Rennes X
Celta Vigo X
Olympiakos Pireus IX
W przeciwieństwie do reszty ja tu widzę spore szanse na remisy. I nie przerzucałbym pieniędzy na inny zespół.
1. Każda seria musi się kiedyś skończyć.
2. Rennes ostatnio (środa) zremisował z drugoligowym Montpellier. Często drużyny, które mają długie serie bez X później remisują seryjnie. Patrz przeklęty Stoke.
3. 7 wygranych w lidze Rennes z rzędu to i tak za dużo jak na tą drużyne.
4. Olimpiakos dwa ostatnie spotkania na wyjeździe to dwie porażki.
5. Najlepszym wyjściem na zdobycie mistrzostwa Grecji dla Olimpiakosu jest remis w dzisiejszym meczu i wygrana albo remis w następnej kolejce na własnym boisku. Przy okazji feta na własnym stadionie. Ja bym tak zrobił.
5. Celta Vigo może zremisować ale nie koniecznie. Z tabeli wynika, że remis jest bardzo prawdopodobny
PS. Proponuje przeskoczyć do stworzonego przeze mnie tematu:
Progresja na X - Pilka Nozna [21]. Ten temat przekroczył już 400 postów i niebawem jakiś moderator go zamknie i otworzy nowy. A założeniem twórców tego tematu było wklejanie pierwszego tematu do wszystkich kolejnych odcinków. Czego moderatorzy nie robią.
PS2. Co do grania progresją na X po zakończeniu większości lig europejskich. W poprzednich częściach tego tematu była mowa o graniu bardzo remisowej ligi irlandzkiej. Najdłuższa seria od kilku lat w tej lidze wynosi coś koło 15. Ja od siebie proponuje grać amerykański MLS. Tam sytuacja jest podobna do irlandzkiej Premier Division.
PS3. Szczerze odradzam granie prgresją na remis ligi sovieckiej. Kilka lat wstecz Spartak miał serie ponad 20 spotkań bez X.
To by było na tyle moich spostrzeżeń w tym temacie.
Pozdrawiam i życzę dziś wszystkim trafienia kilku remisów.