|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pograne na dziś :
Auxerre 1-1 (podwójna szansa)
Polonia W 1-1
ps. Ja bym grał dziś Lechie x2 ... Jest jakikowiek argument mowiacy za tym ostatnim ? 1) ciężki mecz w LM 2) jak dla mnie to Wisła nic nie gra 3) ogladałem ostatni mecz Lechii , mają duże aspiracje i stwarzają mnóstwo okazji bramkowych ... czego w Wiśle nie widac ... bo te wejścia Meliksona  to jakas padaka ! no to over 2.5  @2.15 hmmm cięzko w tym meczu cos na bramki spróbować ... ale chyba można spróbowac że Lechia bramkę strzeli ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostati mecz Lechii był z ŁKSem,ciezku to jakies porównania,bo dzis spotkanja z niewspolmiernie lepszą druzyna.Z ŁKSem nie potrafia gola strzelic,u siebie to ciezko ich widze w strzelaniu w Krakowie.
Na wlasnych smieciach przegrywaja z Cracovia,a pomyłka sedziego daje im pkt jako remis,wiec z druzyna o klase lepszą na wyjezdzie maja cos ugrac? Watpie.
Widzałem ich wszystkie mecze i wg mnei są słabi. Niby proste słowa,ale ciezko mi jakkolwiek inaczej wytlumaczyc to ze najzwyczajniej w swiecie spodziewam sie dzisiaj wypunktowania Lechii i wisla jest pograna grubo.
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
kibice GieKSy są wszędzie [Linked Image] [ imageshack.us]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1) ciężki mecz w LM 2) jak dla mnie to Wisła nic nie gra 3) ogladałem ostatni mecz Lechii , mają duże aspiracje i stwarzają mnóstwo okazji bramkowych ... czego w Wiśle nie widac ... bo te wejścia Meliksona  to jakas padaka ! I ta padaka dzisiaj strzeli Lechii z 2bramy, Biton coś też dołoży. Wątpię ale zobaczymy ... ja to sie nie czepiałem tego meczu ... ale na Wisłę na bank bym nie stawiał
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
3) ogladałem ostatni mecz Lechii , mają duże aspiracje i stwarzają mnóstwo okazji bramkowych ... czego w Wiśle nie widac ... bo te wejścia Meliksona  to jakas padaka ! No bez jaj. Stwarzanie sytuacji bramkowych przeciwko ŁKS-owi akurat żadnym sukcesem nie jest. To psi obowiązek jeśli drużyna nie chce uchodzić za pewnego kandydata do spadku. Stwarzać sytuacje u siebie przeciwko ŁKS-owi, a na wyjeździe przeciwko Wiśle to zupełnie inna skala trudności. No i - jak było widać - stwarzanie sytuacji to jeszcze nie wszystko, trzeba jakąś wykorzystać. Jak sobie Lechia z tym radzi było widać kilka dni temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisla i Wisla hc pograne,dla mnei Lechia gra padake 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
no to jeszcze jedną w Bielsku @2,62 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3) ogladałem ostatni mecz Lechii , mają duże aspiracje i stwarzają mnóstwo okazji bramkowych ... czego w Wiśle nie widac ... bo te wejścia Meliksona  to jakas padaka ! No bez jaj. Stwarzanie sytuacji bramkowych przeciwko ŁKS-owi akurat żadnym sukcesem nie jest. To psi obowiązek jeśli drużyna nie chce uchodzić za pewnego kandydata do spadku. Stwarzać sytuacje u siebie przeciwko ŁKS-owi, a na wyjeździe przeciwko Wiśle to zupełnie inna skala trudności. No i - jak było widać - stwarzanie sytuacji to jeszcze nie wszystko, trzeba jakąś wykorzystać. Jak sobie Lechia z tym radzi było widać kilka dni temu. no niefart straszny był i dlatego tak to wyglądało ... to nic że ŁKS !! Wiem że to inna skala trudności dlatego sie nie czepiam tego meczu , ale włsnie w Wisle ja nie widze tego zgrania , tych sytuacji ... gdzie to ?? To nie tylko w LM nie było tego widac ... w Polskiej również ... za to Lechia powoli pomału się rozkręca ... i widac że tych pomysłów im nie brakuję ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korona DNB, trzymac sie