|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak mi jest smutno  ehhhh, a wy na forum jestescie ładnymi pokurwieńcami, wypier dalać na Cypr pedały , jeb cie sie Apoelczycy  chusteczke ? Zostaw sobie na wytarcie smietany po wieczornej "pamieciówce" pod Apoel..... nie mowilem do zupy
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Napisał gość z Bałtyku Gdynia co na swój stadion wejść nie może  A po co ma wchodzić skoro Bałtyk tam nie gra 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisał gość z Bałtyku Gdynia co na swój stadion wejść nie może  A po co ma wchodzić skoro Bałtyk tam nie gra  Już tak nie mądruj, tylko przypomnij sobie mecz z Górnikiem Wałbrzych.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak mi jest smutno  ehhhh, a wy na forum jestescie ładnymi pokurwieńcami, wypier dalać na Cypr pedały , jeb cie sie Apoelczycy Uspokój się, Dziadek. Każdy kibicuje komu chce. Większość z kolegów pograła APOEL. Szkoda, bo znowu najedliśmy się wstydu w Europie. Spadamy w rankingach klubowych "na łeb, na szyję". już niedługo będziemy mieli jedną ekipę w pucharach a "wynalazki piłkarskie" typu Albańskie drużyny, będą sie cieszyły na myśl o graniu z polskimi klubami. W tym roku awansowaliśmy w rankingach klubów europejskich, co nie zmienia faktu że i tak daleko jesteśmy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DO boju Spartak  pokazać polskiej piłce że jest na dnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Małecki kolejny talent. Ja rozumiem to w ten sposób, że jeśli ktoś nie ma warunków fizycznych to jest chociaż wybiegany albo dysponuje zajebistą techniką. A tutaj koleś wyglądał jakby mu dowiesili jakieś dwa 10-kilowe ciężarki, a o technice zapomnij. Jak on tak wygląda na tle obrońców APOEL-u to jak będzie wyglądał na tle obrońców czołowych reprezentacji europejskich na ME.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma się co czarować awansowała drużyna zdecydowanie lepsza. Trzeba mieć nadzieję że chociaż w LE Wisła nie zajmie ostatniego miejsca w grupie chociaż z taką grą to mało prawdopodobne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  spokojnie Cacek powiedzial 10 lat to juz nie tak daleko 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  A LEGII z piszem,kowalem i podbrożnym nie pamiętasz? panata,blackburn z sherearem.. to były czasy..
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
DO boju Spartak  pokazać polskiej piłce że jest na dnie  a więc hipokryta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kibicowalem Wisle ale nie zasluzyli i patrzac obiektywnie moga sie cieszyc ze nie skonczylo sie pogromem ... smutne gdzie jest nasza pilka niestety  dokladnie.w sumie jedna akcja w calym meczu i gol.....dobrze ze nie bylo z 5-0 dal Apoelu....szkoda Wisly,ale niestety to co zaprezentowali to masakra...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
jak na stadionach takie same cwaniaki co na forum, to niedługo donald wystrzela wszystkich kozaczków i pozostaną pikniki - bo zjednoczenie i pojęcie wspólnego dobra u was nie istnieje. Z tego co mi wiadomo to jednoczy repra. z tego co mi wiadomo, po piździe dostają kluby. lech - brak dopingu legia - jest doping brawo. Nie boj sie, wisla na swoje wyjdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski zespol do LM moze wejdzie jak powieksza LM do 64 zespolow,bo jak w tym roku sie nie udalo to najblizsze 20 lat zmarnowane.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Panowie nie ma co sie wyzywac ,bluznic
mam teraz pytanie czy znajdzie sie na forum jedna osoba
i napisze oczywiscie z argumentami ze Wisla byla lepsza w dwu-meczu i to jej nalezal sie awans
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
jak mi jest smutno  ehhhh, a wy na forum jestescie ładnymi pokurwieńcami, wypier dalać na Cypr pedały , jeb cie sie Apoelczycy Uspokój się, Dziadek. Każdy kibicuje komu chce. Większość z kolegów pograła APOEL. Szkoda, bo znowu najedliśmy się wstydu w Europie. Spadamy w rankingach klubowych "na łeb, na szyję". już niedługo będziemy mieli jedną ekipę w pucharach a "wynalazki piłkarskie" typu Albańskie drużyny, będą sie cieszyły na myśl o graniu z polskimi klubami. W tym roku awansowaliśmy w rankingach klubów europejskich, co nie zmienia faktu że i tak daleko jesteśmy. Te rankingi działają chyba jakoś co 2 lata. Więc, "plony" z tej kampanii, będziemy zbierać w 2013. Zobaczymy wtedy...
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
i napisze oczywiscie z argumentami ze Wisla byla lepsza w dwu-meczu i to jej nalezal sie awans trzeba poczekać, aż huge się pojawi. Tylko on mógł to widzieć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja ostatecznie dalem cs 3:1 dla Apoellu stawka niska, jakos cos czuje ze bedzie jak z Panathinaikosem, historia lubi sie powtarzac, fanatyczni kibice... Mozna ladnie trafic cs, szkoda ze stawka lekka, ale kurs dobry 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  spokojnie Cacek powiedzial 10 lat to juz nie tak daleko  My w Gdyni według Ryśka mamy już LM od paru lat 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i napisze oczywiscie z argumentami ze Wisla byla lepsza w dwu-meczu i to jej nalezal sie awans huge
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|