|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia wygrala w Turcji to dlaczego mialaby nie wygrac w Rosji? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie nie ma co sie wyzywac ,bluznic
mam teraz pytanie czy znajdzie sie na forum jedna osoba
i napisze oczywiscie z argumentami ze Wisla byla lepsza w dwu-meczu i to jej nalezal sie awans lepsza nie byla u siebie 1-0 a 2 mecz zabraklo kilka minut, apoel juz tez tak nie nacieral jak wczesniej, troche pechowo moim zdaniem moglo byc i 5-0 a moglo byc i 2-1 i awans wisly fartem
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  A LEGII z piszem,kowalem i podbrożnym nie pamiętasz? panata,blackburn z sherearem.. to były czasy.. pamietac pamietam ale fajnie by było cos nowego przezyc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia wygrala w Turcji to dlaczego mialaby nie wygrac w Rosji?  radovica nie bedzie to wielka strata
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
genk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia wygrala w Turcji to dlaczego mialaby nie wygrac w Rosji?  z tymi oslabieniami raczej nie maja prawa, szkoda ale co zrobic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Legia wygrala w Turcji to dlaczego mialaby nie wygrac w Rosji?  Bo porównywać Spartak do Gazientepsporu to jak APOEL do Wisły 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  a co ma powiedziec T-error
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  A LEGII z piszem,kowalem i podbrożnym nie pamiętasz? panata,blackburn z sherearem.. to były czasy.. pamietac pamietam ale fajnie by było cos nowego przezyc  musisz się przeprowadzić do:angli,niemiec,francji,holandi,hiszpani lub na cypr:D
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Apoel + Genk dubelek izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzi  Szkoda troche Wisly ale w sumie Apoel zasluzenie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mistrzem POLSKI JEST LEGIA ja jestem neutralny, polska lige czasem ogladam i powiem jedno, Legia dla mnie to pilkarskie dno, ciekawe czy jakby spadli nizej to daliby rade wrocic do Eklasy No ciekawe ciekawe, kto gdzie sa pozostale polskie druzyny w takim razie, skoro Legia w poprzednim sezonie 3. w czarnej dupie, jak liga slaba to i slaba druzyna wysoko, a za granica wpierdol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fanatycy - SLUCHAC CO MOWIA W POLSACIE - madrze gadaja
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
DO boju Spartak  pokazać polskiej piłce że jest na dnie  No i tego, qrwa nie rozumiem. Spotkacie sie z nimi z grupowej fazie LE i oni skopia wam dupy, to też będziesz się cieszył i gratulował Rusom, że pokazali nam dno?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  a co ma powiedziec T-error Mocne 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Ostatnią polską drużyną w Lidze Mistrzów był Widzew i także Widzewek będzie następną. to ja juz CL nie doczekam  a co ma powiedziec T-error przecież On stworzył piłkę nożną.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze wszyscy dumni z porażki Wisły, dobrze że na codzień nie zarabiacie takich kokosów na meczach.... i tak wszystko wjebiecie co dumnie teraz ogłaszacie za wygrane na porażce Wisły, nara polaczki... odbicie polskiego narodu na forum ja w morde strzelił
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Zluzujcie gumki w majtkach...  Może jest T-Error? Było to tak dawno, że tylko On pamięta jak polski klub grał w Lidze Mistrzów... Może nam opowie o tym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
DO boju Spartak  pokazać polskiej piłce że jest na dnie  No i tego, qrwa nie rozumiem. Spotkacie sie z nimi z grupowej fazie LE i oni skopia wam dupy, to też będziesz się cieszył i gratulował Rusom, że pokazali nam dno? pogubil sie gosc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze wszyscy dumni z porażki Wisły, dobrze że na codzień nie zarabiacie takich kokosów na meczach.... i tak wszystko wjebiecie co dumnie teraz ogłaszacie za wygrane na porażce Wisły, nara polaczki... odbicie polskiego narodu na forum ja w morde strzelił powtarzam ci kolego - DZIS NIE GRALA REPREZENTACJA
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Panowie nie ma co sie wyzywac ,bluznic
mam teraz pytanie czy znajdzie sie na forum jedna osoba
i napisze oczywiscie z argumentami ze Wisla byla lepsza w dwu-meczu i to jej nalezal sie awans nie zawsze wygrywa/awansuje lepszy przecież
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|