tam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3) ogladałem ostatni mecz Lechii , mają duże aspiracje i stwarzają mnóstwo okazji bramkowych ... czego w Wiśle nie widac ... bo te wejścia Meliksona  to jakas padaka ! No bez jaj. Stwarzanie sytuacji bramkowych przeciwko ŁKS-owi akurat żadnym sukcesem nie jest. To psi obowiązek jeśli drużyna nie chce uchodzić za pewnego kandydata do spadku. Stwarzać sytuacje u siebie przeciwko ŁKS-owi, a na wyjeździe przeciwko Wiśle to zupełnie inna skala trudności. No i - jak było widać - stwarzanie sytuacji to jeszcze nie wszystko, trzeba jakąś wykorzystać. Jak sobie Lechia z tym radzi było widać kilka dni temu. no niefart straszny był i dlatego tak to wyglądało ... to nic że ŁKS !! Wiem że to inna skala trudności dlatego sie nie czepiam tego meczu , ale włsnie w Wisle ja nie widze tego zgrania , tych sytuacji ... gdzie to ?? To nie tylko w LM nie było tego widac ... w Polskiej również ... za to Lechia powoli pomału się rozkręca ... i widac że tych pomysłów im nie brakuję ... to tylko moje zdanie ... !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez traore i nowaka z drewnianym dawidowskim z przodu moga sobie pograc ale w pchełki co jedynie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam wszystkich .... Kalmar ,Peterborough i Hoffe po over !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bolt biegnie na eurosporcie zaraz
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
to tylko moje zdanie ... !! Spoko - jak jesteś przekonany to próbuj. Ja jednak sądzę, że Lechia zakończy ten mecz na "zero z przodu". Raz, że osłabienia. Dwa, że Wisła ma dużo lepszych piłkarzy od Lechii. Trzy, że Wisła gra u siebie (gdzie nie gra tak jak w Nikozji). Porównywanie meczu Wisły z APOELem do polskiej ligi moim zdaniem nie ma większego sensu. Choćby dlatego, że ten APOEL taką Lechię wciąga nosem, więc co tu porównywać? To jak Wisła zagrała w Nikozji też nie ma przełożenia na naszą ligę. Bo u nas nie ma takich warunków klimatycznych, nie ma też takiej presji związanej z LM. Mam wrażenie, że szukanie typów na Lechię to efekt tego meczu w Nikozji. Moim zdaniem jest to daremne. Liga to jedno, puchary drugie. Do tej pory Wisła ligę traktowała po macoszemu skupiając się na pucharach. Teraz już wracają do ligi na poważnie - i pierwszą ofiarą tego będzie bardzo przeciętna Lechia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korona FT brawo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Korona po 5 kolejkach,całkiem niezle - kto by sie spodziewał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tylko moje zdanie ... !! Spoko - jak jesteś przekonany to próbuj. Ja jednak sądzę, że Lechia zakończy ten mecz na "zero z przodu". Raz, że osłabienia. Dwa, że Wisła ma dużo lepszych piłkarzy od Lechii. Trzy, że Wisła gra u siebie (gdzie nie gra tak jak w Nikozji). Porównywanie meczu Wisły z APOELem do polskiej ligi moim zdaniem nie ma większego sensu. Choćby dlatego, że ten APOEL taką Lechię wciąga nosem, więc co tu porównywać? To jak Wisła zagrała w Nikozji też nie ma przełożenia na naszą ligę. Bo u nas nie ma takich warunków klimatycznych, nie ma też takiej presji związanej z LM. Mam wrażenie, że szukanie typów na Lechię to efekt tego meczu w Nikozji. Moim zdaniem jest to daremne. Liga to jedno, puchary drugie. Do tej pory Wisła ligę traktowała po macoszemu skupiając się na pucharach. Teraz już wracają do ligi na poważnie - i pierwszą ofiarą tego będzie bardzo przeciętna Lechia. dużo w tym prawdy ... zobaczymy o 18 co i jak ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tam nie gram EX dla mnie Nobet w każdej postaci ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
HSV 
|
|