|
|
journeyman
|
|
journeyman
ok Art nie gram regulaminy zbukow sa ogolnikowe, to ze przekazuja dane ale czy wszystkim i na jakiej podstawie prawnej tego nie wiemy
niechce nikogo w blad wprowadzac, nie mam pewnosci o przekazywaniu danych polskim sluzbom takze jesli kogos wprowadzilem w blad to przepraszam z gory
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ok Art nie gram regulaminy zbukow sa ogolnikowe, to ze przekazuja dane ale czy wszystkim i na jakiej podstawie prawnej tego nie wiemy
niechce nikogo w blad wprowadzac, nie mam pewnosci o przekazywaniu danych polskim sluzbom takze jesli kogos wprowadzilem w blad to przepraszam z gory No i widzisz. Konkretna odpowiedź. Ja gram. Jak jestem za granicą 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Art zaluzmy ze nie dadza tych danych bo ustawa niezgodna z prawem unii wszyscy sie cieszymy i gramy co bedzie jesli Hammonds przegra wtedy te dane juz takie bezpieczne nie beda to jest gdybanie kazdy zrobi jak uwaza
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Art zaluzmy ze nie dadza tych danych bo ustawa niezgodna z prawem unii wszyscy sie cieszymy i gramy Ja nie zakładam, że "nie dadzą". Nie zakładam też, że "dadzą". Gram legalnie. Z zagranicy. Coś tam oczywiście zakładam biorąc to i owo pod uwagę, ale mogę się przecież mylić, nie ?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Celem ustawodawcy wprowadzajacego nowa ustawe nie byly przeslanki ekonomiczne (podatki) tylko spoleczne (ochrona spoleczenstwa) Jesli ustawodawca zalegalizowal zaklady sportowe on -line (nie podchodza pod definicje hazardu)a PL jest w Unii to korzystanie z oferty unijnych bukmacherow jest legalne w moim odczuciu - odnosnie zakladow sportowych. Tak bym to widzial.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Celem ustawodawcy wprowadzajacego nowa ustawe nie byly przeslanki ekonomiczne (podatki) tylko spoleczne (ochrona spoleczenstwa) Jesli ustawodawca zalegalizowal zaklady sportowe on -line (nie podchodza pod definicje hazardu)a PL jest w Unii to korzystanie z oferty unijnych bukmacherow jest legalne w moim odczuciu - odnosnie zakladow sportowych. Tak bym to widzial. No i ..?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
calej pikanteri dodaje sytuacja z zielona ksiega 3tygodnie minely zastanawia mnie co zrobia ja osobiscie czekam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
forty ziomku nie dobijaj tutejszych zawałowców 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ten artykuł pokazuje tylko niemoc rządu w "walce" z internetowym hazardem. Oni tak naprawdę nie mogą nic i jeszcze bardzo długo to się nie zmieni. Przypomina to porywanie się z motyką na księżyc
|
|
|
|
|
|
|
ten artykuł pokazuje tylko niemoc rządu w "walce" z internetowym hazardem. Oni tak naprawdę nie mogą nic i jeszcze bardzo długo to się nie zmieni. Przypomina to porywanie się z motyką na księżyc a gdzie w tym artykule jest mowa o walce z e-hazardem ? toż to chodzi tylko i wyłącznie o ziemniaki z licencjami .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Poczytałem jeszcze artykuł z zakładki po lewej...
"I tak w 2009 r. powstała w Szczecinie dziewięcioosobowa grupa ds. gier hazardowych" to fragment z niego. Kolesie nie moga nic a wszystko co robią to pozorowane dzialania. Gdyby naprawdę chcieli ukrucić zaklady w necie to musieliby przeznaczyć na ten cel ogromne środki a i tak nie wiadomo czy przyniosłoby to jakiś efekt. Tusk zamiast tego woli wybudowac kilometr drogi - to ma znacznie lepsze przełożenie na wyborcze słupki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tytuł artykułu jak zwykle adekwatny do samego artykułu. Ale i tak nieźle. Mogli przecież dać tytuł, że celnicy dowiedzą się o wszystkim. Albo, że wszystkie grzechy zostaną ujawnione jeszcze na ziemi. Amen.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyli nie grać w bukach na polskiej licencji, bo cię namierzą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Świetnie. To teraz każdy na pewno będzie prosił o zaświadczenie o wygranej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Świetnie. To teraz każdy na pewno będzie prosił o zaświadczenie o wygranej. no to dupa, czyli np. taki bet365 bedzie wysylac raporty o wyplatach ?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Świetnie. To teraz każdy na pewno będzie prosił o zaświadczenie o wygranej. no to dupa, czyli np. taki bet365 bedzie wysylac raporty o wyplatach ? czytanie ze zrozumieniem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Świetnie. To teraz każdy na pewno będzie prosił o zaświadczenie o wygranej. no to dupa, czyli np. taki bet365 bedzie wysylac raporty o wyplatach ? + o wplatach
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Świetnie. To teraz każdy na pewno będzie prosił o zaświadczenie o wygranej. no to dupa, czyli np. taki bet365 bedzie wysylac raporty o wyplatach ? czytanie ze zrozumieniem  moze to ktos wyjasnic a nie pisac glupie teksty typu ,, czytanie ze zrozumieniem " ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|