Kolejne lepsze?
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Posiada ktoś rozpiskę na nowy sezon serialowy co gdzie i kiedy będzie?Jeśli tak będę wdzięczny o namiary 
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
Dopiero teraz obejrzałem Catch me if u can. Dobra komdyjka  -Knock, knock -Who's there? -Go fuck yourselves 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|