|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Genki napierać jeszcze mocniej w drugiej połówce  Villareal to samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]ALe się ujebaliście na tego Małeckiego, tydzień temu heros dziś kupa i osrany. nikt sie nie ujebal fakty jakie sa kazdy widzi, oby sie nie okazalo (odpukac) ze w pierwszych minutach meczu zajebal awans do LM
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Pinturicchio] Jebać tych co nie kibicują naszym.Mimo poziomu naszej piłki trzeba wierzyć, kibicować!  Sprzedawczyki! co za głupota...  pieniądz gra rolę człowieku  powietrza nie będziemy jedli  [/quoteNa hazardzie jeszcze nikt się nie dorobił, ha ha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja pierniczę... QPR co wyprawia. 0-1 HT u siebie z zespołem z DIV 2. Czy ja zawszę muszę sie wpierdolić na minę?!?!?!?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
7 - Jak zobrazować dotychczasową postawę Wisły? "Jeszcze 83 minuty..."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]ALe się ujebaliście na tego Małeckiego, tydzień temu heros dziś kupa i osrany.  Małecki jest mi obojętny bo czym tu się podniecać,gwiazdką polskiego podwórka! Tylko,żal patrzeć na to co wy tutaj wypisujecie. Lamenty narzekania i płacz. Jaki mecz takie wpisy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wY SIĘ cieszycie z tego że wisła przegrywa zamiast kibicowac jej dla dobra polskiej piłki  napinacze z Legii i Lecha się cieszą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
apropo problemem polskich pilkarzy jest to ze jada na stadion kibicow wariatow i sobie nie radza bo przez atmosfere sa stlamszeni na wyjsciu
to taki policzek w strone polskich kiboli co mysla ze umia stworzzyc pieklo dołożyłeś do pieca... ale nie masz racji troche racji w tym jest i to jest odwieczny problem naszych
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
kuzwa tean apoel gra lepiej niz barcelona 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Jebać tych co nie kibicują naszym. Mimo poziomu naszej piłki trzeba wierzyć, kibicować!  Sprzedawczyki!  APOEL -2 6.4 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
wY SIĘ cieszycie z tego że wisła przegrywa zamiast kibicowac jej dla dobra polskiej piłki  napinacze z Legii i Lecha się cieszą  niektórzy po prostu grali Apoel  dla mnie mogą wejść
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ja pierniczę... QPR co wyprawia. 0-1 HT u siebie z zespołem z DIV 2. Czy ja zawszę muszę sie wpierdolić na minę?!?!?!?! oni zrobia wszystko żeby sie w premiereleague utrzymać a nie w carling cup z drugoligowcami męczyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba byc niezlym staszkiem zeby grac wisle hehe w 1 polowie nawet nie pierdneli to bylo do przewidzenia juz po 1 meczu bylo widac ze czapa zobaczymy jeszcze 45 min ale ja nie wierze ze cos sie zmieni na lepsze dla wisly
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
apropo problemem polskich pilkarzy jest to ze jada na stadion kibicow wariatow i sobie nie radza bo przez atmosfere sa stlamszeni na wyjsciu
to taki policzek w strone polskich kiboli co mysla ze umia stworzzyc pieklo dołożyłeś do pieca... ale nie masz racji troche racji w tym jest i to jest odwieczny problem naszych akurat to nie jest problem wisly, tam akurat polakow nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]ALe się ujebaliście na tego Małeckiego, tydzień temu heros dziś kupa i osrany.  Małecki jest mi obojętny bo czym tu się podniecać,gwiazdką polskiego podwórka! Tylko,żal patrzeć na to co wy tutaj wypisujecie. Lamenty narzekania i płacz. Jaki mecz takie wpisy. a jakie maja byc wpisy jak Wisla nie moze z wlasnej polowy wyjsc? mamy sie cieszyc? to i kazdy wqrwiony proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wY SIĘ cieszycie z tego że wisła przegrywa zamiast kibicowac jej dla dobra polskiej piłki  napinacze z Legii i Lecha się cieszą  jestem kibicem (L) i wcale się nie cieszę że Wisła przegrywa, aczkolwiek patrząc na ich grę, a raczej jej brak, to 1:0 jest najmniejszym wymiarem kary... Brawa dla Pareiki za swojaka - mistrzostwo świata...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ja pierniczę... QPR co wyprawia. 0-1 HT u siebie z zespołem z DIV 2. Czy ja zawszę muszę sie wpierdolić na minę?!?!?!?! oni zrobia wszystko żeby sie w premiereleague utrzymać a nie w carling cup z drugoligowcami męczyć to samo NORWICH
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fu...k jakby z Barcelona grali maja tyle posiadania pilki
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Ja pierniczę... QPR co wyprawia. 0-1 HT u siebie z zespołem z DIV 2. Czy ja zawszę muszę sie wpierdolić na minę?!?!?!?! Żeby utrzymać się w lidze, muszą odpuścić puchar, który nie jest im do niczego potrzebny, bo gówno by w nim zdziałali. Priorytet = Premiership. Zresztą, jest kilka ekip, których trenerzy maja podobną filozofię. I to w niższych ligach.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|