|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co ta Legia qrwa gra? Pici polo na żużlu?! 0 pomysłu i 0 sytuacji... Ja pitolę...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wisla robi to, co planuje. u siebie wygrywa, na wyjezdzie nie przegrywa. dobrze mowi maaskant, taka taktyka zdecydowanie wystarczy do zdobycia mistrzostwa. inni beda czesciej gubic punkty. na lecha tez przyjdzie czas jak sprzedadza ridnevsa i stilicia a Wisła - Meliksona. jesli juz to go sprzedadza po sezonie. a lech ktorego z tych dwoch sprzeda moze nawet teraz w sierpniu a jak nie to na pewno w zimie w Fakcie pisali?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wisla robi to, co planuje. u siebie wygrywa, na wyjezdzie nie przegrywa. dobrze mowi maaskant, taka taktyka zdecydowanie wystarczy do zdobycia mistrzostwa. inni beda czesciej gubic punkty. na lecha tez przyjdzie czas jak sprzedadza ridnevsa i stilicia a Wisła - Meliksona. jesli juz to go sprzedadza po sezonie. a lech ktorego z tych dwoch sprzeda moze nawet teraz w sierpniu a jak nie to na pewno w zimie Tak panie real m . szklana kula Ci o powiedziała ??  gdyby sie troche interesowal pilka nozna to bys mi przyznal racje  jak dostana dobra oferte to bez wahania ja przyjma, a pewnie taka dostana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby sie troche interesowal pilka nozna to bys mi przyznal racje  jak dostana dobra oferte to bez wahania ja przyjma, a pewnie taka dostana Właśnie widać ja TY się interesujesz piłką i jak czytasz newsy klubowe ... najpierw poczytaj później pisz głupoty .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wisla robi to, co planuje. u siebie wygrywa, na wyjezdzie nie przegrywa. dobrze mowi maaskant, taka taktyka zdecydowanie wystarczy do zdobycia mistrzostwa. inni beda czesciej gubic punkty. na lecha tez przyjdzie czas jak sprzedadza ridnevsa i stilicia a Wisła - Meliksona. jesli juz to go sprzedadza po sezonie. a lech ktorego z tych dwoch sprzeda moze nawet teraz w sierpniu a jak nie to na pewno w zimie w Fakcie pisali? stilicia juz mieli sprzed pol roku temu, teraz znowu. przeciez on co chwile sie wypowiada, ze chce odejsc. tylko rozchodzilo sie o kase. teraz pewnie za niego wiecej dadza wiec lech bedzie zadowolony
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
gdyby sie troche interesowal pilka nozna to bys mi przyznal racje  jak dostana dobra oferte to bez wahania ja przyjma, a pewnie taka dostana No, Stilicia już drugi sezon sprzedają i jakoś chętnych nie widać. Tylko plotki w brukowcach (pewnie rozsiewane przez menedżera). Rudniewa pewnie w końcu opchną. Choć jeśli będą oferty takie jak z tej Majorki, która sobie ubzdurała, że za 2 bańki go dostanie (lol) to na milion procent dogra do końca sezonu.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
a Stilic gdzie ma odejsc
on za powolny na dobre ligi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
póki co to menago Meliksona widzi go w jakiejś Barcelonie w tym sezonie
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
David Silva gol 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
111111111 City LEGIA 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
ale błąd bramkarza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale Jaskalainen zawalil  Silva gol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Middlesbrough 222222222222222222222
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stilicia juz mieli sprzed pol roku temu, teraz znowu. przeciez on co chwile sie wypowiada, ze chce odejsc. tylko rozchodzilo sie o kase. teraz pewnie za niego wiecej dadza wiec lech bedzie zadowolony K***, pisz Lech z dużej litery. Bo widzę że piszesz celowo z małej. Akurat Stilic, po meczu w Bełchatowie zadeklarował że na pewno zostaje w Lechu w tym sezonie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy co Melikson pokaże z lepszymi zepsołami bo z Apoelem tak wspaniale nie grał
|
|
|
|
|
member
|
|
member
City a nie mowilem, a bezdomny se jaja robil ze mnie. Na kolana
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy co Melikson pokaże z lepszymi zepsołami bo z Apoelem tak wspaniale nie grał Dokładnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby sie troche interesowal pilka nozna to bys mi przyznal racje  jak dostana dobra oferte to bez wahania ja przyjma, a pewnie taka dostana No, Stilicia już drugi sezon sprzedają i jakoś chętnych nie widać. Tylko plotki w brukowcach (pewnie rozsiewane przez menedżera). Rudniewa pewnie w końcu opchną. Choć jeśli będą oferty takie jak z tej Majorki, która sobie ubzdurała, że za 2 bańki go dostanie (lol) to na milion procent dogra do końca sezonu. mierzejewski poszedl za ponad 5 baniek, chociaz to byla bardziej fanaberia gunesa niz jakis pilkarski rozsadek. teraz pewnie zaluja tej kasy. jak rudnevs bedzie tak strzelal to znajdzie sie ktos, kto wylozy te 4-5 baniek i pewnie na taka oferte juz przystanie lech. a za stilicia to max 2-3 i tez go puszcza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
City a nie mowilem, a bezdomny se jaja robil ze mnie. Na kolana Ty jesteś rocznik 84 i masz tak nasrane w głowie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wisla robi to, co planuje. u siebie wygrywa, na wyjezdzie nie przegrywa. dobrze mowi maaskant, taka taktyka zdecydowanie wystarczy do zdobycia mistrzostwa. inni beda czesciej gubic punkty. na lecha tez przyjdzie czas jak sprzedadza ridnevsa i stilicia a Wisła - Meliksona. wtedy Jaga idzie na mistrza  hola hola, mamy Bartka Ślusarskiego na ławie a my Przemka Trytkę 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|