Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21
D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by danifilth
Originally Posted by Irek
Je..... Liga Mistrzów frown Ostatni raz oglądałem polski zespół w podstawówce, teraz 30 lat na karku i znowu nic

Ja za małolata ... dla dzieciaka w wieku 10 lat wydawało się to oczywiste,że Polska powinna być na salonach ... teraz rozumiejąc patologię polskiej piłki mam nadzieję,że moje dzieci kiedyś dostąpią zaszczytu oglądania mistrza Polski w LM ... narzuca mi się na usta : "Szansa jak nigdy,efekt jak zawsze" ... przykre ... ale odpadając z Irtyszami,Valerengami itp. czy chociażby mistrzem Cypru (mimo,że świetnie grającym ale do cholery to nie Barcelona czy Real) nie ma co liczyć na piłkarskie salony.Kiedyś o nie walczyliśmy,dzisiaj modlimy się by uchronić się przed większymi kompromitacjami niż Karabach czy wspomniane Valerenga lub Irtysz ...

Chociaż mając te 24 lata wydaje mi się to coraz mniej realne (cytat z powodu braku edycji i %)

Bonus: Unibet
B
addict
addict
B Offline
a nie lepiej zeby twoje dzieci pierdolily cala pilke nozna i nie marnowały na nia czas?
te przynaleznosci klubowe nic dobrego nie robia, ja tam kibicuje polskim druzynom i co rok czuje sie jak nic nie znaczacy smiec przez te polskie druzyny, bo automatycznie postawa druzyn ktorym kibicujesz wplywa na morale .
Moze oszczedz to dzieciom i odciagal daleko od tego gowna . Beda szczesliwsze....

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by bamik14
a nie lepiej zeby twoje dzieci pierdolily cala pilke nozna i nie marnowały na nia czas?
te przynaleznosci klubowe nic dobrego nie robia, ja tam kibicuje polskim druzynom i co rok czuje sie jak nic nie znaczacy smiec przez te polskie druzyny, bo automatycznie postawa druzyn ktorym kibicujesz wplywa na morale .
Moze oszczedz to dzieciom i odciagal daleko od tego gowna . Beda szczesliwsze....

Pewnie dużo racji w tym jest ... ale każdemu ojcu miło jest,gdy dzieciaki podzielają jego pasje ... co do animozji ostatnio bez względu na podziały kibiców nasze drużyny (poza wybrykami Lecha które uratowały ranking UEFA) dawały tyłka po całości ... i te lubiane i nie lubiane ... na pewno większą atrakcją są obce ligi ... ale nasza liga to jednak nasza ... niektórzy nawet "trędowate" dzieci kochają ... z nadzieją na wyzdrowienie ... więc do zobaczenia w meczu o awans do LM za X lat lub kolejnej reformy Platiniego ? Przykre,ale niestety realne.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Originally Posted by koszałek
Originally Posted by lelu
poszedl czlowiek dorobic poare zlotych... to wjebal sie pierwszego dnia na gwozdzia :/ moze ktos ma jakis pomysl jak pozbyc sie opuchlizny ??

wyjeles już gwózdz ?

wyjalem automatycznie jak tylko nastapilem, odruch bezwarunkowy tongue

Io sono Interista
Io sono Interista
Dawno już mi nic ciśnienie nie podniosło jak ta wiadomość:

Samuel Eto'o został już oficjalnie zawodnikiem FC Anzhi Machaczkała - podała oficjalna strona internetowa rosyjskiego klubu.

Nieoficjalna kwota tej transakcji to 25 mln € plus bonusy, co w sumie daje 27 mln €.

Dziękuje Samuel ! piwo

A fanom Interu pozostaje już chyba tylko tyle:

frown

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Komary mnie ostatnio pocieły. Właśnie się obudziłem i po nocy jeszcze na wardze mnie jakiś zaatakował blush

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...yja_agresywnie_atakuja_ekipe_Polsat.html

banda biegaczy po karpia w Realu puke tylko wpierdolic pałami

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
puke pierdolony gorąc

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
palec po zabiegu wyciecia wrastajacego paznokcia sie goi juz prawie 3 miesiace i ani normalnych butw zalozyc, ani pohodzic dluzej, a lekarz mowi ze tak musi byc :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Self-Confident
palec po zabiegu wyciecia wrastajacego paznokcia sie goi juz prawie 3 miesiace i ani normalnych butw zalozyc, ani pohodzic dluzej, a lekarz mowi ze tak musi byc :/

to chyba coś nie tak... ja po tygodniu buty nosiłem a po 3 miesiącach to w piłke grałem bez bólu a mialem robione duże palce u obu nóg... wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
po prostu miedzy kora a pazkociem mam spora rane i albo sie robi na niej strup, albo teraz bylem to mi rozwalil ten strup i przepisal masc. A ze ostatimi dniami non stop bylem na nogach to pod wieczor juz kulałem wręcz. Poczekam jeszcze troche zobaczymy, ale to wszystko jest cale spuchniete i czerwone :/

AVE LAZIO
AVE LAZIO
jak na złość mało ogłoszeń z pokojem do wynajęcia !!!
na jednego typa muszę czekać by przyjechał do Rugby i pokazał mi ten pokój.Ponad 2 lata mieszkania u niej to i tak dużo.Za dużo nerwów zjadłem u niej.I nikt mi nie będzie pieprzył,że ławeczkę do podnoszenia ciężarów,hantelki itp przedmioty nie mogę posiadać w pokoju i że moja sztanga może zniszczyć parkiet.Przy okazji mieszkam na 1-szym piętrze więc jak może się podłoga aż tak ..............

śmieszne laugh

J
JZ Offline
addict
addict
J Offline
przynajmniej cała ta sytuacja do nicka ci pasuje

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
laugh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
wkurvia mnie plaga os

---------

btw. Bezdomny, nie rozkminiam Cie laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
laugh

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by Self-Confident

Tak być nie musi. Sam to kilka lat temu przerabiałem. Poszedłem do gościa, który miał być świetnym specjalistą. Też mi mówił rzeczy typu - tak musi być itd.
Po kilku miesiącach się zdenerwowałem, poszedłem do innego, dał mi namiary do swojego dobrego kolegi i ten w szpitalu w końcu zrobił wszystko jak należy w wrastającym się paznokciem. W innym przypadku nie wiem ile bym czekał.

Teraz niestety problem powraca u drugiej stopy frown Niebawem będę musiał się wybrać do lekarza i znów iść pewnie na zabieg.

Aaa! Nie będę opisywał 'zabiegu' jaki mi wykonał pierwszy, niby świetny specjalista przez którego cierpiałem kilka miesięcy bo to gorsze niż horror crazy

Idź Self może do jakiegoś innego lekarza, zobaczysz co on Ci powie. U mnie zbawiennie podziałało.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Ok wiec pewnie pojde, a co Ci robil ten drugi koles tez to rozcinal jeszcze raz?

Porucznik
Porucznik
Było tak, że ten pierwszy wielce uznany starszy koleś wydarł mi paznokieć na żywca! po bodajże 2-3 miesiącach leczenia smirk

Miało wszystko być dobrze ale oczywiście nie było. Paznokieć urósł, znów zaczął się wrastać. Poszedłem do innego lekarza, który stwierdził, że by mi to u siebie w gabinecie zrobił ale nie ma odpowiednich narzędzi. Zadzwonił do swojego kolegi - ordynatora szpitala żeby mnie przyjął i zrobił porządek z palcem bo wyglądało to już nieciekawie.

Pojechałem, znieczulił, naciął, wyczyścił, wstawił kawałek płytki jak to nazwał i zaszył. Mówił, że nie ma szans, by się wrastał ponownie. Jak powiedział tak jest wink

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Krystian
wkurvia mnie plaga os

---------

btw. Bezdomny, nie rozkminiam Cie laugh

nigdy nie zrozumiesz smile

jutro poluję w Coventry tongue

Strona 18 z 21 1 2 16 17 18 19 20 21

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (alfa, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, JelineK, burbon, aker, 11kera11, rafal08), 326 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,250
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025